sâmbătă, 15 mai 2010

StudentFest 2010 - Varianta ECO

Mai tineti minte afisele dintr-o postare anterioara? Nu mica ne-a fost mirarea cand am vazut aceasta imagine cu voma respectiva de poster pus direct pe un copac.

Pana la un momentdat e de inteles si disperarea organizatorilor StudentFest de a-si promova jucaria la care au reusit sa adune aproximativ 20 de persoane/activitate, dar ce-au avut cu arborele?


***Probabil este destul de jenant pentru OSUT ca dupa atata agitatie si autopromovare sa realizeze ca, de fapt, au facut o actiune la care participa tot ei, pentru ca studentii nu sunt interesati de asa ceva. Sau poate cei din Liga de la Vest considera un succes ca la Festivalul "Studentesc" al lor au adunat mai putini studenti decat organizatori.

Din pacate, anul viitor o s-o ia de la capat cu acelasi proiect mort de cativa ani incercand sa-l resusciteze fara succes. Face parte din conceptia total imbecila pe care o au Organizatiile Studentesti de la noi conform careia treaba lor este sa faca "proiecte". Proiect nu inseamna sa inventezi ceva de facut numai de dragul de a avea activitate si care se adreseaza unui numar infim de studenti. Proiect este ceva ce rezulta in urma unor necesitati/cerinte/probleme venite din partea studentilor.

Ciudat cum Ligile au obsesia de a fi BEST sau AIESEC si uita ca treaba lor este cu totul alta. In mod sigur conducerile universitatilor (facultatilor) sunt mai mult decat multumite sa aiba niste Ligi mereu ocupate cu mizerii inutile, pentru ca nu mai au timp sa ia atitudine vizavi de adevaratele probleme care exista si care privesc sute sau mii de studenti, nu zece sau douazeci.

Niciun comentariu: