joi, 10 iulie 2008

Petitie Online

Ne-a atras atentia un comentariu la unul din articolele precedente, unde se dadea un link spre o Petitie Online. Textul petitiei il puteti citi in imaginea de la jos, iar daca doriti sa contribuiti cu o "semnatura electronica" la ea o puteti face dand click AICI.


***Nu este o initiativa a noastra, insa o sustinem chiar daca probabil se va constitui doar intr-un alt gest simbolic pe care studentii din complex il fac pentru a arata ca lucrurile nu sunt atat de frumoase pe cat incearca unii sa le arate a fi.

18 comentarii:

daimon spunea...

momentul ales nu este dintre cele mai bune : multi studenti plecati deja acasa (fix aia care stau in complex..) , multi oameni in concediu sau la relaxare.

practic, targetul petitiei lipseste la apel.

sa vedem, poate, cine stie .. semnat, anyway.

Anonim spunea...

O sa semneze si de-acasa ... tot in complex tre' sa vina la toamna si nu cred ca le-ar displacea o mica curatenie... daca nu mai facem una si in toamna. Batutu' la cap functioneaza! nu aproba una sau a 2-a sau a 1000-a... da' odata tot se satura si aproba ceva. :D

Anonim spunea...

Sa moara Catana!

Anonim spunea...

multumesc semnatarilor petititei!

Anonim spunea...

Mi se pare degeaba, sincer.
Nu ma intelegeti gresit, initiativa e buna, dar majoritatea voturilor sunt scrise aiurea si in mod sigur nu v-or fi luate in considerare, deci sunt degeaba.

Daca vreti ceva facut treceti-va numele complet ca sa fie macar valid votul ca asa pot si eu sa votez de mai multe ori si sa trec la nume "sampon", "boxe" etc sau alte obiecte ce le gasesc in camera...

Daca tot vreti sa faceti ceva, facet ca lumea, nu asa numai ca sa fie.

Anonim spunea...

Incep sa apara semnaturi serioase foarte multe. Pana si Andrew Christmas a reusit sa strecoare o (auto)reclama pt ligi si sa aiba de departe cel mai lung comentariu.

Atata timp cat semneaza si ii face si pe cei din Liga lui sa semneze sa puna banner din partea mea... mi se pare distractiv.

Mai veniti si mai semnati. Rugati familiile voastre sa semneze. Cu cat mai multi cu atat mai bine :)

Anonim spunea...

ligile oricum nu mai au nici o atributiune in ceea ce priveste dialogul cu primaria. pentru asta exista consiliul consultativ de complex. deci li[n]gile pot acum linistite sa isi vada de treaba lor si sa ne reprezinte cum se cuvine in fata conducerii UPT.

Anonim spunea...

Oameni buni; hai sa va povestesc cum ne reprezinta li[n]gile in fata conducerii Politehnicii. Mai mult ma refer la cei care sunt, sau au fost la li[n]ga de la facultatea de Mecanica.

Sa ne imaginam perioada cazarilor, in toamna :-) si pe trepadusii din li[n]gi care, evident ca in marea majoritate a cazurilor nu au medie de cazare in camine de 2 persoane.

Puneti-va in locul lor..."Ahh..sunt in liga, cum sa stau eu la gramada cu 4-5 puturosi rau mirositori si zgomotosi in camera??! La naiba...nu prea am avut chef sa invat ..., ce sa fac?! Da! Ma duc pe la Rectorat" :-). Buun....

Ajunsi la Rectorat, stimabilii bantuie holurile non stop. De altfel daca sunteti curiosi, in vremea cazarilor, puteti sa mergeti prin Rectorat sa-i vedeti. :-)). Acelasi loc de procesiune e batut si la caminul C4...la intrare si pe holul catre biroul SS. Mergeti si convingeti-va! :-))

Sa vedeti cand ajunge Dl. Staicu la Serv. Soci. in zilele de cazare cum sar pe Dansul trepadusii cu cererile de cazare semnate anterior. Ca niste lipitori se agata de sarmanul om si nu se mai scapa e ei ...pana nu ... semneaza:D Se milogeeeesccc..Se milogessssccc....de nu te mai scapi de ei pana nu li se semneaza! :-)

Penibil!

