miercuri, 19 mai 2010

Intalnire Intre ROBU si STUDENTI Joi 20.05.2010 Ora 22:00 La Cantina UPT ?

Ne intrebam: va fi, oare, aceasta intalnire?

*
LATER EDIT: Se pare ca raspunsul este NU. Un mesaj oficial prin care studentii sa fie instiintati intarzie sa apara. Ce conteaza daca studentii merg degeaba pana la Cantina UPT? Poate data viitoare nu o sa mai vina nimeni si lingaii din Ligi o sa aiba din nou motiv sa spuna ca lumea este dezinteresata.
*

Pe canalele normale de informare gen grupul Info_Cospol, cel mai mare grup de informare din UPT, nu s-a spus nimic. Probabil ca lingaii nu au mai avut loc sa anunte si un lucru neinsemnat ca aceasta intalnire dintre Rector si Studenti, fiind prea ocupati cu anunturi la bauturi energizante, viagra si alte astfel de lucruri esentiale.

Unica sursa de unde stim de aceasta intalnire este lista cu lucrurile discutate de Ligi la intalnirea lor de taina avuta cu Robu (lista care a circulat si ea in cercuri restranse). Acolo, la punctul 8 sta scris: "Intalnire Studenti cu Domnul Rector: Joi 20 mai - ora 22 la Cantina UPT". De ce nimeni nu a considerat necesar sa promoveze mai mult aceasta intrevedere? Greu de inteles.


***Asadar, locatia este mai mult decat accesibila oricarui student, ora este cat se poate de potrivita pentru oricine, ziua la fel. Mai ramane sa existe si cheful studentilor de a se deplasa pana la Cantina UPT pentru a-si spune cu voce tare eventualele probleme si nemultumiri.

Nu stim daca Domnul Rector o sa faca cinste si cu cate o bere participantilor (din salariul lui ar putea sa dea si cate un Whiskey), sau daca o sa-si aduca chitara pentru a intretine putin atmosfera. Pentru orice eventualitate poate se gandeste vreun student sa ii aduca instrumentul si sa-l provoace la un recital.

25 de comentarii:

Anonim spunea...

Tu esti lingau. Esti un cretin dement si un rebut al societatii noastre. F R A I E R E

Porculescu Şunculeţ spunea...

ahahahaha, asa e!

Anonim spunea...

Fraier esti tu, sa iti fie rusine magarule !

horia spunea...

Eu, in cel mai sincer si respectuos mod cu putinta, as dori o intalnire deasta, la o bere rece unde ideile sa curga liber. Fac pariu ca rezultatele ar fi surprinzatoare. Pentru cei care au timp si chef, ne vedem maine.
In cel mai rau caz luam teapa si mergem la bere :))

Anonim spunea...

Mah ce sa va zic eu... Si eu sunt membru al unei ligi oarecare, lingau cum spuneti voi, si eu nu stiam nimic de intalnirea cu Robu pana sa ziceti voi aici... deci plm

Anonim spunea...

Salut. Sunt si eu dintr-o liga oarecare. Nu ma derajeaza ft mult cand spuneti ca suntem "lingai" pt ca eu personal nu ma simt, eu am incercat sa fac cat de mult am putut, in principal pt seria din care fac parte si eu zic ca in multe cazuri i-am facut pe colegii mei sa fie multumiti de prestatia mea. Ma dispera totusi oamenii din ligi care raspund acestor post-uri cu chestii de genu "ba tu esti lingau" sau "F R A I E R E" sau mai stiu eu ce alte cuvinte jignitoare la adresa unui sau altuia. Totusi ma deranjeaza i chestie: Desi toata lumea de la noi din facultate stie unde e sediul ligii nimeni nu vine sa isi spuna problemele. A da era sa uit mai vine cate unul sa zica ca el si-a picat nu stiu ce examen si daca nu stim cum s-ar putea rezolva. Eu personal chiar as vrea sa stiu problemele studentilor ca deaia am intrat in liga ca sa-i ajut pe colegii mei. Eu stau in caminul 1C sunt anu 4 si suntem 5 in camera, deci nu exista nici un n-1 decat cel din regulament, care e pt toata lumea. Poate daca lingeam si eu ceva ajungeam sa am decat 2 colegi sau sa stau in alt camin, dar pt mine voluntariatul e voluntariat si atat. Imi cer scuze pt colegii mei din Ligi care cauta doar sa le fie lor bine.

