duminică, 2 mai 2010

Facebook Fun

Nu de mult timp a prins forma si un profil de Facebook al Complexului Studentesc Timisoara. Pentru ca? Pentru ca pana acum nu era.

In mod inevitabil printre "Friends" au aparut si membrii ai ligilor, respectiv membrii ai ANOSR (si alte ligi din Romania, nu doar din Timisoara). Avem deja toate ingredientele pentru a rezulta ceva hazliu, dupa cum o sa vedem in cele ce urmeaza.

Se da o poza de la una din intrunirile gen MISA pe care le organizeaza "reprezentantii nostri" din ANOSR. Pentru cei (marea majoritate a studenilor) care nu stiti cine sunt ANOSR astia, ei sunt o adunatura de ligi de prin toata Romania, ligi exact ca cele pe care le avem noi aici in Timisoara. Cu asta probabil ca v-ati facut o idee despre ce e vorba.
Ce avem in imaginea de mai sus? Niste baieti si fete care au iesit la o bere, probabil se simt bine, treaba lor. De ce jucam rolul lui Dabija si ne freaca grija? Pentru ca toti cei din poza de mai sus au cumva impresia ca ne reprezinta pe noi si automat fac ceea ce fac in numele nostru. Daca imaginea era de la un oarecare chef organizat de un oarecare, ea nu isi avea locul aici si nici nu aveam ce sa comentam la adresa ei. Dar cand niste baieti si fete merg in tabere, excursii, se baga in seama cu diverse autoritati in numele nostru, atunci deja ne priveste direct.

Astfel, a luat nastere urmatorul schimb de replici [Dati CLICK Pe Imagine Pentru A Mari]:

Toate raspunsurile celor din ANOSR denota o doza considerabila de prostie, insa ceea ce spune Pantir Cristian-Andrei este o idiotenie cat se poate de usor demontabila pentru orice persoana care stie ca 5 e mai mare decat 2 (se pare ca el nu stie asta - nu degeaba la sectiunea Employers a profilului sau a trecut Organizatia Studentilor din Universitatea de Vest din Timisoara).

Blogul ComplexTM este citit intr-o zi de un numar egal cu cititorii de pe o saptamana ai oricarui site al oricarei ligi sau adunaturi de ligi din Romania. Cu asta ii uram lui Cristian-Andrei ignoranta placuta in continuare si poate o marire de salariu din partea Angajatorului OSUT.


***Acestia ne sunt reprezentantii.

17 comentarii:

Ka spunea...

"Toate raspunsurile celor din ANOSR denota o doza considerabila de prostie" - Serios? Demonstreaza. Vreau exemple. Cunosti:
2 < 5

"Blogul ComplexTM este citit intr-o zi de un numar egal cu cititorii de pe o saptamana ai oricarui site al oricarei ligi sau adunaturi de ligi din Romania" - Ooare? S-ar putea daca cunoastem:
Stiri < Cancan

Eu pe unele "locuri online" am trecut la locatie "in spatele tau". La religie "sobolan". La meserie "drujbist".

De ce te rod pe tine detaliile astea? Si de ce agasezi oameni si te amesteci in viata lor personala? Tu n-ai una?

Repede ai simtit nevoia sa-ti aperi cojonesul cu "statistica" ta. Si daca e sa fim stricti, cinstiti si corecti, cum esti tu cu orice detaliu irelevant.. vreau sa vad numerele folosite. Si vreau sa vad ca sunt EGALE intre ele.. altfel as putea zice ca ori minti, ori esti ipocrit. Sau amandoua.

Me spunea...

Din comentariul de mai sus eu am inteles ca respectivul comentator e un sobolan drujbist care sta mereu in spatele cuiva si nu face diferenta dintre statutul de persoana privata si cel de reprezentant al cuiva...
Ka, spune'mi in ce liga esti ca sa iti spun cine esti :))

Paul Apostu spunea...

Imi amintesc bine ca te-am invitat la o dezbatere, mai exact aici: http://complextm.blogspot.com/2010/04/informatii-precazari-in-caminele-din.html si vad ca nu ai raspuns nici pana acum, dar seria ta de comentarii continua insa.

Parerea mea personala este ca esti un respins de societate ce se ascunde in spatele monitorului si nu are altceva de facut decat sa critice tot ce vede, tipic unui om neagreat de restul lumii.

