duminică, 22 iunie 2008

Traim In Romania Si Asta Ne Ocupa Tot Spatiul

Ne amintim cu totii de marea actiune de schimbare la fata a Complexului ce a avut loc acum ceva vreme (inainte de alegeri). S-au pus cativa pomi, floricele si banci din belsug. S-a turnat cu banci cat vezi cu ochii peste tot, fie cu rost fie (mai mult) fara rost. In randuri de cate 10 sau mai multe, pozitionarea lor da impresia ca odata ce te asezi pe ele in fata ta va incepe un spectacol, meci, ceva ce sa te distreze.

In imaginea de mai jos, insa, avem de a face cu o situatie cel putin bizara. Cred ca sunteti cu totii de acord ca unul din elementele de aici este in locul nepotrivit. De banci nu am putea spune asta, pentru ca sunt la umbra, marginesc un spatiu pietonal aerisit. Dar ce cauta masinile? Numai bine cand iti odihnesti fizicul pe caldurile astea cateva minute pe o banca, motorul incalzit al unei masini parcata la 1 metru distanta este exact lucrul pe care il doresti sa completeze atmosfera.
***E cel putin ciudat ca in loc sa se faca putin curat in spatiul dintre Pret si Trandafiru, unde colcaie uneori de masini, s-a dat liber si in fata "Cantinei". Aici e mai mult loc, deci in curand va trebui sa ne asteptam ca masinile sa fie parcate chiar pe 2 randuri. Atunci acel 1 metru dintre masini si banci de care vorbeam mai sus cu siguranta se va transforma in cel mult jumatate de metru si asa se va mai rezolva un loc din Complex.
Chiar ne miram ca atata spatiu nefolosit nu a atras inca atentia vreunui "om de afaceri" pentru a-l transforma intr-o terasa, shawarmarie, bodega sau alte asemenea initiative "necesare" si chiar "obligatorii" intr-un Complex Studentesc din Romania.

7 comentarii:

Anonim spunea...

Astazi era si mai tragica situatia. plin de masini si daca era un metru pana la banci...

Anonim spunea...

eu zic sa se dea cate un loc de parcare si in camerele de camin, si asa este destul loc, stam doar cate 6 in camera, de ce nu?

Anonim spunea...

in seara asta am numarat 10 masini parcate acolo.

Anonim spunea...

dar parca s-a ales un presedinte de consiliu de cartier pentru complex? Ce face acest presedinte si acest consiliu de cartier? k nu am mai auzit nimik da ei

Anonim spunea...

ce fac ligile legat da subiectu asta? dar comitetele? dar noi ceilalti...de ce nu facem nik?

Anonim spunea...

eu un lucru nu inteleg: de ce e nevoie de un trotuar de 30 de metri? se tot plange lumea ca nu sunt locuri de parcare dar tinem trotuare care ocupa cat 2 benzi. si doar masinile alea stau acolo, nu merg sa spui ca polueaza. intr-un minut cat ii ia sa sa plece si sa soseasca nu emit cine stie cate noxe.

Anonim spunea...

Ce vrei sa faca ligile legat de asta??? asta chiar nu mai tine de ligi, ci de NOI.