sâmbătă, 21 iunie 2008

Blogoreea

Am primit un mail pe adresa noastra hai.lamunte@yahoo.com prin care ni se atragea atentia asupra modului cum inteleg persoane dintr-o anumita liga relatia lor cu studentii pe care ii reprezinta.

Este vorba de Liga AC care si-a tras (bineinteles) Blog, dupa cum am vazut ca e moda acum in randul Organizatiilor Studentesti din UPT.
"poate stii si tu despre blogul celor de la liga ac care te invita sa-ti spui parerea, se pare ca parerile celor care nu fac parte din liga sunt interzise. Se pare ca liga ce se ocupa cel mai mult de interesele studentilor cum am vorbit cu cineva acu cateva zile(si incercam sa ma mint si eu pe mine pana acum ceva timp), nu este una orientata spre studenti ci spre activitati de genul iswint, actiune ce nu ajuta in nici un fel studentii."Lucrurile nu au ramas aici. Oros Valentin, membru al Ligii AC care se ocupa (se pare) de "relatia Ligii cu Studentii", se simte dator sa si raspunda celui care a avut nechibzuinta sa intre pe blogul ligii si chiar sa posteze un comentariu.***Ce ar mai fi de spus? Pe langa faptul ca Oros Valentin nu intelege ca nu isi poate scrie "jurnalul sau online" la o adresa care sa contina cuvintele "Liga AC", el are si un limbaj deloc normal atunci cand se adreseaza unui student pe care ar trebui sa il reprezinte. Probabil ca multi altii si el este condus de principiul "LIGA SUNT EU SI EU SUNT LIGA". Credeam ca astfel de indivizi se gasesc doar in curtea Ligii de la Mecanica, dar se pare ca reteta lor este folosita si in alte parti.
Aviz acelora dintre voi care inca mai credeti in bunele intentii ale celor din Ligi. Nu ne credeti pe noi, incercati pe propria voastra piele.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Cele doua ligi, a noastra si Liga MC sunt cele mai tari din UPT. Poti sa crapi de ciuda si sa le bestelesti cat vrei, asta e evident pt. oricine! Eu recunosc ca blogul tau are si parti bune (evident, cele care nu sunt scrise de tine), dar ce reprezinta el in comparatie cu ISWINT si ZTS?

Anonim spunea...

Daca atat poate miscarea studenteasca nu poate decat sa ne intristeze. Daca prin faptul ca e facut public modul in care actionati in relatia cu studentii voi va considerati "besteliti", rezulta ca voi singuri va desconsiderati prin faptele voastre.

ISWINT - ceva ce nu are legatura cu studentii, ci doar cu o mana de studenti (cei care se baga in troaca voastra de porci). E normal sa sustineti o astfel de chestie pentru ca aveti de castigat din ea: chefuri, excursii, etc. Dovediti inca o data motivele pentru care v-ati inscris fiecare in Liga.

ZTS - o dovada a intereselor care exista in UPT si a lasitatii unor Ligi care nu isi spun punctul de vedere raspicat, ci prefera "sa se dea cu ala mai mare" pentru a le fi si lor bine. O actiune cu o UNICA finalitate: adaugarea unui rand in plus la CV. Nu ne ajuta pe noi, studentii UPT, ci ne umileste cand cei veniti din alte parti mananca gratis la cantina si noi ne ducem in camere cu coada intre picioare.

Anonim spunea...

mai scriu a treia oara commentul asta: acel mail a fost dat ca raspuns la comentariul postat pe blogul personal, nu cel al ligii.
si in al doilea rand: JOS CENZURA!