Te legi de persoane si organizatii care chiar facut schimbari majore pentru bunastarea studentilor, pe cand tu, idiotule, nu esti decat un "complexat" care pun pariu ca mai tragi cate o laba trista de 8-10 ori pe zi ca sa fii implinit.

Asa ca nolifere, daca esti prea las sa confrunti ANOSRul sau OSUTul in fata, ci numai din spatele pcului ... sincer comentariile tale sunt nule. Din cate vad esti la Poli, sa mai anticipez ca ai si ochelari, 50 de kg, molestat de parinti si cacat la cur inafara camerei in care stai.

Referitor la asta: "Blogul ComplexTM este citit intr-o zi de un numar egal cu cititorii de pe o saptamana ai oricarui site al oricarei ligi sau adunaturi de ligi din Romania" ... se intampla sa fiu administratorul siteului OSUT si mananci cacat daca macar crezi ca atingi traficul OSUTului, fiind de ~ 2000 de vizitatori unici, zilnic.

In concluzie, nu esti decat un caz trist al omului respins de societate si futut de viata cu fiecare ocazie.

Anonim spunea...

rromania e plina de manelisti care se dau intelectuali corciti , ca Paul APROSTU

Anonim spunea...

hahahahahahahahahahaahahahahahaha... 2000 de unici pe zi??!?!?! ba aprostule tu crezi ca aici esti la liga sa vorbesti toate plevele? :))) cica 2000 de unici pe zi are o trompeta de site ca osutul :))) sunteti nemaipomenit de prosti si vad ca minciuna e a doua voastra natura. uita-te mai bine si o sa vezi ca sunt 200 nu 2000 si alea sunt afisarile pe o saptamana nu pe o zi :)))

Lolishor spunea...

Tin sa-i multumesc lui Pavel Apostu pentru dovada sa de maturitate. Nu s-a dat batut pana nu a aruncat cateva insulte marlanesti cu toate ca reprezinta studentii. In felul asta isi denigreaza colegii si organizatia din care face parte. Ca o cuiozitate mult apreciata: as dori o lista cu lucrurile pentru care au luptat reprezentantii nostri in ultimii 3-4 ani si le-au obtinut, fara a avea avantaje personale.

ComplexTM spunea...

Pentru cei care se simt atacati si incearca sa contraatace:

Una din diferentele esentiale intre noi si voi este ca noi va cunoastem pe voi, pe cand voi nu ne cunoasteti pe noi.

Ce inseamna asta?

Tot ceea ce spuneti voi despre noi este lovit de nulitate, fiind doar presupuneri prostesti izvorate din instinctul de a injura pe cel care te supara.

Ceea ce spunem noi sunt fie fapte concrete, fie concluzii logice care decurg din niste fapte concrete ale unor persoane concrete. Nu avem nimic personal cu nici unul din voi pentru ca nu va cunoastem si asta ne ajuta sa fim obiectivi cand va analizam comportamentul. E normal ca voi sa va tineti partea unul altuia pentru ca faceti parte din acelasi sistem infect si profitati cu totii de el.

E suparator sa te bazaie ceva pe intuneric si sa nu vezi ce/cine e, dar inainte sa cautati replici la acuze fiti ceva mai atenti la acuzele in sine. Poate unele sunt fondate si o sa va ajute in a-i reprezenta mai bine pe studenti.

Paul Apostu spunea...

@Anonim1: Sincer ... dintre noi 2 , tu ai ascultat prea multe manele ... rromanule.

@Anonim2: http://img179.imageshack.us/img179/8223/trafic.png ... priveste si plangi, din pacate, tu esti singurul trompetist

@Lolishor: Nu ma mai obosesc sa le scriu pe net, oricand poti da un email anosrului sau osutului sau poti veni la sediile organizatiilor, va fi cineva acolo sa-ti arate tot ce vrei sa stii.

@ComplexTM: Nu ma deranjeaza faptul ca nu-i cunosc, ma deranjeaza faptul ca TU te ascunzi.
Ti-am mai spus, au fost multe fapte concrete in trecut si vor fi si in viitor.
E ultimul meu raspuns aici, e inutil sa continui, punctul de vedere mi-a fost confirmat.

Anonim spunea...

