luni, 17 mai 2010

Prima Grevă Studenţească Din Acest Sezon

Ceea ce anticipam de mult timp se intampla Luni 17.05.2010. Nu sunt ligile noastre (ANOSR) cele care pornesc festivalul nesimtirii si manipularii, ci alte adunaturi de interese ce ne sug noua ... drepturile de reprezentare.

Cele 5 motive de protest care ne sunt servite jignesc si inteligenta unui copil retardat de la scoala ajutatoare. Sunt atinse exact punctele stiute a fi sensibile in mentalul studentilor: restantele, caminul, bursele, taxele de scolarizare, reprezentarea in forurile Universitatilor.

Adica se merge exact dupa manualul manipularii: indiferent in ce context si cat de fara legatura cu realitatea sunt niste revendicari, ele trebuie sa conţină anumite cuvinte cheie care sa trezeasca interesul maselor.


***Cum ne-am obisnuit si din partea ANOSR-ului, sunt insirate povesti si dezinformari fara nici un suport concret in articolele Legii care este condamnata. Speram ca studentii o sa aiba inteligenta de a se informa inainte sa iasa in strada condusi de interesele unor indivizi care nu au nici o legatura cu binele celor pe care ar trebui sa ii reprezinte.

LATER EDIT: Imagini de la "multimea" iesita sa protesteze. Conform agenda.ro au fost 15 studenti protestatari (nu e o gluma, chiar atatia au fost). Probabil ca erau in drum spre vreo activitate din cadrul StudentFest.

6 comentarii:

Alex spunea...

My friend , you are an RTard :)

Anonim spunea...

De data asta nu ai nimerit-o. Nu vad nicaieri ANOSR in poza pe care ai pus-o:P

Dorin spunea...

"NU sunt ligile noastre (ANOSR) cele care..."

Anonimule nici tu NU stii sa citesti negatiile cum e NU-ul din propozitia citata mai sus (a 2-a din articol).

NU o sa incerc nici un moment sa explic ca urmatoarea mentiune a ANOSR e intr-o comparatie intre cei care au facut "greva" asta si ANOSR... ca daca NU ai inteles o negatie, nici atata NU o sa pricepi o comparatie.

Anonim spunea...

Imi cer scuze... Eram putin baut:D si nu am reusit sa citesc cu ft mare atentie. Nu ca as avea vreo treaba cu ANOSR sau mai stiu eu ce cacat de liga...

Dorin spunea...

NU-i bai :P

Anonim spunea...

Unele revendicari sunt indreptatite... mai putin a 4-a, deoarece in UVT taxele vor fi identice cu cele practicate anul acesta. Deci nu te lua asa tare de ei, ca au dreptate in restul cazurilor... Oricum, studentii trebuie sa protesteze fata de ceea ce se petrece si fata de imputiciunea de lege a educatiei ce deja a trecut de Camera si urmeaza a fi aprobata si votata de Senat.