vineri, 30 aprilie 2010

Nu Iese Fum Fara Sa ... Gatesti Ceva

Probabil ca in Caminul 22 inca nu este timp sa se conceapa o stema. O sa aiba ceva de lucru cu albirea tavanului din bucataria unui palier:


Sursa dezastrului? Cineva a preferat mancarea ceva mai crocanta. A rezutat, din pacate, o cratita crocanta si niste pereti afumati bine.

***Greu cu tehnologia gatitului in 2010.

8 comentarii:

n0b0dy spunea...

Imi poate da cineva reteta pt mancarea respectiva?
1) pare foarte gustoasa
2) nu pare a fi greu de facut :))

In alta ordine de idei, ne-a vizitat azi administratoarea (cred ca e pt prima data in anu' asta universitar cand s-a miscat de jos de la administratie).

Pana se afla care minte "stralucita" a reusit performanta asta, s-a hotarat sa nu ia in considerare nici o cerere de precazare de la cei care stau la etajul 4 (unde a avut loc evenimentul).

Ce mi se pare si mai interesant e ca doar etajul 4 are de suferit datorita unui "destept", asta avand in vedere ca toti cei de la etajul 3 si 5 vin tot in bucatarie respectiva sa-si gateasca.

Dorin spunea...

I-a zis careva la curva aia proasta de administratoare (o injur pt ca presupun ca ii aceeasi ca in anii trecuti... daca nu-i oricum isi merita apelativele daca face de astea) ca nu are voie sa nu accepte cereri de precazare?

@n0b0dy:
Nu da vina doar pe desteptul care a uitat oala pe foc... ca se mai intampla (da! e prost ca nu isi recunoaste vina si ca nu o incercat sa curete... ce poate sa se intample cel mai rau? da'o tura de vopsea pe pereti?) cand si administratoare e cum e... oricum daca se vroia deja se stia cine o facut-o chiar daca nu recunoaste.

Anonim spunea...

NU ARE NICI UN DREPT SA NU IA IN CONSIDEREARE CERERILE DE PRECAZARE. LUATI ATITUDINE!

Anonim spunea...

Nu o judecati asa de dur pe administratoare... face si ea ce poate, incearca sa sperie lumea poate reuseste sa-l gaseasca pe faptas. Voi cum ati aborda problema? Cand nu exista catusi de putin bun simt singura solutie e forta.

Daca nu reuseste sa-l gaseasca pagubele o sa fie suportate de toti cei de la et 3,4 (eventual 5), ceia ce iar nu o sa-i convina la numeni...
Eu nu cred ca o sa duca la bun sfarsit amenintarea...

(si eu stau la et 4, am dat pe la bucatarie chiar dupa faptas ca inca era calda plita respectiva si nu te vedeai de fum.. dar nu am vazut pe nimeni...)

horia spunea...

oare faptasul e Jamie Oliver? :))

Anonim spunea...

http://img228.imageshack.us/img228/6982/barbedwirelogocopy.gif

Anonim spunea...

daca tot ati postat pozele cu bucatarii " distrusa" poate ati aflat ca bucataria sa si refacut

Mitza_003 spunea...

Ba da' aia faceau acolo in oala Crystal Meth? =))