vineri, 14 mai 2010

XEROX Gratis In Complex - Vineri 14.05.2010

Vineri, 14.05.2010, este ziua in care studentii au parte de o oferta pe care nu o pot refuza: Xerox GRATIS la garaje.


Mihai, cel care a pus la cale aceasta promotie, ne spune: "In aceasta perioada se implinesc 3 ani de cand activam in Complex si in care treaba a mers multumita studentilor. Am considerat ca a venit vremea sa le dam si noi ceva inapoi. Si cum ii pteam ajuta mai bine decat oferindu-le GRATIS ceea ce in mod normal sunt nevoiti sa plateasca: XEROX-urile."

Promotia va avea loc intre orele 8:00 si 22:00 si se va derula doar la anumite "Garaje". Cum veti sti care sunt? Fiecare va avea afisat la intrare un poster A0 in care se anunta "XEROX GRATIS Cu Carnetul De Student".

Ce trebuie sa stiti? Va trebui sa aveti asupra voastra carnetul de student si veti putea xeroxa gratis in valoare de maxim 10 RON. S-a impus o valoare maxima pentru a nu risca monopolizarea xeroxurilor de catre cativa studenti cu sute de foi.

Aveti mai jos si Regulamentul dupa care se va desfasura intreaga promotie:



***Felicitari organizatorilor acestei actiuni si le uram spor la treaba, pentru ca o sa aiba nevoie :)

12 comentarii:

Anonim spunea...

In sfarsit o chestie buna in complexul asta deja bombardat cu atatea evenimente de prost gust!!!!!Bravo MIHAI!!!!Tot respectul!

Anonim spunea...

cu asta va multumiti voi?cu xerox de 10 lei?

Khaos spunea...

Bravo Mihai!

georg3 spunea...

Anonimul de la 00:25 glumeste? Cum sa nu apreciezi o chestie ca asta?

Unknown spunea...

oricum Mihai face legea pe-aici , asa ca anonimul bogatas poa' sa comenteze cat vrea....ce naiba, e promo, e reclama, e tot ;)

Anonim spunea...

Cine e Mihai?

Anonim spunea...

Deci penibil! Lumea se extaziaza cu un xerox de 10 lei.

Alexandra spunea...

Da, ne entuziasmam pentru un gest frumos si o strategie de marketing buna(si nici macar nu am ceva de xeroxat).
Cat despre voi, anonimii nemultumiti, voi sunteti mai deosebiti. Sa nu va multumiti cu asta...asteptati sa va aduca xeroxul acasa si sa va lase si un angajat la dispozitie pe termen nelimitat. Orice altceva e clar sub demnitatea voastra.

Ionut FirePcMaster spunea...

Pentru cei care nu il cunosc bine pe Mihai sau care nu au xeroxat la ei , intrebati cati au primit Xerox GRATIS ( da GRATIS ) pana acum! Actiunea lui Mihai astazi e facuta OFICIAL , insa ea este de cand il cunosc pe Mihai ( si credeti-ma ca il cunosc de multa vreme :) ). Cati nu au auzit raspunsul la intrebarea " Mihai cat costa ?" : " 5 lei!" urmat de un zambet si "Lasa mai ca dai alta data!".

ovidiu spunea...

il aprob pe ionut..si eu sunt client fidel la mihai la garaj..mai ales in sesiune..de cate ori am avut cateva foi nu mi-a cerut nimic..respect

Boby spunea...

Aceeasi chestie pot spune si eu.....Mihaie un om de nota nu 10 si nici 20....mai mult decat va puteti voi imagina.....tot respectul

Anonim spunea...

Bravo Mihai,
Cand eram student de multe ori mi s-a intamplat sa nu ma coste nimic xeroxurile facute.