marți, 25 mai 2010

Liga AC Recidiveaza Cu Prostia

Ce poate fi mai rau decat sa fi penibil? Sa fi de doua ori penibil. Consecutiv.

Dupa "succesul imens" din weekend-ul ce tocmai a trecut, Liga AC reuseste sa calce din nou in rahat. Probabil ca spera sa le poarte noroc in favorurile pe care urmeaza sa le ceara cu ocazia Precazarilor - Cazarilor din camine, insa in mod cert ii afunda si mai rau in mizerie din punctul de vedere al studentilor.Fituica de mai sus se gasea imprastiata astazi (25.05.2010) prin Universitatea Politehnica Timisoara. Adica Liga AC s-a apucat sa scrie in Word, sa aranjeze in pagina, sa printeze, sa taie si sa imprastie prin cladirea UPT niste manifeste instigatoare.

Unde anume scrie despre reducerea subventiilor studentesti? Unde anume s-a comunicat reducerea cu 15% a subventiilor de camine si cantine? In ce lege sau hotarare a scris cineva ca urmeaza a se reduce bursele studentilor cu 25%? Cu alte cuvinte, impotriva a ce lupta idiotii astia?

Pana la urma este de inteles de ce Ligile noastre se ocupa cu astfel de lucruri. Doar asa au un motiv pentru care sa nu reactioneze la problemele cu adevarat importante si care chiar ar putea fi rezolvate. Cum ramane cu transparentizarea precazarilor - cazarilor? Cum ramane cu eliminarea privilegiilor pe care le au profesorii si angajatii UPT la toate facilitatile oferite de Poli? Cand vor incepe Ligile Studentesti sa lupte pentru recastigarea demnitatii si drepturilor studentilor aici la noi in UPT? Pana sa se preocupe ei de ce se intampla la nivel national ar fi de bun simt sa incerce, macar, sa rezolve mizeria locala.


***Se pare ca in ultima vreme, dintre toate ligile, Liga AC tine cu tot dinadinsul sa demonstreze ca e cea mai proasta din curtea scolii (facultatii). Avand in vedere ca e in competitie cu celelalte ligi, nu va fi usor sa castige aceasta titulatura.

8 comentarii:

Alex spunea...

Ce iti place tie sa vorbesti degeaba.

"Începând cu data de 1 iunie 2010, cuantumul burselor de care beneficiază elevii, studenţii, cursanţii, doctoranzii şi auditorii de justiţie, precum şi bursele de cercetare se diminuează cu 25%. Începând cu 1 iunie 2010, drepturile de care beneficiază elevii şi studenţii, finanţate din bugetul Ministerului Educaţiei, se diminuează cu 15%", se arată în actul normativ.

Proiectul prevede totodată reducerea cu 25% a indemnizaţiei de merit acordate în baza Legii 118/2002, a cuantumului rentei viagere acordate sportivilor de performanţă şi a sprijinului statului pentru salarizarea personalului clerical şi neclerical.

Sursa Realitatea.net

link : http://www.realitatea.net/masuri-guvernamentale-noi--reducerea-burselor-de-studiu-si-taierea-transportului-pe-ratb-pentru-pensionari_713597.html

Me spunea...

Sursa ta NU E O SURSA dupa care voi sa starniti proteste. Ce sursa e realitatea?

Realitatea citeaza ca si sursa MEDIAFAX.

Ce sursa citeaza MEDIAFAX? NICI O SURSA!

DECI...voi...ca niste mari luptatori pentru drepturile studentilor...faceti proteste si va dati cu curu de pamant in urma unor informatii "PE SURSE CARE DORESC SA ISI PASTREZE ANONIMATUL".

Nu mai bine faceti ceva ca profesorii sa nu mai aiba intaietate la baza 2 in fatza studentilor? Daca ma duc sa joc un tenis sunt dat afara de orice prof care vine...pentru ca are rezervare de 1 an. Faceti, ba, ce trebuie sa faceti voi ... faceti-va TREABA! Ce cacat credeti ca realizati daca sariti ca trepadusii in chestii d'astea in care nu aveti nici o putere?

Normal in plm ... ca daca ridicati vocea la faza cu profii de la baza 2 nu apareti in nici un ziar... si in plus poate cand mai vreti sa inchideti bazinu pentru voi special...n'o sa mai puteti.

Anonim spunea...

Eu nu mai pot cu bursele!
Nu mai pot!
Pe vremea mea, cand am fost studenta (pana acum un an :P ), lua bursa oricine..si cu restante...si cu medie mica...
Deci...si daca se reduc bursele ( doamne fereste ) se pot da la mai putini studenti, nu? Pe noi parca ne intrebasera daca vrem burse mai mici la mai multi studenti sau burse mai mari la mai putin studenti. Parca a doua varianta a fost majoritara...dar asta a fost tot.
De nu ce vrea nimeni sa dea burse mai mari la mai putini studenti? Nu se poate ?

Anonim spunea...

Domnule "Bloger",

-"O parere"-
Parerea mea e ca esti un inadaptat social,o PERSOANA care a trecut printr-o perioada de nebagare in seama ,probabil in perioada licelui,o PERSOANA care a venit la facultate si a observat ca perioada respectiva nu s-a terminat ci doar a inceput,o PERSOANA care si-a dat seama ca e incompatibila cu acest mediu social,o PERSOANA care(si aici o sa risc putin) probabil a incercat sa intre intr-o organizatie studenteasca dar datorita personalitatii de kkt nu a fost acceptata,o PERSOANA care intelege prin acest blog o modalitate neconventionala de a socializa , de a se exprima in lipsa unei "real life".Omule nu sunt un fan inrait al organizatilor studentesti dar imi dau seama cand cineva este frustrat de un anumit lucru.GET A LIFE!...si nu mai pierde vremea toata ziua pe retea..Seriously,chiar imi este mila de tine....

Emil Boc spunea...

pentru 26 mai 2010, 00:03 :

esti prea prost\proasta

am observat ca multi papagali care sunt vizati de articolele de pe acest blog spun chestia asta cu "PERSOANA SINGURA , NEBAGATA IN SEAMA , blablabla" ..

insa voi , idiotilor din ligi si alte organizatii pe care le-ati pus la pamant , VOI sunteti ultimii distrusi , care incercati sa dati un sens vietii voastre inutile prin minciuna ca voi insemnati de fapt ceva si ca frectiile voastre de activitati sunt utile cuiva in afara de propriile voastre persoane .. nu dati 2 lei pe nimeni , doar la interesul propriu va ganditi

Anonim spunea...

Chiar asa, de ce sa protestati voi impotriva lui Base si a Guvernului cand puteti protesta impotriva profesorilor vostri. Vedeti ce bine sunteti invatati de proprietarii acestui blog? Ei nu va invata rele ca noi ligile! Asadar, donati-va bursele intregi nu doar 25 % sa dati un exemplu pt. tara si cu ocazia asta sa-i sustineti sa ramana la putere pe Base, Boc si ceilalti pdl-isti de neinlocuit.

Anonim spunea...

Recidivezi tu cu prostia adica cu cretinismul.

Anonim spunea...

Acum ca s-au facut publice masurile pe care la ia guvernul si printre ele nu se regaseste nici una din cele trambitate de ligi, o sa isi ceara scuze in fata studentilor cei care puneau la cale proteste?