duminică, 25 aprilie 2010

Informatii Precazari In Caminele Din Complex 2010

Pentru ca Ligile Studentesti ("reprezentantii nostri") sunt preocupate sa premieze profesori sau sa le cante acestora in struna sprijinindu-le grevele, facem noi cunoscute online informatiile privitoare la Precazarea in Caminele UPT din Complexul Studentesc Timisoara.

Dupa cum vedem in imaginea de mai jos, in continuare studentii de la Master vor sta 5 in camera. De ce? Pentru ca lingaii din Ligi in loc sa sustina studentii la intalnirea avuta in luna Ianuarie cu Robu au preferat sa il pupe in fund pe acesta. Urmarile:
Acum regulamentul si calendarul Precazarilor 2010 pentru fiecare grup de camine in parte:

-> Informatii despre Precazarea in caminele 1MV, 2MV, 1C, 2C, 4C şi 7C: DOWNLOAD

-> Informatii despre Precazarea in caminele 19/C, 20/C, 21/C şi 22/C: DOWNLOAD

-> Informatii despre Precazarea in caminele 8/C, 9/C şi 11/C: DOWNLOAD

-> Informatii despre Precazarea in caminul 14/C: DOWNLOAD

-> Informatii despre Precazarea studentilor de la MASTER: DOWNLOAD

Pentru caminele de la Universitatea de Vest din Timisoara nu avem nici o informatie, deoarece pe site-ul universitatii nu se gaseste nimic referitor la asta, iar pe site-ul OSUG (Liga de la Vest) nici atat. Sunt preocupati micutii cu "reprezentarea" noastra. Cum? Nu stim. Sa ne (minta) spuna ei.


***Se da startul precazarilor care sunt anticamera cazarilor, adica din nou prilejul ca unele persoane din UPT sa mai puna niste bani la banca sau sa-si mai rezolve niste datorii pentru cunostinte.

Ca in fiecare an o sa curga cu "APROBARI DE LA RECTORATUL UPT", adica mijloacele coruptiei de la cazari. Aprobarile sunt uneltele cu care se fac toate mizeriile si se aranjeaza toate pilele si spagile incepand de la Rectorul Robu si terminand cu Staicu responsabil de administrarea Complexului Studentesc.

De ce nu se renunta la "Aprobari"? In primul rand pentru ca nu are cine sa ceara asta. Lingaii din ligi sunt primii care profita de ele, iar cei care le dau trebuie sa fie ... ceea ce nu sunt ... ca sa renunte la o asa mina de aur.

25 de comentarii:

Paul Apostu spunea...

Salut
Am citit majoritatea articolelor tale si aparent desconsideri organizatiile studentesti de pe care totusi beneficieaza de reduceri la transport, taxe si drepturi in facultate ... in fine.
Eu sunt membru activ in OSUT pe departamentele Social-Ecucational si IT si iti ofer ocazia de a participa la o dezbatere la sediul nostru sau intr-o locatie aleasa de tine intr-o zi la alegerea ta pentru a afla exact de ce noi "osugem" si tu ai dreptate, dezbatere pe care o poti inregistra si dezvalui aici.
Mai jos ai datele mele de contact.
Multumesc

---
Paul Apostu
0763669890
apostu.paul@gmail.com

Anonim spunea...

initiati o dezbatere, si ii faceti praf pe cei din ONG de rahat care se cred reprezentantii nostrii

Anonim spunea...

sunt anul 4... daca ma decid sa fac master in continuare ce trebe sa fac ca eu nu inteleg de pe lista aia nimica...
va multumesc

Dorin spunea...

@anonim din 25 aprilie 2010, 14:38:

Sa speri... cazarea anul trecut pt cei in situatia ta a fost un bullshit (as putea zice "balega" da' as fi foarte rau cu balega) total. S-a asteptat pana dupa tura a 2-a de admitere la master si licenta din toamna si abia atunci s-au facut listele cu cei care au primit loc si unde si cei care nu au primit loc...

dupa ce si-au dat seama ca au exagerat cu nesimtirea au mai suplimentat dupa 2 saptamani parca locurile. Scuza a fost ca termina 2 generatii si sunt mai multi studenti la master, si ca cei de la licenta au prioritate... in fine au fost discutii muuulte pe chestia asta.

