sâmbătă, 17 aprilie 2010

Incepe Manipularea ANOSR - Studentii Sunt Dezinformati Si Provocati Sa Faca Greva

Nu e nici o stire pentru nimeni faptul ca in Romania mizeria este generalizata. Toata lumea se uita cu speranta spre "Generatia Tanara", sperand ca de acolo va rasari o raza de speranta.

Din pacate, generatia tanara are niste reprezentanti care fac de rusine o intreaga clasa sociala. In aprilie 2009 s-a pus in miscare masina infernala de propaganda comunistoida a catorva Ligi Studentesti din Romania (ANOSR). Mintind cu nerusinare si dezinformand fara un minim de bun simt, lingaii, care nu sunt in stare sa faca absolut nimic bun pentru studenti, s-au gandit ca e timpul sa se remarce.

Astfel, profitand de ignoranta in care traiesc foarte multi dintre noi, mizeria numita ANOSR au decis ca e cazul sa se iasa in strada. Pentru ce? Nici in ziua de azi nu exista o explicatie, alta decat minciunile insirate (foarte vocal) atunci.

Astazi
ne aflam in fata unei situatii similare. Inventand niste presupuse probleme aberante din Legea Educatiei Nationale, ANOSR isi porneste din nou motoarele. Care sunt motoarele ANOSR? Toti lingaii ordinari din toate ligile, care de la o greva la alta nu fac nimic in beneficiul studentilor. Cand se pune, insa, problema de iesit in fata cu cate o ocazie prielnica, nu ezita sa se foloseasca de studenti si sa isi faca imagine: aparitii in presa, intalniri cu diverse institutii, mese rotunde. Toate astea doar pentru a-i vedea si pe ei cineva, poate poate pun mana pe un post undeva.

Problemele gasite de Ligile Studentesti in proiectul Legii Educatiei Nationale ne fac sa credem ca presupusii nostri reprezentanti sunt cu totii retardati, studenti la Facultati Speciale pentru oameni cu dizabilitati. Comportamentul lor este identic celui de la greva din 2009: spun ca verdele este galben, ca cercul este patrat, ca saptamana are 9 zile, ca noi cu totii traim pe Marte si multe alte enormitati fara nici o legatura cu realitatea.

Cea mai noua actiune "foarte utila pentru noi, studentii" este o scrisoare deschisa trimisa de catre cateva ligi studentesti din Romania (ANOSR) presedintelui Romaniei. Continutul il aveti dand click AICI. Singurele probleme ridicate sunt cele ale lor, ale lingailor, si vin din faptul ca se simt nebagati in seama. Cum sa va bage cineva in seama, dragi lingai? Credeti ca oamenii politici de la un anumit nivel nu stiu cine sunteti? Stiu foarte bine si tocmai de aceea va trateaza ca pe niste gunoaie, pentru ca asta sunteti - niste gunoaie.

Ingrijorator este faptul ca persoanele cu nevoi speciale din ANOSR mint si inventeaza cu o seninatate tulburatoare. Cu adevaratele nevoi ale studenilor nu mai au de mult legatura. Din pacate sunt, inca, studenti care cred in prostiile debitate de ligi si nu realizeaza ca sunt departe de realitate.


***Problema este ca ANOSR ne reprezinta pe noi. Adica aceasta adunatura de idioti vorbeste in numele nostru si ia decizii in numele nostru. Ceea ce spun ei este luat ca si opinia "studentilor". Cum putem demonstra ca ei nu fac altceva decat sa manipuleze urmandu-si interesele lor personale? Nu putem.

Ne ramane doar sa ne uitam la stiri si sa aflam cand "studentii au decis sa iasa in strada".

11 comentarii:

horia spunea...

Super informatia. Deci asta e contextul in care noi am primit pe grupuri mesaje care ne informeaza ca suntem nedreptatiti si ca trebuie sa luam atitudine :))).
Din pacate lipseste de pe lista revendicarilor una dintre temele ascunse: modalitatea de alegere a rectorilor.
Pentru mai multe despre cum se prezinta o problema cu omisiuni si adevaruri incomplete, va invit aici

Anonim spunea...

trebuie sa avem reprezentanti alesinu din ONG-urile Pooli. Totusi orice tara care se respecta are ONG-uri care militeaza pentru capararea drepturilor cuiva, asa cum si ligile poooli trebuie sa faca, voluntar, fara plata de nici un fel sau avantaje de orice natura, dar ei dom'le se cred reprezentanti nostrii desi nimini nu ii considera asa cu exceptia profilor din senatul univ, decan sau ce ai sunt , care asteapta voturi odata la 4 ani.

Anonim spunea...

Esti mai retard decat prevede legea ... foarte sincer iti spun.

Dorin spunea...

Inca o greva de asta studentii din Rromanica o sa aiba credibilitate sub 0.

Cand le auzi tampeniile debitate iti dai seama ca nu numai ca nu au citit proiectul de lege, sau l-au citit si de aia si ofticarea, dar sunt si suficient de prosti cat sa creada ca si restu' lumii ii la fel ca ei si sare imediat cand ei zic ca ceva nu-i bine.

Mesaj pentru retarzii din Ligi: bai cretinilor, nu toata lumea ii analfabeta si sclava ca voi.

Anonim spunea...

Din toata legea educatiei, asta e cea mai mare problema pentru ei?

Adica invatamantul se darama si ei vor functii? :))

Anonim spunea...

Mai citesc si eu blogu asta din cand in cand si trebuie sa recunosc: Sunteti o idee patetici dar ii ok mai aveti timp sa va reveniti.

Windwich spunea...

Va invit sa cititi legea. Nu trebuie sa credeti nici ce spune ANOSR, nici ce spun alte ligi, dar in nici un caz ce se scrie pe acest blog. Formati-va singuri o parere asupra subiectului, fara sa va lasati manipulati. http://www.gov.ro/upload/articles/106509/legea-educatiei-nationale.pdf

Anonim spunea...

Asta e din categoria "ne facem ca scriem un articol in timp ce scuipam seminte in fata blocului"? Ma uimeste totusi ca aveti si cativa sustinatori. :))
Informare, argumente, respect...Nimic.

Anonim spunea...

radu horia presedinte

horia spunea...

=))))))
de asociatie de locatari? :)))

Anonim spunea...

esti extraordinar. Prostia ta iese din grafic. Daca ai argumente pentru tampeniile tale fenomenale, de ce nu te arati fata in fata cu anosr-ul.... ? pt ca te faci de kkt mai rau decat esti deja