Scriam mai sus...despre cererile semnate anterior...semnate la Rectorat...evident! :-). Semnate de cine?! Semnate, de Rector, sau prorectorul Serban, daca esti in trupa de trepadusi de la Mecanica, sau AC (altfel nu semneaza nimeni:))). De ce semnate? Pentru ca atata se milogesc...atata se milogesc...atata se milogesc de oamenii aia nici macar nu se mai uita ce semneaza. Semneaza si gata, numai sa se scape de reprezentantii studentilor; ca deh sa nu se enerveze "reprezentantii" si sa faca cumva un mars de protesc apoi...sau sa promoveze o greva...sau sa aduca denigrari..., ci doar sa ramana aserviti. :-).

Conducerea corupe si coruptii morali corup Conducerea...e simetric.

Faceti si voi o lista cu cei din ligi, sau au fost in ligi si puneti acolo in ce camine stau cel putin si convingeti-va. Veti vedea ca unii stau in C8, altii in C11 si C14, iar altii in G23. Minunat, nu?

Iar altii care au medii si au invatat, stau in C21, C19 ... C7 :-).

Anonim spunea...

Tu, "fantoma" si toti ratatii care va plangeti si acuzati pe acest blog, sunteti niste mincinosi ordinari. Un singur avantaj exista in UPT pt. studentii reprezentanti si asta e cat se poate de transparent: putem sta N-1 in camere de N locuri. Nimeni nu mananca gratis la cantina, nimeni nu obtine un alt camin decat cel la care are dreptul prin medie. Orice student cinstit din UPT rade de voi citind bazaconiile pe care le tot debitati, pt. ca fiecare stie ca e cazat acolo unde i s-a cuvenit, nefiind nevoie pt. asta de spaga, ca in alte parti.

Anonim spunea...

Serios ca ai un IQ cat am eu numaru la pantof!

Sigur cei din upt nu au cum sa rada de o fantoma, insa de cei din ligi au cum 100%.

Anonim spunea...

@fantoma: sincer ai dat o palma la kkt cu ultima ta remarca, poti fi mandru.

Stiu multi oameni de la liga care nu au primit loc unde vroiau ei in camin si nu si-au putut rezolva nimic, nici prin liga nici prin cunostiinte, puteti sa ma credeti sau nu, asta e alegerea voastra si v-o respect, DAR nu mai veniti aici si sa comentati ca in Liga ii asa si asa si asa numa ca nu va convine voua.

Doar in caz ca va intrebati, nu sunt in liga si astfel nu am nici un motiv sa bat campii aiurea sau sa zic ca ce fain ii in liga.

Multi de aici vorbiti cum ca aia din ligi au cine stie ce avantaje fata de voi si ca nu e corect si alea alea....bla bla-uri degeaba. Daca nu va convine de ce nu faceti ceva? Tot va plangeti intr-una, dar nu faceti nimic, tipic romanesc si motivul pentru care nu se face nimic in tara asta.
Toti sunt buni sa vorbeasca din invidie sau mandrie, care amandoua sunt pacate din cate imi aduc eu aminte, dar asa e mersul la noi.

Ca sa nu v-a mai plictisesc prea mult si sa nu le dau prea multa apa la moara la cei care sigur v-or fi revoltati de ceea ce am scris raman sa va intreb : daca tot ii invidiati pe aia din liga, voi de ce nu va bagati? Sunt sigur ca daca ati fi si voi in liga si ati beneficia de toate serviciile carora voi le faceti publicitate pe acest blog nu ati mai sta aici sa comentati, am dreptate? ( sa nu ma luati cu faze de genu : "nu ca eu is corect")

Anonim spunea...

Pentru cei care inca nu au inteles. Exista ligile, ok. Hai sa le facem utile si sa le curatam de jigodii. Nu se poate. De ce? Pentru ca cei care au prins ceva functie intr-o liga sau pur si simplu au prins gustul "sferelor inalte" ale UPT sunt incurabili. Sunt patrunsi de boala functiei si a pupincurismului pana in maduva oaselor. S-a vazut in nenumarate randuri prin reactiile avute si prin actiunile fiecarei ligi in parte.

Sa te alaturi unei organizatii plina de parveniti, asta inca nu poate fi o optiune pentru nici un student cu demnitate. E jenant cand cei din ligi au curajul sa invoce "parerea studentilor" cand ei nu au nici o minima legatura cu acestia.

Cand pasivitatea celor multi care nu sunt inca interesati se va transforma in actiune, atunci vor veni si schimbarile asteptate.

Anonim spunea...