Anonim spunea...

la intalnirea cu rectorul, eu voi cere pedepsirea profilor, ce inchid ochii sa nu vada ca unii copiaza :)

Anonim spunea...

Ai impresia ca profii au chef sa isi riste salarul proaspat diminuat? Nici vorba. Cu cat mai multi studenti, cu atat profesorii mulg mai mult de pe stat...simplu.

Anonim spunea...

Prin simplul fapt ca s-a amanat pentru saptamana viitoare de aia nimeni nu promoveaza! Lingau cretin idiot ce esti!

Anonim spunea...

cum ma'ta sa se amane pe saptamana viitoare si sa nu anuntati pe nimeni? voi chiar sunteti ultimele jigodii astia din ligi. va bateti p--- de noi cum aveti chef.

Ka spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Kre spunea...

Oh, ce intuneric era in cantina UPT la ora 22... :)

Georgiana spunea...

Am mai scris un comentariu si vad ca nu a fost postat.
Vreau totusi sa iti atarg atentia ca tu singur ai scris ca singura sursa de informare este o lista.Asta inseamna ca NU A FOST CONFIRMAT OFICIAL,deci pentru ce ar trebui sa fie lumea anuntata ca nu se mai tine intalnirea care defapt nici nu a fost promovata initial?Ne-a chemat cineva la cantina in seara asta?!

Anonim spunea...

Pe noi ne-a anuntat rectorul saptamana trecuta ca in 20.05.2010 nu va fi in Timisoara ca trebuie sa participe la Piatra Neamt la sedinta a nu stiu ce Comitet National din care face parte ca reprezentant al Regiunii Vest pt fonduri europene si am si recuperat in avans vineri dimineata cursul de PC. Asta inseamna ca n-avea cum sa programeze intalniri cu studentii intr-o zi in care stia ca nu e in Timisoara, ce dracu!

Dragos Grama spunea...

PE CINE PE "NOI", MA?????? CINE SUNTETI ASTIA "NOI" CA MI SE FACE RAU CAND AUD "NOI". CINE PULA MEA SUNTETI ASTIA "NOI" DE TOT VORBESTE ROBU CU VOI? CINE SUNTETI??? NUMELE PRENUMELE. CA LA ROBU LA CUR CAND PUPATI SIGUR VA SPUNETI NUMELE. CUM SE FACE DE STUDENTII NU STIU NICIODATA SI DOAR VOI STITI??

Anonim spunea...

sunt acelasi anonim care a postat primul comentariu.
pt anonim 3: nu sunt din nici o liga, am doar cunostinte prin ligi, dar vad lucrurile din exterior, atat ce spune el cat si ce spuneti voi. si sincer, toti gresim, dar cand incepem sa jignim cu "lingai" si "pupincuristi", imi pare rau, dar nu pot suporta romani ca el.

Nu am nimic, dar ma simt de parca posturile lui, care cica, exprima parerile si nemultumirile studentilor uitati de liga, nu exprima si parerea mea. E de multe ori pe langa subiect.
Scuze pentru raspunsurile mele atat de jignitoare, dar chiar le merita.

Anonim spunea...

scuza-ma..... Cine dracu a promovat ideea cu intalnirea inexistenta cu Robu? ComplexTM, si voi, care-l sustineti, l-ati pupat toti in cur si l-ati crezut. NIMENI, CHIAR NIMENI nu a mai promovat ideea in afara de el si cei care-l sustin.

P.S. Ati ramas dezamagiti?

Dorin spunea...

Ce distractiv ii sa vezi lumea care da vina pe ComplexTM pt o "dezinformare"... ii foarte tare sa vezi lumea din ligi cum incearca sa intoarca chestia asta in favoarea lor:

"Cine dracu a promovat ideea cu intalnirea inexistenta cu Robu? ComplexTM[...], CHIAR NIMENI nu a mai promovat ideea in afara de el si cei care-l sustin."

Acuma asa-i ca intalnirea asta nu trebuia sa aiba loc dupa cum am aflat ulterior, dar candva a fost planificata sigur... pentru ca un alt anonim dintr-o liga a spus ca "s-a amanat" pe saptamana viitoare. Pt ca ceva sa se amane trebuie sa se fi stabilit candva inainte. Daca nu exista planificata nu cred ca se putea amana.

