joi, 4 noiembrie 2010

Doua Scurte Dintr-o Lovitura

Daca aveti neinspiratia sa intrati pe site-ul lingailor de la Universitatea de Vest www.osut.ro o sa observati 2 lucruri semnificative:


1. Idiotii au ajuns sa recunoasca pe propriul site si din proprie initiativa un lucru pe care noi il afirmam pe acest Blog de ani de zile: "a murit reprezentativitatea". Da, lingailor, a murit de mult si tocmai din cauza voastra. A murit pentru ca sunteti o adunatura de parveniti care va ghidati doar dupa propriile interese si nu ii reprezentati pe studenti fie pentru ca sunteti prea prosti sa stiti cum sa o faceti, fie ca nu vreti.

2. Mai vechea cunostinta a noastra, Paul Ap(r)ostu, este la loc de cinste in consiliul facultatii sale. Deci, pana la urma, pe cine intereseaza reprezentarea? Pe noi care oricum nu suntem intrebati niciodata despre nimic si se trezesc toti retardatii sa vorbeasca in numele nostru, sau pe ei care isi impodobesc CV-ul cu tot felul de "pozitii"?


***Concluzia? Mereu aceeasi: cu asa reprezentanti sa nu ne miram ca ne aflam unde ne aflam si ni se intampla ceea ce ni se intampla.

LATER EDIT: Se pare ca cei din Ligi nu au inteles ironia de la punctul 1. Nici nu ne asteptam sa o faca; de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere.

10 comentarii:

Paul Apostu spunea...

In primul rand, incerc sa ma mentin cat de cat calm pentru ca tu in esenta ta de om complexat faci abuz de iqul negativ de care dispui.

Hai sa le luam pe rand:

1. "A murit reprezentativitatea" ... daca erai destul de destept sa te informezi asupra sloganului ai vedea ca este vorba despre procentul de 25% in forurile universitare, adica in consiliul de administratie aka senat si in comisia de alegere a rectorului, procente ce nu sunt respectate prin noua lege a educatiei ... dintre noi 2, tu esti retardatul care nu stie sa reprezinte care trage concluzii stupide.

2. Culmea ca eu am curajul sa-mi divulg numele oriunde imi este cerut ,dar tu tot anonim ramai ?
Ai curajul sa ma faci retardat pentru ca eu candidez pentru o asa "functie" cum o numesti tu, DAR CINE TE IMPIEDICA PE TINE SA CANDIDEZI ? sau stai ... tu esti de la Poli, adica esti degeaba, un respins de societate ce e tare-n gura numai din spatele monitorului si auzind de la ligile de la poli, ai fost respins cand ai vrut sa intrii si te-ai intors plangand in coltul intunecat al camerei tale.

Lucrurile ce le scrii tu pe blogul asta NICIODATA NU ai avut curaj sa le spui in public si NICIODATA nu vei avea ... din simplul motiv ca esti un LAS.

Nu voi mai posta pe blogul asta, in schimb daca doresti sa iesi din vagauna in care te ascunzi sa-mi spui in fata lucrurile astea, imi poti da mail oricand la apostu.paul@gmail.com

Andrei G. spunea...

Atitudinea luata de OSUT, impreuna cu alte cateva Org Studentesti, a reusit sa intoarca LEN in parlament si sa apere drepturile studentilor (mai ales cele de reprezentare). Iar tu acum fara sa ai cel mai mic habar despre ce vorbesti incepi sa ataci o org calumea ?!

Draga Pavel Emilian sau cum te-o chema ... daca ai vreo problema cu OSUT sau Paul esti binevenit in Sediul OSUT sa discutam civilizat despre doleantele tale. Chiar daca nu ai nici o legatura cu OSUT, sau UVT.

Noi, nu recurgem la minciuni si defaimare ( o chestie pedepsita prin lege apropo ).

Apoi Paul, care se ocupa de site-ul www.osut.ro are tot dreptul de a candida la functia de student consilier. ( regulamentul e pe site )

Anonim spunea...

Misto site :D

Anonim spunea...

al OSUT-ului, evident

Lucian spunea...

Deci Pavel Emilian il cheama pe ratonul asta ce mananca cacat pe la toate colturile ?

