sâmbătă, 8 mai 2010

Constructia Ilegala Dintre Camine Merge Inainte

Nu de mult atingeam subiectul mizeriei ce incepuse a lua forma intre caminele 10 si 11 din Complexul Studentesc Timisoara. In urma sesizarii noastre (si din e-mailurile primite se pare ca nu am fost singurii care am reclamat problema) adresata Primariei Timisoara am primit urmatorul raspuns:

Din pacate, cei care au avut nesimtirea sa construiasca pe spatiul verde dintre camine printre copaci nu au dat nici un fel de importanta somatiei ce a venit din partea Primariei. Lucrarea inainteaza nederanjata, dupa cum putem vedea din urmatoarele imagini:

Probabil ca nu va mai dura mult pana ce o sa asistam si la inaugurarea terasei. Evident ca o multime de studenti vor considera potrivit sa bea o bere acolo, fara sa se gandeasca la colegii lor din Caminul 10 pe care ii deranjeaza sau la bunul simt care e deranjat si el de ceea ce se poate intampla intr-un oras european ca Timisoara.


***Greu de vazut solutia la problema de mai sus. Daca Primaria va da in judecata firma care a ridicat constructia, atunci toata lumea va spune ca trebuie sa se astepte decizia instantei pentru a putea actiona in vreun fel.

De ce?

De ce sa astepti o hotarare judecatoreasca pentru a putea darama o constructie care este evident ilegala si sfideaza orice bun simt? De ce Primaria Timisoara nu vine cu niste buldozere cu care sa puna la pamant baracile, dupa care sa astepte sa fie data in judecata de mizerabilii care cred ca isi pot face propria lor lege in aceasta tara?

Oricum in cele din urma solutia judecatorului nu va putea fi in favoarea ilegalistilor. Singura diferenta ar fi ca pe parcursul procesului nu vom fi obligati sa inghitim nesimtirea unora.

10 comentarii:

Anonim spunea...

"invat-a s-a scrii romaneste"

ComplexTM spunea...

Autorul va fi penalizat cu 10% din salariu si mustrare scrisa (corect gramatical, de aceasta data) ;)

Anonim spunea...

se poate boicota, lipite afise gen "nu mergeti acolo..."

Anonim spunea...

jos cu bodega!!!

Anonim spunea...

Eu zic ca astia din camine sa ia niste cutii de vopsea si sa le arunce de la etaj pe terasa:))

Anonim spunea...

buna idee!, eu stiu pe unu' de a stat in c11 si a dat cu un borcan de zacusca sau dulceata ca il deranja bodega de langa fostul le dome :) ...si a luat amenda :)))))

Anonim spunea...

daca celor de la primarie le-ar pasa , ar veni imediat si ar demola mizeria asta .. daca porcii care construiesc mizeria nu au o foaie care le da dreptul sa construiasca acolo , semnata de institutia abililitata in acest domeniu , deci practic construiesc ca asa li s-a sculat , terasa poate fi daramata imediat .... probabil ca nimeni din cei care decid nu are interesul

Eugen spunea...

Ignorand faptul ca cererea nu este adresata catre acest blog (este modificata eventual ce acestia) , motivele invocate in cererea respectiva sunt total absurde.
Primaria a somat sa se opreasca lucrarile ca urmare a petitiei celor din caminul 10 si 11.

Motivul pentru care constructorul nu a oprit lucrarile este pentru ca spatiul respectiv este domeniu privat si primaria nu are nici un fel de drept asupra acestuia. Acestia nu au autorizatie de construire sau functionare.

Va place voua doar sa face sa va asumati niste merite. Cineva cu ceva cunostinte basic in grafica isi poate da seama destul de repede de ce zic ca cererea este un fake :)

Dragalina Eugen Ioan
Cazat in Caminul 11

Anonim spunea...

de retro nu mai zice nimeni nimic? localul acela e chiar in incinta caminului 10, pe cand terasa in cauza e pe teren privat. ganditi-va mai bine!

ComplexTM spunea...

Eugen, respectivul raspuns este cat se poate de veridic. Stam la dispozitia oricui cu e-mailul original primit din partea Primariei Timisoara care contine aceasta adresa. Daca ne dai o adresa de e-mail o sa ti-l forwardam pentru a te convinge ca nu stam sa editam in Photoshop poze pentru a impresiona pe cineva.

Nu ne asumam nici un merit, ci incercam sa dam o mana de ajutor studentilor afectati de respectiva terasa. Daca tu crezi ca in astfel de situatii e cazul sa existe orgolii absurde, atunci locul tau ar trebui sa fie intr-o liga studenteasca alaturi de altii cu astfel de conceptii.