vineri, 2 aprilie 2010

Dezbatere Pe Marginea Legii Educatiei La UVT

Marti 30 Martie 2010 a avut loc o dezbatere la Universitatea de Vest din Timisoara pe marginea Legii Educatiei Nationale.

Bineinteles ca, dupa cum am intuit, vocea studentului simplu este egala cu zero in astfel de cazuri. A cuvantat ministrul educatiei care, practic, si-a prezentat marfa si a sustinut proiectul sau. Dupa cum era de asteptat au inceput diversi profesori sa isi exprime frustrarile si sa isi regleze conflicte personale.
Ajungem la concluzia ca n-avem cum sa ne asteptam la prea multe de la un profesor; el vrea bani si acolo i se opresc interesele. Ah, daca se poate si sa faca efort minim pentru un salariu maxim atunci e si mai bine, aplauda cu ambele maini si cu picioarele.

Daca v-ati uitat la toate filmele de pe calculator, v-ati plictisit de melodiile pe care el aveti si n-a mai aparut nici un episod nou din serialele pe care le urmariti, va servim cu inregistrarile dezbaterilor de marti:








***Multumim lui Horia care ne-a pus la dispozitie inregistrarile discutiilor si care a manifestat pe blogul sau horiasblog.blogspot.com un mare interes pentru aceasta tema si nu numai.

2 comentarii:

horia spunea...

Si eu multumesc acestui blog si celor ce se afla in spatele lui pentru implicarea in aceasta problema de actualitate.
Tin sa ii anunt pe cei interesati ca joi a avut loc o dezbatere organizata de liga ac pe aceeai tema, iar un rezumat al acestei dezbateri va fi postat la mine pe blog. Cel mai probabil pana luni. Va invit sa-l cititi; voi incerca sa fac o separatie clara intre fapte si opiniile mele. :))
Sarbatori fericite tuturor!

Anonim spunea...

Joburi pt studenti -> http://www.freelancer.com/affiliates/gotyas/