Ce am observat eu de aici

Cine stia de intalnire, "a uitat" sa anunte si pe restul lumii si a profitat de ocazie sa zica ca blogul acesta dezinformeaza... ceea ce in cazul acesta nu e 100% adevarat.

Pt faza "pe noi ne-a anuntat rectorul saptamana trecuta" meriti un sut in ... nici nu conteaza... un sut. Daca stii de o saptamana nu era frumos sa spui la careva... macar sa contrazici pe aici. O trebuit sa treaca si termenu' ca sa zici ceva.

Probabil anuntul va veni miercurea viitoare la 12 noaptea pe o usa de la o liga cand pleaca ala de completeaza ultimele hartii (hartii pt ce? nu stim si nu speculez... poate sa fie si igienice). Oricum o sa fie exact cum trebuie ca Ligile sa fie singurii care informeaza corect studentii si studentii o sa fie cei neinteresati si vinovati pentru toate chestiile aiurea din UPT.

De obicei cum apare un articol cum apar ciudateii de prin ligi or sa il contrazica ori sa injure pe unu sau pe altu' (apar cu de astea si oligofrenii care nu sunt in ligii ca nu s-or strans chiar toti acolo)... e un articol la care cineva imi duce doru' si mie si lui Mefisto, deci nu ii ceva care mi se pare chiar se intampla.

La articolul asta primul care sa infirme stirea a aparut abia a 2-a zi chiar in ziua cu intalnirea... si a folosit si cuvantul "amanat"... restul vitejilor dupa ce a trecut momentul. Probabil ca m-am repetat aici dar merita spus...

Concluzia: ligile = departamentul de marketing al UPT care din pacate lucreaza cu prea mult zel nu doar la apararea imaginii universitatii ci la sifonarea imaginii celor care critica universitatea, in loc sa faca ce au declarat singuri ca fac: reprezinta studentii (asta include si informarea lor... nu ii numa' treaba CICS care oricum se vede cata treaba face)

Kre spunea...

*thumbs up* Dorin :)

Me spunea...

Eu mi'am spus parerea pe grupul Info_Cospol. Din punctul meu de vedere si al majoritatii studentilor (conform sondajului de aici) Ligi...Cospol...nu reprezinta pe nimeni. Daca o sa am chef o sa demonstrez asta si cu liste de semnaturi de la studenti... Pana una alta un esantion de aproape 800 de studenti mi se pare mai mult decat reprezentativ pentru a observa ce trebuie observat.
Robu face o mare eroare ca se uita in gura unor adunaturi care se autoproclama reprezentanti ai studentilor fara sa aiba nimic in spate.
Restul e tacere :)

Georgiana spunea...

Pentru Dorin,
Iti inteleg punctul de vedere dar in cazul asta nu ai dreptate.
In mod normal cand organizezi ceva te gandesti cam in ce data va avea loc evenimentul.Data aceasta se poate schimba pe parcurs pentru ca pot intervenii tot felul de chestii.E normal sa nu anunti nimic oficial pana nu e sigura data in care va avea loc evenimentul.In cazul de fata,cum a scirs si autorul blogului informatia venea de pe o lista care nu e in niciun fel oficiala...daca ar fi avut loc intalnirea saptamana asta se facea promovare cum s-a facut si in celalalte dati.Cand spui ca se anunta cu o zi inainte nu ai dreptate.Intalnirea trecuta afost anuntata cu cel putin 3-4 zile inainte.Daca anunti cu o saptamna-doua ininte exista riscul sa se intample cum s-a intamplat acum si sa trebuiasca amanata,sau mesajul nu are impactul dorit deoarece cand iti citesti un mail si vezi ca are loc ceva peste 2 saptamani se intampla sa uiti in acest timp.

Dorin spunea...

Georgiana, nu am zis ca ar fi fist corect sa postezi pe blog informatie neconfirmata, dar daca tot a facut greseala autorul, sau poate cineva din Liga ca a lasat sa iasa o informatie neoficiala trebuia sa remedieze careva repede situatia si sa zica "nu ba nu se tine, stati acasa ca nu vine Robu, vine saptamana viitoare poate" clar si raspicat.

