luni, 7 iulie 2008

Operatiunea "Corcodusa"

Andrei ne scrie un mail in care ne impartaseste o intamplare cu care a inceput ziua:

" azi dimineata treceam prin fata caminelor 21/20C, si am vazut vreo 3 oameni care adunau.... corcoduse. Cam pe la 8 fara 15 unu` urcat in pom scutura de zor si ceilalti 2 adunau. E inadmisibil asa ceva, bine ca nu vin sa faca tzuica in fata caminului. Ba mai mult, vorbeau si tare, cadeau corcoduse pe geamurile celor de la parter...pff , ii compatimesc pe saracii studenti, s`au trezit cu noaptea in cap :) "

***Dupa cate se pare toata lumea are cate ceva de castigat de pe urma Complexului asta, mai putin noi studentii. Unii iau corcodusele, altii spatiile verzi, aleile, locurile de relaxare, dar de departe cei mai numerosi sunt aceea care ne iau (prin diverse metode) banii din buzunare.
Credeti ca niste persoane oarecare s-au gandit la un momentdat brusc sa culeaga niste corcoduse din Complexul Studentesc? Presupunerea noastra este ca cineva a dat ceva cuiva pentru a avea parte de altceva, pentru ca asa merg lucrurile in Romania.

6 comentarii:

Anonim spunea...

Corcodusele ca corcodusele .. nu stau ei in C9 unde programu' de zgomot ii non-stop:

Las deoparte orele la care nu ar trebui sa ma deranjeze zgomotele de afara (da' ma deranjeaza mirosu' de shaorma):

ora 22-24: incepe lucrul la o noua shaormerie (adica taiat cu drujba)

ora 24-5 (medie 5 variaza intre 4 si 6): chef cu betivi, sticle sparte, muzica la maxim etc pe terasa Smile (din nou, local nou-venit in Complex)

adaugati in unele zile copii care ciudat, dar apar pe la ore tarzii ale noptii impreuna cu parintii posesori de shaormerii, masina de gunoi dis-de-dimineata si unele lucrari matinale cu drujba la aceeasi shaormerie si chiar si unii aurolaci cu talent (cred ei) muzical si o sa vedeti ce linistit e Complexul din Timisoara.

PS: apelurile la Politie au fost primite cu hohote de ras sau pareri de rau de genu' "si ce sa facem noi".

Deci bucurati-va de corcodusele voastre ca macar alea nu se culeg in fiecare zi si nu dureaza toata ziua :|

Anonim spunea...

anul trecut cand ligile s-au dus la primarie sa inchida toate bodegile din complex ce s-a intamplat?
studentii au sarit in capul oamenilor din ligi, iar oamenii aia s-au ales cu amenintari si din partea celor cu ceafa lata ce isi deschid bodegi si din partea studentilor.
dar na ce vrei avem un blog care e "pentru studenti"
numai ca omite cam mult prea multe

si daca aveti probleme cu faptul ca politia va rade in nas, incercati cu incredere numerele alora din ligi (ei au tupeu sa se ia de politisti), eu asa am scapat de aurolaci intro seara de sub geamul meu din 8

Anonim spunea...

Dorine, pe tine te deranjeaza shaormeriile si bodegile, dar pt altii sunt paradisul pe pamant. Eu nu am vazut in viata mea atata lume moarta dupa shaorme ca in complex. Cui crezi ca i-ar conveni sa devina complexul un loc linistit? Tie si mie.

Anonim spunea...

Ce-ati fi vrut mah, sa calcam cu totii in corcodusele nimanui? bine ca le-au luat ca ar fi fost ca pixu' sa facem slalom printre ele

daimon spunea...

în legătură cu cei care culegeau fructele :
mi se pare aiurea să ai pomi fructiferi în oraş; dacă nu culege nimeni, cade totul pe jos, mizerie, etc etc. acu asta e, dacă nu s-a trezit vreun student să le culeagă .. as someone said, nu cred că prefera nimeni să le miroasă putrede.

în altă ordine de idei, legat de complex ..

e evident că sunt interesele tuturor să existe localuri, baruri, puburi şi toate alea .. prea puţini studenţi ar vrea un complex fără oportunităţi de papa ieftin şi de party.

să vorbeşti despre un complex curat .. echivalează cu a vorbi despre onoare, tradiţie, seriozitate, între studenţi şi profesori laolaltă.

chestii cu care UPT se mândrea (chiar şi UVT câteodată). unde sunt ele?

Anonim spunea...

"anul trecut cand ligile s-au dus la primarie sa inchida toate bodegile din complex" am fost de acord cu initiativa si am fost la fel de dezamagit ca nu s-o intamplat ceva... cat despre politie si luatu' in ras, nu ii normal cu oricine ar vorbi. Felicitari ca ai scapat cu ajutoru' ligilor de aurolaci, dar sa stii ca ei is ULTIMA mea problema... chiar si in enumeratia data.

De ce nu au mai insistat si anu' asta? A fost o petitie sa se inchida noua bodega Smiley din fata la C9... (neinitiata de ligi) ce s-o intamplat cu ea?