vineri, 11 iulie 2008

Noutati Din Partea "Consiliului Consultativ al Complexului"

" Vreau sa va aduc la cunostinta faptul ca in cursul saptamanii trecute, in conformitate cu angajamentele de colaborare asumate odata cu infiintarea Consiliului Consultativ de Cartier, am intocmit un material informativ care ulterior a fost pus la dispozitia autoritatilor locale ale Municipiului Timisoara. Astfel, in adresa trimisa in mod oficial domnului primar Gheorghe Ciuhandu, au fost punctate principalele probleme cu care se confrunta complexul studentesc timisorean, probleme care au reiesit atat ca urmare a intalnirilor directe cu studentii, organizate in primele 3 luni de mandat, cat si ca urmare a sesizarilor publicate pe acest blog.

In acest sens, au fost amintite probleme legate de viata campusului universitar, precum :

- inmultirea cainilor vagabonzi din apropierea caminelor studentesti

- mirosul deosebit de urat, in unele zone ale Complexului, cauzat de faptul ca gunoaiele nu sunt ridicate la timp

- insuficienta patrulelor de jandarmi sau politisti comunitari pe perioada noptii

- abandonarea lucrarilor de amenajare si asfaltare a parcarilor si aleilor aferente caminelor C15, C16, C17, C13.

- iluminatul public deficitar in unele puncte ale Complexului, dar in special pe Aleea Studentilor (problema care persista, desi Consiliul Consultativ de Cartier a sesizat aceasta in nenumarate randuri domnului Pobega Danut, Seful Biroului Iluminat Public)

- deschiderea circulatiei autovehiculelor in zona pietonala din fata Cantinei Studentesti a Universitatii Politehnice (in neconcordanta cu aplasarea de catre municipalitate a bancilor destinate relaxarii si petrecerii timpului in aer liber)

- problemele cauzate de catre actiunile de cersetorie si vagabondaj din perimetrul Complexului Studenţesc

- functionarea necorespunzatoare a semaforului pietonal amplasat în vecinatatea Colegiului National de Arta „Ion Vidu


Cu consideratie, Alin Ionescu - Presedinte al Consiliului Consultativ de Cartier Complex Studentesc din Timisoara "


***Ne exprimam dorinta si, totodata, speranta ca municipalitatea va reflecta asupra principalelor aspecte ridicate de catre noi, astfel incat la toamna, odata cu inceputul unui nou an universitar, sa avem parte de un campus universitar in care sa predomine ordinea, armonia si bunul gust.

Chiar daca o buna perioada de timp nu s-a mai auzit nimic despre acest Consiliu al Complexului, este de apreciat aceasta initiativa foarte buna care puncteaza exact problemele cu care ne confruntam in fiecare zi. Orice alte probleme pe care le aveti legate de Complexul Studentesc Timisorean si nu numai, puteti sa le transmiteti atat prin intermediul comment-urilor de pe acest Blog, cat si la adresa de contact: complextm@yahoo.com sau hai.lamunte@yahoo.com .

9 comentarii:

Anonim spunea...

Trebuie facut in asa fel incat sa-i sufocam pe cei de la primarie cu petitii. in acelasi timp trebuie sa le spunem ca in cazul in care ei care sunt platiti de la buget adica de noi care muncim ei sunt obligati sa faca ceva, in caz contrar sa luam bata in mana si sa ne facem dreptate. NU AVEM VOIE SA FIM SFIDATI DE NIMENI, CU ATAT MAI PUTIN DE NISTE BOSCHETARI PUTUROSI ! semnati petitia , nu va costa nimic decat 2 minute. Mutumesc celor 95 care au semnat pana acum

Anonim spunea...

132... si mai vin :D

Anonim spunea...

Voi cei din "Consiliul Consultativ al Complexului" n-ati facut nimic de cand ati acaparat acest consiliu, iar acum v-a pus partidul (PD-L, evident, nu-i asa d-le Alin Ionescu?) sa va agitati putin, ca acus vin alegerile parlamentare. Daca se lasa studentii pe seama voastra... vai si-amar de viata lor.

Anonim spunea...

Chiar asa, cine credeti voi ca-si pune sperante in "Consiliul Consultativ al Complexului", creat politic, in prezenta reprezentantilor unor partide ? Tot ligile vor fi adevaratii reprezentanti ai studentilor si in relatia cu Primaria, ca si pana acum, fiti linistiti.

Anonim spunea...

fiti linistiti ... ligile lucreaza pentru voi :)) jenant

Anonim spunea...

Oamenii astia parca au miscat si ei ceva... dar din cate stiu ei au doar rol consultativ, si nu unul decizional.
E bine ca macar reactioneaza la problemele studentilor, iar "oamenii ligilor" se ocupa in continuare cu marlaniile interne din UPT.
Sa vedem daca reusesc sa-i convinga pe cei din primarie sa faca ceva pentru mizeria asta din complex.

Anonim spunea...

Ha, ha, ha! Ce-au miscat, omule? N-au facut absolut nimic si nici nu-i preocupa sa faca. Iti spun eu ca singurul lor tel a fost sa dea ligile la o parte, pt. ca ligile nu s-au lasat manipulate politic si sa se plaseze ei in loc, pt. a face jocul partidelor pe care le reprezinta (in special PD-L).

Anonim spunea...

Intreb si eu: au cei din Consiliul Consultativ al Complexului taria sa publice pe acest blog componenta acestui consiliu (nume, prenume, universitatea, facultatea, specializarea, anul de studiu, caminul, camera), cu precizarea partidului in care activeaza, unde e cazul (adica: peste tot !)?

Anonim spunea...

:)) Ce s-au incins baietii... Intrebati-i, doar n-au ce sa ascunda... niste functii de fatzada?
:)) ofticosilor...