joi, 27 mai 2010

Acum Avem Si Dovada Minciunilor Ligilor

Este de prisos sa mai reluam povestea protestelor cu care amenintau Lingaii din toata tara. Cine sunt ligaii din toata tara? Ligile. La nivel national, ligile s-au unit sub aceeasi umbrela - ANOSR - pentru a fi imbecili impreuna.
Pe un lingau nu o sa-l vedeti vreodata facand ceva pe propriile puteri si in propriul nume. Nu. Ei s-au obisnuit sa isi suga sosetele unul altuia si sa se complaca in niste activitati care nu au nici un fel de legatura cu reprezentarea studentilor.

Ce probleme aveau Ligile? Si Liga AC, spre exemplu, nu a fost singura in demersul mizerabil cu "Greva Japoneza" de marti. Cu ce ieseau lingaii in fata si ne zbierau in ureche?

1. Ca se scad bursele.

2. Ca se maresc taxele de scolarizare.

3. Ca se mareste taxa pentru camin.

4. Ca se elimina sau se micsoreaza reducerile pentru transport.

Acestea erau temele mari cu care adunaturile de retardati care se viseaza noaptea mari reprezentanti erau pe punctul de a-i scoate in strada pe studenti. Unii chiar au mers pana la capat cu prostia si au realizat ca sunt penibili.

Cand am condamnat minciunile si dezinformarile acestor scursuri ale studentimii am fost acuzati in diverse moduri. Iata ca astazi avem si lista oficiala de masuri pe care Guvernul Romaniei le ia.

Pe scurt amintim:

1. Bursele studentilor si ale elevilor nu sunt afectate.

2. Taxele de scolarizare nici nu incape discutie sa fie obiectul actiunii Guvernului Romaniei. Si ca a venit vorba de taxele de scolarizare, la Universitatea de Vest tocmai s-a votat micsorarea acestora. Unde sunt lingaii din OSUT care nu demult isi scriau cu rahat in frunte ca acestea vor creste?

3. Nu se vorbeste nicaieri despre faptul ca subventiile pentru camine ar fi afectate.

4. Singurele facilitati pentru transport afectate sunt cele ale pensionarilor si profesorilor. Intrebarea este: ale cui interese le serveau Lingaii din Ligi cand ne minteau ca sunt afectate si facilitatile de transport ale studentilor? Ale pensionarilor sau ale profesorilor? Nu trebuie decat sa ne uitam pe cine pupa in fund "reprezentantii nostri" si o sa avem raspunsul.


***Inca un argument in favoarea parerii ca ligile studentesti din Timisoara si din intreaga Romanie sunt niste simple cocine in care cine se aseamana se aduna.

LATER EDIT:
Cea mai greţoasă dovadă de imbecilitatea din partea unei ligi: sa sustina ca bursele nu sunt afectate de masurile luate de Guvern urmare a "grevei japoneze" de marti. Este clar, sunt incurabil de prosti.

Anuntam pe aceasta cale ca, tot in urma grevei lingailor de marti, astazi este Joi. Sunt zvonuri ca tot in urma revendicarilor ANOSR si ale Ligii AC se va stabili ca ziua va avea 24 de ore, saptamana va avea 7 zile, iar anul va avea pentru prima data de la facerea Lumii 12 luni calendaristice.

Va multumim, lingailor, pentru utilitatea de care dati dovada.

11 comentarii:

Anonim spunea...

Ce poti sa le ceri?
Incearca si ei cumva sa se faca remarcati :))

Anonim spunea...

vai ce dragutzi is astia din ligi :)) demni de mila

Anonim spunea...

Care greva? Ei au initiat-o si ei au facut-o, nemergand, ca deobicei la ore. Noi ceilalti nu am avut banderole albe. N-am vazut pe nimeni in facultate cu banderola. LA AC tocmai urmeaza sa se aleaga presedintele ligii (Iapa renunta) si acum toti se intrec in a organiza ceva, pt a avea CV-ul bun pt alegeri.

Merce Casian spunea...

fenomenal..... daca nu rezolvau nimic cu greva, ziceai ca-s incompetente ligile, dar pentru ca au rezolvat totusi ceva, sunt lingai... ce gandire demna de toata jena ai...
de ce nu ai publicat lista cu acele cateva hotarari, inainte de marti?

wake up spunea...

Casian nu a inteles ca nu exista nici un fel de motivatie reala pentru greva sau proteste. Casiane...tu nu intelegi ca problemele alea erau numai in capul ligilor?
Pe sistemul asta putem sa iesim maine in strada pentru ca am visat noi ca de luni o sa vina sfarsitul lumii. Marti o sa fim toti multumiti ca protestul nostru a avut efect...si am amanat sfarsitu lumii cu iesirea noastra in strada. Sunteti nebuni?

Anonim spunea...

@wake up Nu sunt nebuni, ci sunt prosti. Nu sunt in stare sa inteleaga nici cel mai simplu rationament. Sunt doar actionati prin sfori de papushari.

Unknown spunea...

Jur, parca esti Mircea Badea, da versiunea de internet :P

Anonim spunea...

Mircea Badea?
Sa fim seriosi ... nu e decat un respins de societate

Mihai spunea...

Mă gândeam eu că e cam ciudat cum s-au înțeles toți să iasă în stradă.

Cineva de sus a dictat, și ei s-au conformat, chiar dacă asta a însemnat distrugerea încrederii studenților în ei - asta dacă exista vreodată.

Anonim spunea...

deci la ce animale is in liga aia nici nu merita sa ii amintesti

Alex spunea...

Obisnuiti-va cu ideea ca se numeste manipularea cititorului. Si ma refer la articolul de pe site.

Lista de masuri este cea finala , nu cea initiala in care erau si probleme respective.
Acum cateva zile am dat un comment la unul dintre articolele cu greva in care era un link cu un articol si o lista de masuri initiale , data tot de cei de la realitatea in care problemele existau

uite aici link-ul : http://www.realitatea.net/masuri-guvernamentale-noi--reducerea-burselor-de-studiu-si-taierea-transportului-pe-ratb-pentru-pensionari_713597.html

Imi cer scuze ca o spun dar nu e prima faza la care dai dovada de lipsa de bun simt.

Ai aluia de deasupra comentului meu. Animal ai fost tu cand te-o adus maica-te pe lume