Ideea ii ca nu poti sa iti faci precazare daca esti an terminal chiar daca vrei sa faci master.

Anonim spunea...

Sa dau la muie conducerii. Cei din anii terminali o sa stam 5 in camera. Foarte frumos.

alex90 spunea...

`mi spuneti si mie daca se ia in considerare la media de camin si nota de la prezentarea a 3-a?

Anonim spunea...

Depinde cand o sa dai prezentarea la examen.

Daca mediile sunt trimise inainte de data in care ai programata prezentarea la examen...atunci nu mai are cum sa se ia in considerare.

Pentru master acum nu se face nici o precazare. Dupa admiterea la master din toamna sau cand o fi...se vor afisa listele cu cei admisi care au solicitat camin in ordinea mediilor. Nu se face precazare.

Anonim spunea...

Eu propun sa stam 7 in camera. 6 mi se pare prea putin. Adica avem loc de inca un pat, in cele 4 dulapuri 8-10 oameni isi pot pune toate cele 3 perechi de chiloti. Deci e totul ok.

alex90 spunea...

si cum se face media acel celebru "m"?media aritmetica la toate materiile ? sportul se ia in considerare?

n0b0dy spunea...

@alex90 :

Se vede ca esti boboc:D

Asa cum scrie in regulament, la voi, cei din anu I vi se ia m = media pe primul semestru (se pune4 pt ex. nepromovate).

Te pui si-ti calculezi medie (7 materii sunt, cel putin asa e la mine la ETC, 3 ED-uri + 4 ex).

Sau poti merge la secretariat sa-ti intrebi de medie si in functie de in ce toane le prinzi pe secretare o sa-ti spuna sau nu :))

Sportul nu se pune, pt ca nu primesti nota ci calificativ: Promovat/nepromovat

n0b0dy spunea...

Tin minte c-au fost batai serioase de cap cu cazarea celor de la master.

Doar locuri in 9C, 14C si 20C nu sunt mult prea putine??? Adica astea 3 camine vor caza toti studentii de la master de la toate facultatile din poli, nu?

alex90 spunea...

si sunt la etc - boboc:))

alex90 spunea...

ai putea sa`mi recomanzi un camin :)) inafar de 19,20,21,22?:))

Gropitze spunea...

sunt anul I,si vreau in anul 2 intr-un camin de 2 locuri.Imi va fi suficienta media pe priml semestru 7,85?
(si se tine ont si de prezentarea 3,deoarece in reg.de precazare scrie ca dupa 10 mai se colecteaza mediile de la facultati)

n0b0dy spunea...

Doar mie mi se pare discrepanta (prea) mare pt cei de la master?

În funcţie de medie vor putea obţine cazare în căminul 14/C sau căminul 9C având media minim 9,00 sau în căminul 20/C cu media minim 7,50.

Asta avand in vedere ca pt cei de la licenta pt camine de 2 media minima e 7.50. Whatever... cineva trebuie sa faca un ban de pe urma asta pana la urma, nu?

@alex90
you're funny

@Gropitze
Anul trecut din cate imi amintesc, toti cei care si-au facut precazare in 11C au si ramas acolo (mai putin "mintile luminate" care aveau sub 7.50 medie), ba mai mult parca ar fi ramas cateva locuri libere (de nu ma inseala memoria). Vorbeste cu administratoarele de acolo ( 8C,9C,11C). Oricum trebuie sa ai in vedere si coeficientul acela k, care te trage in jos. Vezi... poate iti mai maresti media pana pe 10 mai, daca tot sunt prez3 :D

Gropitze spunea...

aha...si cam ce diferente sunt in caminele 8,9,11?are cineva vreo experienta?

Dorin spunea...

@Gropitze:
8-ul a fost cel mai de curand renovat, am stat in el acum 3 ani si a fost ok, fara gandaci, baile foarte faine... acuma arata mai bine deci il recomand cu caldura.

