luni, 12 iulie 2010

G23 - Un Camin Cu Ghinion

"O adolescenta de 17 ani s-a aruncat, luni dimineata, de la etajul 4 al unui camin al Politehnicii, in care locuia impreuna cu familia ei, tatal fiind profesor universitar." [SURSA: agenda.ro]



***Se pare ca prea multe pile si prea multi lingai adunati sub acelasi acoperis atrag ghinioanele.

6 comentarii:

B spunea...

Pentru complexTM:

Nici nu ştiu cum să încep. E ok că ai scris articolul acesta dar...de ce trebuia să îi bagi commentul de la sfârşit?

”***Se pare ca prea multe pile si prea multi lingai adunati sub acelasi acoperis atrag ghinioanele.”

Ţi se pare ţie că acum e momentul să vorbeşti despre ligi şi lingăi şi mai ştiu io ce?! Probabil întreaga familie avea probleme, probabil stresul prea mare - problema lor. De ce trebuie să îţi baţi joc ?! Corelezi totul cu lingăi, ligi şi mai ştiu io ce.

Ţi se pare normal?! Commentul de sfârşit a fost chiar sarcastic, cinic, ironic şi ce mai vrei tu. ŞI FĂRĂ ROST. Dă-le-n căcat de ligi în momente de astea...

Eu zic că ar mai trebui să filtrezi unele informaţii redundante...Chiar nu era nevoie de umor la o astfel de veste.

CHIAR DELOC.

Anonim spunea...

Complexule, e momentul sa te duci sa o futi in gat pe ma-ta aia tarfa care te-o facut. Esti un cretin si meriti sa ti se bage-n cur o teapa care sa-ti iasa prin nas, sa nu mai fii in stare sa te atingi de vreo tastatura. Cacat jegos ce esti.

Anonim spunea...

Parerea mea e ca nu ar trebui sa va cacati atata pe voi, daca esti un cacat cand esti viu esti un cacat si cand esti mort, nu schimba cu nimic faptul ca ai murit, nu iti creste factorul de bunatate exponential. Si nu, nu spun ca tipa care a incercat sa se sinucida sau tatal ei sau mama ei sunt niste persoane de cacat pentru ca nu ii stiu deloc, zic doar asa ca chestie pentru ca ma seaca fazele de genu.

B spunea...

Pt anonimul de la ora 21:09, 12 iulie 2010:

Care faze de căcat? Ţi se pare ok să se facă ”mişto” pe un astfel de subiect? Hai să fim toţi sarcastici şi să dăm în căcat lumea asta, care oricum e dată dracului...Şi e dată rău.

Pana mea, primesc critici zi de zi, presupun că fiecare trebuie să primească câte o critică, mai ales că era o cricită constructivă şi de bun simţ. Dar, nah, n-ai cu cine...

Let the ”mişto” continue...

Anonim spunea...

Ce spune asta despre Poli? Ca Robu castiga sute de milioane de lei vechi pe luna si nu isi plateste profesorii suficient cat sa-si permita o chirie decenta?

4 oameni in garsoniera aia... ma mir ca nu o fost tentativa de sinucidere in familie.

Si ce spune asta despre profesor? Si despre nevasta-sa? Cum sa sacriici bunastarea familiei pentru un post jegos? daca esti platit prost (ca profesor de facultate tehnica) pleaca in mortii ma-ti-i si angajeaza-te pe bani mai seriosi... si trimite-o si pe nevasta-ta sa faca ceva util, sa aveti bani sa oferiti mai mult de 1 metru patrat copiilor vostri.

Vina pentru tentativa e a parintiilor pt "performante" si educatia oferita si fetei care la 17 ani crede ca nu mai are pt ce sa traiasca, sa dea domnu' sa se trezeasca repede altfel nu o sa traiasca prea mult oricum/

n0b0dy spunea...

Nasol... ce pot sa spun.

Mie unul imi pare rau pentru pt toti cei patru membrii ai acelei familii, prin ce momente trec. Eu unul n-as dori la nimeni, sa treaca prin ce trec ei in momentele astea.

Pe prof. il cunosc, chiar am facut anul asta cu el. Ca prof, era super de treaba.