Mai mult, chiar credeti ca s-ar supara careva daca ati pune un afis cu intalnirile astea din momentul 0 in care ati luat decizia ca au loc? Daca il corectati dupa aia ca o intervenit ceva nu va ia nimeni capu'... mai bine ziceati de o saptamana ca joi ii intalnire si cand aflati ca nu se poate completati cu un "din motive (...) nu se va tine joia asta ci saptamana viitoare", parerea mea, decat sa anuntati miercurea viitoare la 9 seara ca a 2-a zi ii intalnire cu rectoru'. Nu crezi?

La un concert ii ok sa nu anunti pana nu ii clara treaba... poate... da' la chestii de astea mai bine zici din timp ca o sa fie, si lumea interesata o sa astepte sa se hoatarasca si cand.

ComplexTM spunea...

Va rugam sa cititi cu atentie toate informatiile pe care le-am dat in legatura cu intalnirea programata cu Rectorul ROBU. Inclusiv in aceasta postare titlul este o intrebare, iar pe parcursul articolului punctam sursa si caracterul dubitativ al evenimentului (inainte sa intervina confirmarea din LATER EDIT).

Modul in care inteleg Ligile Studentesti sa ne reprezinte este jignitor pentru orice student. Importanta inchipuita pe care si-o dau cativa indivizi din randul organizatiilor studentesti din UPT arunca in mizerie si pe restul membrilor care ar avea, probabil, intentii bune.

Cand stai la masa cu un mincinos si lingau, il aplauzi si il sustii, atunci sa nu te miri sau sa vociferezi cand esti vazut, la randul tau, un lingau mincinos. Atata timp cat studentii activi in ligi nu condamna pe colegii lor care se incadreaza in descrierea de mai sus, cu totii stau in aceeasi oala cu rahat.

Anonim spunea...

"De obicei cum apare un articol cum apar ciudateii de prin ligi or sa il contrazica ori sa injure pe unu sau pe altu' (apar cu de astea si oligofrenii care nu sunt in ligii ca nu s-or strans chiar toti acolo)"

ok, om fi noi ciudateii din ligi sau oligofrenii care nu suntem in ligi, asta pentru ca ne permitem sa:
-contrazicem orice informatie falsa sau dezinformare
-jignim si injuram la randul nostru, DOAR DUPA ce el si-a permis sa catalogheze oamenii ca lingai, si etc.

Ce-ar fi daca el nu ar mai jigni atat in stanga si in dreapta?

Stie cineva care liga a intocmit acea lista? din cate stiu este vorba despre liga AC, dar nu sunt sigur. Poate sa imi confirme cineva? As vrea sa vad lista oficiala, sa vad daca apare acea intalnire cu ROBU, sau sa mi-se explice de ce nu s-a tinut daca a fost scrisa

Dorin spunea...

Nu ai inteles ce am vrut sa zic... ma refeream la cei care nu fac altceva DECAT sa injure si sa contrazica fara argumente sau logica... mai mult nu m-am referit la toata lumea, imi pare rau daca te-ai simtit, dar atunci ar trebui sa iti pui intrebari.

Acum, ca sa arate cei din Ligi si oricine de fapt ca e mai bun decat CompexTM, decat mine sau decat oricui ii raspunde ar trebui sa raspunda la injurii cu un raspuns civilizat si argumentat... De obicei prostilor nu le place sa le demonstrezi ca is prosti si raspund cu violenta si atat... si mai sunt si oameni care s-au saturat care raspund cu violenta si justificare. Primilor nu ai ce sa le faci, vezi primul comentariu: el e irecuperabil de prost. In schimb cei care dau argumente inseamna ca gandesc, lor poti sa le schimbi parerea cu argumente valabile si cu ei poti avea o discutie chiar daca din nervi poate mai scapa o injuratura.

Deviez de la ideea articolului si a comentariului meu: omul o pus mana pe o informatie care i s-a parut utila si a postat-o (cu semnul intrebarii... deci nu ca informatie ci mai mult ca intrebare, sau o cerere de confirmare), total atipic nimeni nu a comentat nimic pana in 20 mai, dupa care au inceput sa il acuze de dezinformare. Spune tu acuma cine ii mai corect in final? Si mai spune-mi daca inca crezi ca nu am dreptate in ce am zis mai devreme de ce?