sâmbătă, 5 iulie 2008

Daca Nu Prinzi Loc In Camin

De ceva vreme, Complexul se pare ca a devenit nu doar raiul bodegilor si bombelor alimentare ci si loc de campare.Oare sa fie un student satul de inghesuiala din camera de camin? Sau poate capetenia boschetarilor care isi fac veacul prin acea zona a Complexului, care si-a ridicat "palat". In mod cert are toate autorizatiile si avizele, ca si restul constructiilor "provizorii" care si-au facut aparitia pe plaiurile noastre studentesti. Trebuie sa recunoastem ca se incadreaza foarte bine in atmosfera.

***Pe langa deranjamentul estetic pe care aceasta coliba improvizata il creeaza, locatarul ei nu se da in laturi nici in a deranja studenti (cu precadere studente) care trec prin vecinatate. Va lua cineva vreo masura? Probabil lucrurile vor ramane la fel ca si in cazul masinilor parcate la cativa centimetrii de banci (masini care din 2-3 s-au transformat in peste 10 zilnic).

4 comentarii:

Anonim spunea...

Off topic.
Un subiect foarte bun pentru la toamna pt blog. Diferentele dintre persoanele aparute pe liste si cele cazate in camin. Ti-as recomanda sa faci rost (daca nu ai facut rost inca), evident daca poti, de niste liste cu elevii precazati in camine.
Am avut si eu colegi de camera intrati cu spaga. Cunosc destui hotarati sa intre cu spaga la anul.
Ideea e ca aceasta coruptie porneste de la studentul dispus sa dea spaga. Daca suntem hotarati sa scapam de coruptie ar fi cazul sa ii reclamam. Ar fi interesant sa vedem explicatiile acestora cum au ajuns in camine bune cand ei abia au trecut anul.
Sustii initiativa? Esti dispus sa publici nume de studenti corupti?
Unii m-ar cataloga drept necolegial. Insa cei ce sustin sistemul corupt, sunt fara indoiala, corupti. Cel ce nu are medie nu merita loc in camin bun. Sa locuiasca unde merita.

daimon spunea...

da' ăştia din complex n-aveţi sânge în voi să îi dărâmaţi chestiunea? aşteptaţi după poliţie?

Anonim spunea...

Cum poti sa scapi de intratul pe pile in camin cand asta pleaca de sus? Ce facem cu biletzelele cu nume de studenti care vin de la oameni din conducerea UPT? Cum ar putea un student sa intre in camin pe shpaga daca sistemul nu ar fi de asa natura? La cine sa te duci sa arati coruptia? Unuia care tocmai si-a bagat o cunostintza in camin pe pile? :-)) Sau unuia care tocmai a luat cateva sute de euro sa bage pe cineva? :-)

Anonim spunea...

foarte bun subiectul, daca ai putea publica si niste liste sau niste informatii in legatura cu acestea, sau in legatura cu mita pt. cazarea in camin ar fi foarte bine mai ales pt. boboci.