Sincer si mie mi se pare cel putin dubios ca un site ca osut.ro sa aiba 2000 de vizitatori pe zi. Avand in vedere ca se mai adauga cate ceva pe el cam o data pe saptamana e o minune a internetului sa reusesti sa ai 2000 de persoane care sa iti intre zilnic sa citeasca nimic. Cati studenti are universitatea de vest? E ceva setare in camine ca fiecaruia sa ii intre automat pe site-ul ligii?

Anonim spunea...

@Paul Apostu
Ziceai "Din cate vad esti la Poli, sa mai anticipez ca ai si ochelari, 50 de kg.."
N-am inteles ce legatura are mentionarea ochelarilor...Inseamna ceva rau daca ii porti..iti pune un semn in frunte automat?
Nici un prieten de al tau n`are ochelari ?

Mitza_003 spunea...

Vad ca va place sa atacati cu vorbe mai mult sau mai putin grele. Daca nu v-ar supara unele chestii atunci nu cred ca ati mai injura. Eu zic sa va intalniti fata in fata si sa vedeti cum sta treaba. Ligile vs. restu studentilor "nemultumiti". Eu cred ca plecati cu coada intre picioare.

@Paul Apostu: Stie el foarte bine de ce se ascunde. Sa zicem ca unii de la liga sunt mai influenti si pot cauza probleme celor care au curajul sa zica ceva. Ca venii vorba...si eu as face la fel. Ce va roade pe voi, serios, ce va arde asa tare?

Mitza_003 spunea...

Later edit: pe mine vrei sa stii cum ma cheama?? :)

Anonim spunea...

Domnul Paul Aprostul ... mare CACARACTER !!! Am cam inteles ce menire aveti voi acolo la liga si cam ce fel de oameni se pun acolo. Cred ca prima caitate de pupincurist ignorant o detii de ceva vreme Ar trebuii sa fii linsat cand intrebi "ce ne arde?" si "ce ne roade?" cu atata nesimtire. Pentru voi liga nu este decat un teren de joaca si un mediu in care se pot obtine mai multe beneficii. Scarbit de scarbe ... complet. Iar legat de greutate si portul ochelarilor, esti cam penibil. Poate ca daca ai 100 kg si trei roabe de kkt in tine esti mai barbat sau de 3x femeie . Gata!!! PUNCT

Anonim spunea...

Eu ma intreb de ce paul aprostu nu pune un counter gen ShinyStat la care sa aiba acces oricine si sa vedem cu totii cele 2000 sau poate 20000 de vizite pe care le are osut.ro
Stau cam prost la capitolul transparenta oamenii astia din ligile studentesti.

Anonim spunea...

Stimati domni complexati, tin sa va spun ca cei din ligi nu sunt atat de influenti incat sa poata face ceva impotriva celor care au curajul sa zica ceva, ei au o altfel de influenta. Se vede ca nu sti/stiti despre ce vorbiti. Apropo de liga vs studenti nemultumiti, cati dintre cei nemultumiti au fost pe la ligi sa intrebe de ce se intampla ceea ce ii nemultumeste, si sa ceara ligii sa se imploce in rezolvarea problemelor? Nici tu complexatule nu cred ca ai fost. Daca punem fata in fata liga si studentii nemultumiti, am o intrebare pt studentii nemultumiti: de ce nu au fost prezenti la MASA ROTUNDA? Si evenimentul a fost suficient de promovat, cam toti stiau de el. Uite lipsa de interes a studentilor nemultumiti... Ce te astepti sa faca liga pt ei daca ei stau si asteapta cu degetul in gura si critica tot ce nu se face, desi stiu ca e nevoie de implicare si din partea lor. Stiu ca, desi nu cred ca ai cu ce ma contrazice, tot vei incerca sa o faci, in diferite moduri, probabil mai putin decente

p.s. Am impresia ca acelasi complexat foloseste mai multe nick-uri sa lase comment-uri pentru a sustine aceiasi parere idioata, sa para mai credibil. E doar o parere.

Anonim spunea...

ComplexTM esti un Cretin cu "c" mare si esti rau aerian fata de unele subiecte. PUNCT

Mircea spunea...

E ceva rau daca dupa sedinte, alea alea ce le-au facut membrii ligilor, anosr sau ce or fi, sa iasa seara sau cand sunt liberi undeva impreuna, poate chiar sa tina un mini party? nu o fac in numele studentilor, nu se distreaza in numele nostru si doar atat pentru noi. Tot omul are voie sa se distreze, mai ales ca suntem tineri... ai ceva impotriva?