Paul este cel care a facut siteul osut ? FOARTE TARE si RESPECT pentru ca a avut curajul sa-i raspunda fara constrangeri la idiotul asta!

Me spunea...

Eu cred ca Lucian este prost... informat.

Din cate stiu, Pavel Emilian este chiar tatal lui Lucian pentru ca a futut'o pe ma'sa lui Lucian in vreo cateva randuri si a parasit'o. Dupa ce aceasta a ramas gravida a incercat sa faca avort rezultand astfel Lucian. Spre uimirea tuturor Lucian a fost avortat viu, fiind numit de catre copiii din spatele blocului avortonul.

Dupa ce i'a distrus viata lu' ma'sa fiind avortat viu, Lucian continua sa ii manance banii la facultate unde in loc sa invete ceva sta pe bloguri si comenteaza.

Lucian nu are si un nume de familie, pentru ca Lucian nu are familie...el fiind un simplu avorton. Ma'sa nu i'a dat si un nume de familie pentru ca nu a vrut sa existe nici o legatura intre ea si ceea ce a lepadat.

Aceasta este povestea lui Lucian din cate stiu eu.

Anonim spunea...

Lucian aparent a lovit un punct sensibil la complexatu timisorean ce suge pula la belgieni pe un baton de ciocolata.
Pavel Emilian = nume de sclav

unumic spunea...

Oooo voi reprezentanti ai studentilor, lipsa prezentei in senatul universitatii nu va priveaza de toate drepturile din constitutie, din lege, si de toate metodele prin care puteti reprezenta studentii.

Dar va poate priva de: functie, tabere, camere in camin, de toate asa-zisele "aprobari" si muuulte altele.

Anonim spunea...

Apareti pe rand, unul mai prost ca altul.
Daca nu am avea cei 25% de reprezentanti in Senatul universitar, atunci cand se propune: marirea taxelor, reducerea burselor, reduceri ratt, s.a.m.d .. atunci ar trebui sa o tinem numai in proteste.
INTELEGI ODATA MA DOBITOCILOR ca lucrurile astea afecteaza atat pe noi ca studenti, cat si pe ei ca organizatie.

Dorin spunea...

Vorba lui Paul, hai sa le luam pe rand:

@Andrei G. - cand spui "OSUT (apropo G ii sub T pe tastatura... deci orice greseala poate fi iertata) si alte Org Studentesti" suna de parca OSUT ii miezu' si fara ei ne-am duce dracului, mai mult ma indoiesc ca voi ati reusit sa intoarceti legea in Parlament. CCR o declarat neconstitutionala asumarea raspunderii Guvernului si de aia s-a intors... plangerea la CCR a fost depusa parca de Mircea Geoana deci nici macar fan-clubul Robu nu are de ce sa se dea mare cu asta.
- habar nu ai care ii diferenta (legala) intre defaimare si exprimarea parerii - iti explica Mircea Badea ca o sa faca miting la CNA din cauza unor tembeli ca tine care nu stiu diferenta asta.

@Lucian si anonim 6 noiembrie 2010, 20:02 - ce treaba are Pavel Emilian cu orice se vorbeste aici? Il cunosc personal si ma indoiesc ca are vreun motiv sa fie complexat (pt ca stiu sigur ca nu ii timisorean si ca lucreaza la o firma cu sediu central in Singapore).

@Paul Apostu si anonim 6 noiembrie 2010, 22:33 - reprezentativitatea oficial nu o murit (practic eu nu o tin minte sa existe) pentru ca noua lege a educatiei NU este inca in vigoare, din cate stiu trebuie sa treaca de Senat.
- in textul noii legi am gasit un articol cu numarul 192. Articolul respectiv zice ca Senatul Univesitatii e format din 75% personal didactic si 25% reprezentanti ai studentilor. Si mai zice ca acest Senat "alege comisia de selectie si recrutare a rectorului" si stabileste "metodologia de avizare, de selectie si de recrutare a rectorului". Asa ca mai cititi inainte sa ciripiti pe aici ca apagalii.

Sa nu uit... pot sa presupun ca voi ati citit alt proiect al LEN decat asta pentru ca altfel (sper ca) ajungeam la aceleasi concluzii.