joi, 13 mai 2010

Alegeri Pentru Sefii De Camin Si Palier

A venit si vremea alegerilor pentru Comitetele de Camin. Anii trecuti am avut parte de campanii electorale destul de interesante prin afise pline de umor. Speram ca si in acest an sa fim surprinsi de imaginatia candidatilor.

Cea mai importanta informatie, momentan, este perioada in care se depun dosarele cu candidaturile: 17 mai 2010 - 21 mai 2010.

Actele necesare:
1) Foaia matricola partiala (la zi)
2) O adeverinta de la facultate din care sa rezulte ca studentul nu a fost exmatriculat, nu a avut abateri disciplinare si nu este in an terminal
3) O adeverinta din partea administratorului caminului in care sa se specifice daca ai avut amenzi sau alte abateri in camin
4) Curriculum Vitae cu poza
5) Scrisoare de intentie
6) Plan managerial - Pentru candidatii la functia de Presedinte de Comitet (Sef de Camin)

Avem mai jos Calendarul Alegerilor:si un extras din Regulamentul dupa care se fac:

***Un lucru ciudat este faptul ca toti candidatii sunt nevoiti sa treaca printr-un "interviu" in fata unor membrii ai ligilor studentesti (COSPOL). De ce? De ce niste mucosi care au in spate 10 voturi au dreptul sa ii ia la intrebari pe niste candidati la niste functii din camine?

Iata unul din motivele pentru care a luat nastere mizeria numita COSPOL (Consiliul Organizatiilor Studentesti din Politehnica). O forma fara fond care sa justifice implicarea ligilor in viata Complexului Studentesc. Ce parere au studentii despre aceasta adunatura de interese numita COSPOL? Putem vedea in sondajul din antetul Blogului.

5 comentarii:

Dana spunea...

Eu vad ca celor mai multi nu le pasa de COSPol (adica nu stiu ce este), doar tu observ ca stii si esti interesat de tot ce se petrece acolo. Daca esti atat de nemultumit, de ce nu incerci sa faci tu ceva? Altceva decat a te ascunde in spatele unui monitor si a scrie pe un blog? Serios acum..

Anonim spunea...

pe sistemul lui dana toata lumea ar trebui sa taca din gura si nimeni nu ar mai trebui sa comenteze nimic. daca nu ai candidat la presedintia romaniei nu mai ai dreptul sa spui ca basescu greseste?

Anonim spunea...

Aici e o diferenta... Daca chiar vrei poti sa faci ceva... Nu face comparatii aiurea

Anonim spunea...

Stie cineva cat o sa coste caminul la anu'? Ca am auzit ca o sa fie undeva la 300 RON.

Dana spunea...

Ba poti sa comentezi ca Basescu greseste, dar cu ce te ajuta?