vineri, 4 iulie 2008

Catana Loveste Din Nou

Orice s-ar mai spune despre Catana Mihai (Vicepresedinte Liga Mecanica) nu ar mai reprezenta o surpriza pentru nimeni. Va mai prezentam, totusi, o manevra incercata de catre acesta pentru a ne mai lamuri o data in plus cu privire la caracterul "oamenilor din ligi" si pentru a sti toti ca s-au dus vremurile in care niste jigodii fac ce vor fara sa-i stie nimeni.

De cateva zile, a avut loc turul 2 al alegerilor pentru comitetele de camine, in care s-au completat locurile ramase vacante dupa prima runda. Catana a primit o lectie buna din partea studentilor in primul tur, cand la urne nu a mai contat cine unde linge si care e mai "bine vazut" la rectorat si astfel Caminul 20 s-a descotorosit de numele "Catana".

Doar ca boala sefiei este grea, iar cand unicul scop in viata este ca inaintea numelui tau sa scrie o functie atunci lucrurile o iau razna. Faptul ca studentii nu l-au votat intr-un rand nu a reprezentat o problema pentru Catana, el s-a gandit ca daca nu a mers la sef de camin sa isi incerce norocul macar la sef de palier si daca se poate nici sa nu aiba contracandidat. Astfel, a avut tupeul sa mearga cu jalba in bat pe unde a putut pentru a depune dosarul de candidatura dupa termenul stabilit prin regulament, pentru un palier la care spera ca nu si-a aratat altcineva interesul de a fi sef. Cum se face mai Catana ca tocmai tu, "strajerul regulamentelor", incerci sa profiti de faptul ca esti in Liga pentru a-ti rezolva problemele personale?

Mai mult, se pare ca acelasi Catana Mihai ar fi ridicat dosarele cu candidaturi de la Serviciul Social, probabil tocmai pentru a putea incerca sa introduca pe usa din spate un dosar neajuns la timp. Citam din regulamentul alegerilor facut public: "membrii Comisiei Pentru Probleme Studentesti a Senatului UPT ridica dosarele cu candidaturi", iar Catana nu este student senator si astfel nu poate face parte din vreo comisie. Sau poate mai aflam ceva acum la sfarsit de an universitar, anume ca in tot acest timp cineva precum Vicepresedintele Ligii Mecanica "s-a ocupat" de probleme noastre in Senatul UPT (o sa stim atunci de ce ne merge asa de bine).

***Sa stam, totusi, linistiti. Vine vara, fiecare o sa ne vedem de job-urile, problemele sau vacantele noastre, iar Catana Mihai si ceilalti indivizi despre care am vorbit pe acest Blog (pentru ca ne-au reprezentat asa de bine) vor merge din nou in tabere gratis (doar pentru ca sunt in Liga), vor participa din nou la adunari ale Organizatiilor Studentesti in care o sa vorbeasca din nou in numele nostru si se vor distra, probabil, tot in numele nostru.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Ca tot ai zis ca vine vara si ai mentionat Serviciul Social (initiale predestinate: SS :P) .. nu poti tu (sau altcineva) sa imi spuna cand se stie sigur ce camine raman deschise peste vara ... si daca se stie deja care sunt acelea? si ce trebuie un student (simplu si corect) sa faca sa primeasca un loc peste vara in ele, fara sa se certe cu SS sau sa fie mutat dintr-un camin in altu' toata vara din motive de pile (aici vb experienta)?

Stiu ca sunt cam off-topic, dar in momentul acesta cred ca ii o problema mai arzatoare decat Catana si tentativele lui de a fi macar sef de scara undeva.

Anonim spunea...

Salut, vreau sa gasesc si eu o persoana care invata sau a invatat la drept in timisoara, o cheama Andreea si a lucrat in Iulius Mall pe terasa k barmanitza, :) cine o cunoaste ... id d mes e real_ang3l@yahoo.com .... ms mult :*


P.S. E bruneta si are km 1.80 m

Anonim spunea...

:))) f tare frate. bine ati venit la din dragoste

Anonim spunea...

Mihai Catana a insotit studentul senator de la EE…si dak e si el membru Cospol, nu inseamna ca ii dirijeaza pe studentii senatori...

Anonim spunea...

voi nu numai ca sunteti prosti, dar mai sunteti si prost informati... Pacat de voi... Ma gandeam ca macar pe vara va puteti abtine de la asemenea comentarii, dar se pare ca ati ramas fara articole... Pt cultura voastra generala, tin sa va spun ca ati ramas si fara cititori... majoritatea sunt in vacanta si oricum sunt satui de prostia voastra din cap >:P Shame on you!!!