@bobo

Da, asa e! Am dat cu palma in cacat! A avea cea mai mica tangenta cu orice li[n]ga de la Politehnica e suficient sa dai in caca.

Si da! E adevarat ce am scris despre milogeala celor din ligi cu referire la locuri de cazare, sau alte privilegii. Intr-adevar nu toti din ligi sunt asa, insa cei mai "reprezentativi" sunt!

Si da! Fiind la Serv. Social. in timpul cazarilor acum 2 ani am fost martor la o situatie descrisa de mine mai sus. Pe de alta parte unul dintre cei mai "reprezentativi" de la li[n]gi a facut exact asa cum am desris eu mai sus:

S-a milogit...S-a milogit...S-a milogit...S-a milogit...S-a milogit...[..] pana i s-a semnat la rectorat SI APOI S-A SI LAUDAT!

Si cum "reprezentantii" ligilor nu sunt ai studentilor, ci mai degraba a ligilor...imi permit sa generalizez pentru ca:
1. Florin Bodin a stat aproape 3-4 ani singur in camera de 5 persoane in caminul C20
2. Florin Bodin a terminat facultatea in 7 ani si acum e doctorand (potrivit unor site-uri de la poli) si locuia cel putin anul trecut in G23.
3. O tipesa de la liga de la Hidro (cred) e cea pe care am observat-o milogindu-se la Staicu la SS.
4. Un fost tip de la AC acum locuieste in G25 si e la master. Cred ca are o porecla "Clatita" - Va cunoasteti voi!)
....
Sa mai continui??

1. Un doctorand pe merit primeste cu greu loc de cazare in G23, sau G25 si cica la Politehnica se incurajeaza performanta si cercetarea
2. Unui doctorand la Poli ii e greu sa obtina Grant-uri de cercetare etc etc daca nu are pile.
...
...
Imi e scarba sa mai continui.

Anonim spunea...

Daca ai fi lucid, ti-ar fi scarba de tine mai intai!

Anonim spunea...

Citat din mesajele lui "moscraciun" adresate lui "complextm":

"Un blog monopolizat de ideile tale paranoice si de atacurile tale personale nu mai este un blog reprezentativ pentru complex. Faptul ca este total subiectiv il face un blog al tau, nu al nostru, al tuturor studentilor din complex, asa ca ti-as sugera sa ii schimbi numele pentru ca nu ai dreptul de a te folosi de imaginea complexului studentesc timisoara pentru a-ti dovedi talentele tale de mare detectiv."

Anonim spunea...

Pentru cel care aminteste de luciditate mai sus. Intr-adevar e, celor ce sunt martori la mizeriile celor din ligi, LI SE FACE SCARBA.

SCARBA! Li[n]gaule!

Anonim spunea...

Completare:

Sa inteleg ca iti e frica la toamna ca nu vei mai primi loc in camin, preferential.

Nici o problema. Vom fi cu ochii pe voi in timpul cazarilor.

Jeguri imputite. Aveti dreptul sa stai n-1 in camine de doi, cel putin; ceea ce e deja prea mult. Scursorilor imputite; NU PRODUCETI NIMIC decat SCARBA!

Anonim spunea...

Pt. fantoma si...
anonimii_negri_la_suflet:

Puteti voi debita oricate aberatii la adresa UPT pe acest blog ca si-asa nimeni nu va crede, ci doar va detesta. Este evident ca voi n-aveti nici o preocupare pt. binele studentilor si al UPT. Daca ati avea n-ati umbla cu toate minciunile prin care incercati sa dezinformati lumea care nu cunoaste UPT ci v-ati duce la Robu cu sesizari si propuneri, cum facem noi.

Pai voi sunteti normali cand vorbiti critic despre cazarea doctoranzilor in garsoniere? Ce universitate mai stiti voi in afara de UPT care da cazare cu chirie ZERO doctoranzilor si asistentilor in 2 camine de garsoniere? Ei, ca tot nu sunt locuri pt. toti la garsoniere, pt. ca UPT are multi doctoranzi si multe cadre didactice tinere, asta-i altceva, dar si la acest capitol UPT ESTE PE LOCUL I in tara, iar voi criticati ... si iar criticati (sa nu creada lumea ca cine n-are loc la garsoniere ramane de izbeliste: nu, primeste cazare in camine cu camere de 2, singur in camera -ceea ce noua, sincer, nu prea ne convine, ca se pierd locuri de la studenti).

In concluzie: Vai de capul vostru!