miercuri, 9 iulie 2008

Intalnire De Gradul Zero (barat)

Joi 10.07.2008, Ora 20.00, La Facultatea de Chimie SALA S0, va avea loc o intalnire a Ligii Chimie la care va lua parte si nimeni altul decat Floooriiiin Booodiiin. Dupa ce o lunga perioada de timp nu am mai fost deranjati de acest nume, se pare ca reintra in scena in varianta "Reloaded". Din participant activ in activitatile studentesti, intelegem ca acesta a trecut mai nou la o alta etapa, cea de "consultant avizat" de pe banca de rezerve gata oricand sa isi dea cu parerea in balta.

Intalnirea va avea loc in vederea stabilirii demersurilor pe care Liga Chimie trebuie sa le mai faca pentru incheierea actelor ca ONG si totodata pentru a explica studentilor interesati ce face o liga studenteasca, cu ce se ocupa si care este pozitia ei in cadrul Facultatii sau Universitatii. Ramane de vazut daca vor exista si persoane dornice sa participe la o astfel de intalnire.

***E remarcabila initiativa celor de la Chimie si chiar daca nu sunt o liga mare incearca totusi sa nu se lase batuti. Din pacate, probabil existau si persoane mai avizate decat Bodin pe care ar fi putut sa le invite si care sa le vorbeasca despre menirea unei Organizatii Studentesti. E pacat ca atunci cand vrei sa pornesti ceva sa iei drept sfatuitori niste oameni care au reusit sa fie cap de lista la sectiunea "ASA NU" in ceea ce priveste reprezentarea studentilor.

UPDATE: Intalnirea nu va mai avea loc din lipsa de studenti interesati.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Am sa iti dau o veste proasta cred ca pentru amandoi. Sedinta nu a mai avut loc pentru ca nimeni nu s-a aratat dornic de a participa la sedinta.
Fie din cauza ca multi sunt plecati acasa , fie din cauza lejeritatii , fie ca pur si simplu nu au vrut.
Dar o intalnire ca aceasta nu vad unde ne-ar fi urcat mai sus sau cu ce ne-ar fi ajutat. Pentru a intocmi actele necesare cred ca nu ne-ar trebuii nimic mai mult decat cineva din fosta conducere care sa ne indrume si putin timp liber ca sa putem face unele deplasari. Eu personal , impreuna cu Lup Petre ne ocupam de demersuri si cred ca o sa ne descurcam.

Anonim spunea...

ia uimeste mai hai cu parasuta care sunt persoanele alea avizate sa vorbeasca despre o organizatie studenteasca. da cateva exemple!

Anonim spunea...

http://www.petitieonline.ro/petitie/complexul_studentesc_timisoara-p26601044.html

Anonim spunea...

@domnu' cu parasutele:

mai pune mana pe cartile de limba romana. si daca ai vreo functie prin ligi sau esti senator, atunci sa stii ca esti omul potrivit la locul potrivit.