miercuri, 9 iulie 2008

Nu Suntem Unici

Oferirea de locuri in camine pentru perioada verii nu este un gest marinimos al Conducerii UPT. Acest lucru ar trebui sa fie clar pentru toata lumea si in special pentru cei din Ligi care vor sa ne faca sa credem ca noi am fi "cei mai iubiti dintre studenti".
"Caminele din Cluj-Napoca vor ramane deschise si peste vara, ca in fiecare an, pentru studentii care au nevoie de un loc de cazare. Astfel, dintre caminele Universitatii Babes-Bolyai (UBB) din Hasdeu vor ramane deschise in caminele II, IV si XVII (ultimul fiind pentru sportivi). In acelasi timp, va ramane deschis si corpul A din caminul XIV. Universitatea Tehnica Cluj-Napoca (UTCN) a decis sa mentina deschise pe perioada verii caminul IV pentru fete si caminul VII pentru baieti. Pentru cazare trebuie facuta o cerere, tarifele osciland in functie de tipul camerei. Tariful in regim hotelier este de 15 lei pe noapte, iar pe luna acesta ajunge la 150 de lei."
Si Academia de Stiinte Economice Bucuresti asigura locuri de cazare. Nu mai tarziu de anul trecut, Universitatea din Bucuresti a oferit 1500 de locuri studentilor care au dorit sa ramana peste vara la un tarif de 150RON/Luna. Actele necesare au fost: copie dupa actul de identitate si dupa carnetul de student. Nu contracte de munca, nu alte birocratii menite sa iti taie cheful de ramas.

***Practic in toate centrele universitare vor ramane camine deschise pe timpul vacantei de vara. Tariful este in general mai mic decat la noi, diferenta fiind actele necesare cazarii. Probabil suntem singurul loc in care pentru a ramane in camin ai nevoie de contract de munca. Domnilor din Conducerea UPT, suntem (inca) studenti, nu muncitori!! Daca nu are cine sa va traga de maneca, pentru ca cei din Li[n]gi au limbile prea ocupate, va tragem noi.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Contractul de munca este (pentru majoritatea firmelor) CONFIDENTIAL, mi se pare cel putin imoral daca nu ilegal sa ceara un contract de munca pentru a sta in camin pe timpul verii.

(Cred ca vor sa stie cine sunt cei cu salariile mai mari sa stie de la cine cer bani pentru cazare pe timpul verii.)

Asta cu atat mai mult cu cat nu au cerut in nici un an contractul de studii ca sa stai in camin pe perioada anului scolar.

Anonim spunea...

Salariu ca salariu.. dar tot contractul e confidential...

Anonim spunea...

Ar trebui impuscati in genunchi si in coaie (unde este cazu') toti ce-i din conducere si de la Serviciul Social. Daca au tupeu si dupa asta si inca vor sa ne mai futa din toate pozitiile - castrati pe viu si aruncati intr-o groapa sa moara de la sine.

Probabil va fi sters acest post, da' am avut prea mult de a face cu retarzii astia in ultima vreme si asta simt acuma... de aia stau in camera si postez pe blog...

Anonim spunea...

Fac propunerea sa se poata sta in camin in timpul verii si fara prezentarea contractului de munca, dar in regim hotelier (evident, nu cu tarife de Conti).