marți, 27 aprilie 2010

Caminul 8 Are Stema - De Ce Nu Si Restul Caminelor?

Un lucru unic pana acum pentru caminele din Complexul Studentesc Timisoara este micul artificiu din Caminul 8. Fiind printre ultimele camine renovate, se pare ca mai multi studenti s-au gandit ca locul unde sunt cazati pe parcursul unui an intreg are nevoie de o amprenta mai personala.

Astfel, a luat nastere ideea unei "Steme" a caminului, o emblema prin care sa se identifice in mentalul studentilor. O puteti vedea pictata pe un perete din holul de la intrare.


Dupa cum ne spune Stefan (Presedintele "Comitetului" din Caminul 8) au existat si critici referitoare la solutia finala aleasa, insa nu au existat mijloace prin care toata lumea sa poata fi consultata si, eventual, sa vina cu propuneri.

De aceea, propunem Administratorilor si Comitetelor din toate caminele din Complex sa preia initiativa inceputa in Caminul 8 si sa ajute la conceperea unei astfel de "Steme" pentru fiecare camin in parte. Efortul este minim, iar rezultatul va fi un sentiment mai puternic de apartenenta la o comunitate, lucru ce acum lipseste destul de mult.


***Blogul ComplexTM va ajuta la promovarea unor astfel de idei si va facilita, pe cat posibil, ajungerea la niste produse finale cat mai frumoase si care sa reprezinte cat mai bine personalitatea studentilor dintr-un anumit camin.

In cazul in care considerati propunerea ca fiind buna, puteti lua legatura cu noi la adresa de e-mail "complextm@yahoo.com" sau prin sectiunea de Comentarii de la acest articol si va asiguram de intregul suport.

6 comentarii:

horia spunea...

ce cool. daca o sa fie vreodata ceva competitii sportive intre camine, ar fi si mai fain ca s-ar folosi stemele :))

Dorin spunea...

O idee buna... adica nu vad ce ar putea fi rau la ea.

@Horia: singura competitie sportiva intre camine pe care am auzit-o o fost la Counter :))

@cine_o_desenat_stema_daca_citeste: dupa cum arata (si mai ales dupa caligrafie) presupun ca esti in clasa a 2-a... maxim a 4-a daca esti in scoala pt copii "speciali" :))

Dumi spunea...

Sigla asta e o gluma, nu?? Pare desprinsa dintr-un decor din cadrul Cooperativelor Agricole de Productie.
Politehnica produce ingineri si nu designeri grafici...si asta se vede:P!
Oricum, urata cum e, eu nu-i vad rostul!

Me spunea...

hai ba nu fi rau ... e o idee buna...un inceput bun... sa vedem restu caminelor ce steme faine o sa faca... DACA o sa faca :)

Dumi spunea...

Salutare!
Nu sunt rau, mai Me :P...Daca tot vor sa faca sigle (desi nu le vad rostul, repet )...sa faca un miniconcurs cu premii simbolice...poate se arata interesati si studentii de pe la arte.:)

Anonim spunea...

ce stema comunista!!! :D