luni, 24 mai 2010

Liga AC Se Reinventeaza - Din Liga Studentilor In Liga Boschetarilor

In weekend-ul ce tocmai a trecut, Liga de la AC a pus la cale un concurs - "Creizi Can'test". Evitam sa mai spunem "Liga Studentilor de la AC" pentru ca este tot mai evidenta lipsa de legatura dintre aceasta organizatie si cei pe care ar trebui sa ii reprezinte.

Locatia unde s-a desfasurat "evenimentul" a fost terenul de fotbal din fata clubului Tequila din Complex. Probabil cei din Liga AC s-au gandit ca au nevoie de un spatiu generos pentru ca toti concurentii sa incapa. Nu mica le-a fost mirarea cand au realizat ca nici macar 1 student nu s-a obosit sa mearga la mizeria propusa de ei.

Avem mai jos imagini de sambata si duminica, de la ore la care "distractia" trebuia sa fie in toi:Orice om normal intra in pamant de rusine in fata unui asemenea esec umilitor, nu si cei din Liga AC. Obisnuiti cu proiecte la care participa numai ei sau maxim 10 studenti, presupusii nostri reprezentanti au ascultat de unii singuri muzica pe parcursul intregului program in care trebuiau sa se desfasoare diverse lucruri.

Au avut, totusi, noroc cu oamenii strazii ramasi fara loc de joaca, acestia fiind si singurii prezenti la fata locului care nu erau membrii de liga (inca).

Pentru ca am refuzat sa credem ca o organizatie studenteasca din UPT se poate face de rahat in asemenea hal, am presupus ca totul a facut parte din ideea de "Promovare a UPT" in randul viitorilor studenti. Din cauza crizei, se poate ca domnul Robu sa fi dat o directiva prin care a cerut atragerea pe bancile facultatilor si a celor mai putin avantajati de soarta - a boschetarilor.


***Si uite asa, Liga AC si-a mai trecut in palmares un "proiect de succes". Nu ne mai miram ca duc lipsa de timp cand vine vorba de rezolvarea problemelor cu adevarat importante ale studentilor. Se vede treaba ca pentru ei sunt mai importanti boschetarii din Complex, pentru care au organizat acest concurs, decat studentii din UPT.

Cat de prost si fara legatura cu realitatea trebuie sa fi incat sa te duca mintea sa faci o actiune atat de lamentabila? Probabil ca ei, in mintea lor, credeau ca asa ceva doresc studentii.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Vineri, 21 Mai, Ora 16:00

* Karaoke cu acadele
* Aruncatul cu tastatura



Sambãtã, 22 Mai, Ora 14:00

* Alesul boabelor de orez între cele de muștar
* Concurs de mâncat ardei iute
* Body painting



Duminicã, 23 Mai, Ora 14:00

* Figurine reciclabile
* Șotronul cu pahare
* Cart in vitezã



Premierea se va desfãșura în Pink-Freud, dupã închiderea festivalului.

****

prea tare .. pana la urma e trist , dar in tara asta nu conteaza .. am crapat de ras

Anonim spunea...

Liga AC = EPIC FAIL

Anonim spunea...

=)))

Anonim spunea...

Poate astia de la AC reprezinta boschetarii...

Anonim spunea...

nu e chiar asa cum relatezi, dar tu de ce nu incerci sa schimbi ceva implicandu-te chiar in patetica liga?