luni, 3 mai 2010

Unde Sunt Gratiile De La Geamuri?

Probabil mai tineti minte promisiunile privitoare la punerea de gratii la geamurile de la parterul caminelor. La ultima intalnire a domnului Rector Robu cu "studentii", aceasta nu doar ca a promis acest lucru, ci sustinea ca deja s-a inceput instalarea gratiilor la unele camine.

Nu trebuie sa fim mari specialisti ca sa tragem o privire scurta la oricare camin UPT si sa constatam ca nu e nici urma de gratie la geamurile de la parter.
Avem in imaginea de mai jos, pe langa viitoarea terasa ilegala, o parte din caminul 10 (nu este camin UPT). Ce observam? Toate geamurile de la parter au gratii. Sa le fi pus chiar patronul viitoarei constructii pentru ca studentii sa nu sara de pe geam direct in afacerea lui? Puţin probabil.



***Asadar, ne explica si noua (studentilor UPT) cineva ce s-a intamplat cu actiunea furtunoasa de asigurare din exterior a geamurilor? La fel cum au disparut o multime de lucruri din camerele de la parter, asa a disparut in ceaţă si ideea gratiilor fara ca cineva sa sesizeze asta.

7 comentarii:

Dorin spunea...

Cum si sa renunte la sistemul ultra-modern si super-performant de supraveghere ce se lauda Roibu (copyright Antene pt nume) ca le pune la camine? Si sa fure din spatiul vital oferit de pervaz in caminele cu 6 studenti inghesuiti in camere?

Sau, cine stie, poate le testeaza calitatea pe geamurile de la el de-acasa... asa cum sigur a facut cu gresia si vopselele folosite la marea renovare din Poli din anii trecuti. Sa fie sigur ca sunt cele mai bune materiale pentru cea mai tare Universitate (bazaar+imprimerie de diplome+fabrica de negrisori pt plantatiile din si din jurul Timisoarei) din Univers... chiar Multivers daca e sa credem campania publicitara.

AV spunea...

Astazi au aparut gratii la caminul 11C :)

Anonim spunea...

Si la 14C ! Esti cam penibil Dorine iata ca promisiunile se respecta si ele au fost smulse de ligi nu de voi "justitiarii".

Dorin spunea...

Cu ce-s eu penibil? Si ce promisiuni s-au respectat? Ce vad eu aici e ceva de felul urmator:

- rectoratului ii este atrasa atentia ca se fura din camerele de la parter din camine pt ca nu sunt gratii.
- rectorul acum 5-6 luni (hai 4 daca luam intalnirea din ianuarie ca referinta) spune 2 lucruri... ca ar vrea nu stiu ce sistem modern de monitorizare ca sa nu puna gratii inestetice la geamurile noi si frumoase si dupa un pic de timp spune ca deja a inceput demersurile pt pus gratii.
- dupa 4 luni, apare aici un articol despre cum caminele Politehnicii nu au gratii in timp ce caminul 10 (de Medicina) are chiar daca are termopane noi.
- cineva se autosesizeaza/simte o data in viata lui (sau de 2 ori daca ii sa luam si faza cu GISCu') si se apuca sa puna gratii... care momentan sunt la 2 camine doar puse.

In momentul in care a fost publicat articolul si am scris comentariul nu erau gratii la nici un camin, asa ca nu stiu ce promisiuni au fost "smulse" de ligi si nici nu vad vreo promisiune respectata la timp, numai lucruri facute ca sa poata sa vina un cretinel ca tine si sa zica "no, vezi ca is gratii, acuma ce mai zici?". Acuma nu mai conteaza ce zic eu... o contat ce a zis Robu in ianuarie si ce a zis articolul acum aproape o saptamana si faptul ca trebuie impinsi de la spate si aratati public cu degetu' ca sa isi aduca aminte ca trebuie sa se tina de promisiuni.

Foarte bine ca se pun gratiile, desi nu stiu ca ii consoleaza pe oamenii care au avut de suferit pt ca nu au fost puse la timp.

Anonim spunea...

Ha, ha, ha! Esti paranoic Dorine daca-ti inchipui ca gratiile zaceau undeva si de indata ce te-ai agitat tu s-a inceput montarea lor. Nu te-ajuta mintea sa-ntelegi ca o achizitie publica dureaza?
Concluzie: problema gratiilor s-a rezolvat nu datorita tie, ca dl. Robu nici nu cred ca te cunoaste si poate nici nu stie ca existi ci datorita NOUA LIGILOR si relatiei bune pe care noi o avem cu dansul. Pe noi ne respecta si ne asculta si noi il respectam f. mult pe el ca intotdeauna este receptiv la problemele noastre ale studentilor si chiar tine la noi.
Inutilule!

Anonim spunea...

haha...cat umor!! gratiile de la geamurile caminului 10 sunt acolo de ani buni...chiar n-are niciun rost circul asta al vostru!

ciudat spunea...

Nu vad ce legatura are faptul ca gratiile de la caminul 10 sunt puse de ani buni. In articol se vorbeste despre lipsa gratiilor de la caminele UPT in comparatie cu caminele de la vest care au gratii. Vad ca ultimul anonim comentator a citit pe diagonala ce s-a scris pe aici.