sâmbătă, 3 iulie 2010

Recunoasterea Meritelor

La sarbatoarea Ligii AC de la Casa Politehnicii 2, despre care am vorbit nu demult, s-au impartit si diplome pentru merite deosebite in activitate.
La sfarsit de an universitar unii studenti primesc rasplata unei bune activitati scolare, iar alti studenti sunt rasplatiti pentru activitati extra-scolare cum ar fi: pupatul in fund, linsul papucilor, mimarea reprezentarii studentilor, etc.

Avem in imaginea de mai jos chiar momentul in care se facea anuntarea premiantilor:


In EXCLUSIVITATE avem si una din diplomele inmanate in acea seara lui Iapa Catalin (fost presedinte al Ligii AC):


Tot la acea sarbatoare a putut fi observat si Craciun Andrei, fost presedinte al Ligii de la Mecanica (nu se face sa ratezi un pahar de suc si o felie de paine):


Am intrat si in posesia diplomei care i-a fost inmanata lui:



***Sperand ca aceste diplome o sa le prinda bine la CV premiantilor, le uram o vara placuta in taberele in care vor merge si de care se vor bucura nemeritat.

8 comentarii:

Anonim spunea...

:))) Le-ai făcut şi diplome

n0b0dy spunea...

LOL... esti tare

Anonim spunea...

De la mine share ...esti real frate..;)

Nu are nicio importanta numele spunea...

Bai,deci urmaresc blogul asta de ceva timp si nu am fost intodeauna de acord cu ce ai scris,dar na..fiecare cu parerea lui.Dar eu cred ca tu ai ceva personal cu ligile si in ultima vreme cu Liga AC.Am inteles a ai scris odata,de doua ori despre ei, dar deja te-ai luat de fiecare chestie ce s-a intamplat la aceasta liga.Ai ajuns sa folosesti de doua ori acelasi eveniment!felicitari! se vede ca ai lipsa de subiecte si mai ales se vede cu cata ura ai facut acest post.
Cum am mai scris mai sus,fiecare cu parerea lui,mai ales ca nimeni nu e perfect...dar tu ai intrecut masura si asta nu se mai cheama parere,ci NESIMTIRE...ai facut anumite persoane in fel si chip si oricat de rea ar fii acele persoane nimeni nu merita sa fie tarat prin atata gunoi cum ai facut tu cu cateva persoane.Poate au gresit,dar ei de una de alta nu s-au apucat sa scrie pe bloguri si site-uri ce tampit esti tu.Au dat dovada ca au mai multa minte decat tine!
Eu nu am nicio problema cu tine,nu te cunosc si nu ma intereseaza viata ta,dar am o problema cu modul in care tratezi problema ligilor si a upt-ului si lipsa ta enorma de respect.
Cauta-ti subiecte mai intersante din viata studentilor pentru ca ai sa gasesti cu siguranta ;)

Anonim spunea...

”Nu are importanta numele” are câta dreptate...

ComplexTM spunea...

Intr-adevar "Nu are nicio importanta numele" are câta dreptate.

Totusi, acest Blog este (pe alocuri) un pamflet si trebuie tratat ca atare ;)

Cei vizati in articole stiu prea bine ca "nesimtirile" scrise aici sunt pe deplin meritate in urma nesimtirilor facute de ei.

Anonim spunea...

Ce muie de lingau are IAPA si il mai cheama si "IAPA" pfuai ce distrus lingator de gaoaze!=))

Marco spunea...

vecinul avea o dacie din 1980, si tot o lauda de zicea-i ca-i mertzan

https://sites.google.com/site/reformascubiertastejadosmadrid/