In 11 am stat o vara (3 luni), toti il laudau si inca il lauda, mi nu mi-a placut sa fiu sincer. Am avut gandaci, baile erau ca in 9 numai mai jegoase la momentul respectiv. Aveai avantajul ca nu sunt bodegi in jur prea multe (doar daca ai norocul sa stai pe partea cu Daliei, unde bubuie muzica de la ce era Le Dome, si claxoneaza taxiurile) dar se "remediaza" situatia.

In 9, stau acum in al 3-lea an consecutiv. Dintre toti anii acesta a fost cel mai dezastruos. Daca in primii 2 ani nu am vazut gandaci decat extrem de rar (si ii puteam numara pe toti din cei 2 ani pe degetele de la o mana) anul acesta am avut parte de o adevarata invazie. Dupa ultima "dezinsectie" generala s-au refugiat in rucsaci si genti de abia am scapat de ei. Daca ai noroc de o camer fara prea multe gauri in pereti, lemne si usi ar trebui sa poti sa scapi usor de ei in cazul in care ii vezi, altfel trebuie sa iei masuri drastice care oricum vor fi temporare. Baile sunt destul de aiurea dar nu insuportabile. E dezavantajul ca ai mii de saormerii si birturi in jur si e cam galagie si generatii intregi de aurolaci.

Ca o concluzie eu iti recomand caminul 8... dar daca esti fitos cred ca 11-le ti se potriveste (nu pari dupa medie :P) daca iti place saorma recomand 9-le :)). Oricum uiti o parte foarte mare din ecuatie: colegul de camera. Daca il stii deja si nu exista posibilitate de imputire (camera ii mica la caminele astea ... nu poti ascunde nespalatii) atunci ii ok oriunde.

n0b0dy spunea...

@Gropitze:

Stai linistita. In oricare camin te-ai caza slabe sanse sa scapi de "minunatul" miros de la shaormerii.

Langa 8C sunt grecii cu fast-food-ul lor, langa 9C Fallafel-ul, si in prezent intre 10C si 11C se mai ridica o chestiune pe spatiul verde.

Si in orice camin ai merge sansele sa scapi de gandaci eu unul zic ca tind... spre zero.

Acu' cateva saptamani am mers in 8C si asa de minunat aratau pe peretii proaspat zugraviti de pe hol gandacii, se plimbau fara nici un stres.

Cateva colege de-a mele din 11C s-au pus si au dat cu scoci peste tot pe unde aveau acces in camera gandacii :D

Dorin spunea...

Proasta idee cu scociu'... trag la el, am incercat si eu ca solutie temporara.. pana la urma am dat cu chit, spuma pt gaurile mari.

alex90 spunea...

daca stau in caminul 19 si nu am media m=6,5 pot prinde loc tot in 19 ?

n0b0dy spunea...

@alex90
Daca nu ai 6.50 media degeaba iti pui la optini 19C...22C ca esti descalificat din start.

alex90 spunea...

si trece la celelalte optiuni de ex 4c ?

Gropitze spunea...

o sa-mi fac precazare in C8/C11*nu sunt sigur de prima optiune deoarece am 7,85).Sunt anul I la ETc
Daca poate sa-mi confirme cineva despre C8(in care stiu ca sunt cazati si de la UVT si multe locuri sunt ocupate pe pile,si ca pt anul I Etc sunt asigurate doar 20 locuri??),nu intru decat cu o medie f.mare,fara pile sau ceva de genul??

Anonim spunea...

caminul 8 e renovat cel mai recent

caminul 9 nu are bucatarii si nu e renovat

caminul 11 are bucatarie si e destul de ok

caminul 14 e cam cel mai nasol dintre astea de 2 persoane

caminul 22 a fost candva k lumea, acum e praf

caminul 21 e renovat si destul de ok

caminul 20 e si el ok

caminul 19 are niste dusuri de injuri toti sfintii (apesi pe buton sa curga apa), dar e renovat

caminul 7 e destul de praf

restul sunt in genul caminului 7 :D

Unknown spunea...

Stie cineva care palier din 9C e cel mai ok? :)