sâmbătă, 6 noiembrie 2010

Exemplu De Cum Lucreaza Lingaii Din Ligi

Se pleaca de la un Grup Yahoo destinat studentilor din Universitatea Politehnica din Timisoara cu denumirea "Info_UPT".

Dupa ce un numar considerabil de studenti au considerat utila intrarea in respectivul grup (el fiind al Universitatii), lingailor din Ligile Studentesti le-a venit o idee: ce ar fi sa luam cu japca toti membrii grupului Universitatii si sa ii transformam in membrii grupului nostru.

Zis si facut, mintile luminate cu lumanarea din COSPOL (Adunatura de Lingai din UPT) au schimbat efectiv numele grupului din Info_UPT in Info_COSPOL. De ce? Pentru ca asa a avut chef Bodin Florin si suita lui de viermisori intestinali.

Pentru ca nu aveau suficienta audienta si ideile lor trebuia sa fie expuse unui numar mare de studenti, lingaii au trecut la racolarea de noi membrii in grupul devenit al lor. Cum sa faca acest lucru? Doar nu crede nimeni ca un student din proprie initiativa se alatura unui grup in care fac legea niste imbecili din Ligi. Deci, ai nostri "reprezentanti" au inceput sa colecteze la cazari adrese de e-mail. In fiecare camin exista un lingau care avea directiva clara de a cere datele studentilor care se cazau, inclusiv adresa de e-mail.

Pasul urmator vine, deja, firesc. Cei care au avut neinspiratia sa isi dea adresa de e-mail au inceput sa fie rand pe rand invitati pe grupul Info_COSPOL. Astfe, lingaii au ajuns sa se mandreasca cu peste 700 de membrii in cocina lor, membrii care habar nu aveau cine si de ce ii invita pe un oarecare grup.

Ceea ce nu au luat lingaii in considerare din primul moment a fost faptul ca studentii odata adunati la un loc o sa se si manifeste. Cum o sa se manifeste? O sa le spuna lingailor ca sunt lingai si nu o sa tolereze propaganda pe care acestia intentionau sa o faca odata vazuti cu o audienta suficient de numeroasa.

Vazuti in postura de a fi injurati pe propriul lor grup, cretineii din ligi au trecut subtil la cenzura. Avem mai jos un exemplu de prostie in stare pura din partea celui care momentan s-a detasat in fruntea plutonului de lingai:


Scurt si la obiect, idiotii spun celor care ii asculta faptul ca de acum in colo lingaii vor decide ce se scrie si ce nu se scrie pe grupul "Info_COSPOL": "doar mesajele cu adevarat importante".

Rezultatul? Singurele mesaje care mai pot fi citite pe grupul devenit cocina a Ligilor Studentesti sunt cele scrise chiar de lingai. Exista 2 posibilitati: fie doar mesajele lor sunt "cu adevarat importante", fie restul studentilor si-au dat seama ca nu are nici un rost sa mai scrie ceva acolo pentru ca se manjesc de rahat.


***Am descris mai sus un mod de lucru prin care ceea ce vedem pare ceea ce nu este. Cineva care nu stie istoria grupului "Info_COSPOL" poate ramane impresionat de numarul de studenti care exista pe un grup al Lingailor. La o prima privire e semn ca au sustinere din partea studentilor, ca "iata, studentii au aderat la grupul Ligilor Studentesti".

La fel se intampla si in multe alte situatii. Oricand vedeti ceva, incercati sa mergeti mai departe si sa aflati ce se afla in spate. Cand o sa reuseasca si Bodin Florin sa isi termine doctoratul, el va fi "Doctor Inginer Bodin Florin" pentru cei cu care va intra in contact. Din pacate, putina lume va mai sti ca Bodin Florin abia si-a terminat, chinuindu-se, facultatea si a devenit "Doctor" pupand in fund pe oricine l-a putut ajuta in vreun fel.

De ce este plin de incompetenti in jurul nostru si mai ales in UPT? Pentru ca pe nimeni nu mai intereseaza cum a ajuns cineva unde a ajuns. Totul se sterge cu buretele si mereu se pleaca de la prezent.

2 comentarii:

iti_dau_la_Mue_SUNT_LINGAU spunea...

ba, da cred ca incompetenti sunt cei care tine, care scriu astfel de articole. Mai precis genul de cocalari care stau toata ziua in camin, asculta manele in timp ce-si dau si ei o l**a. Macar cei din Liga fac ceva, nu stau ca tine sa joci farmville toata ziua.

Anonim spunea...

Pacat ca nu am vazut mai devreme site-ul asta ...
Am si eu cateva remarci despre moderator si despre asa zisii reprezentanti de la liga...

Pentru moderator jos palaria, scuipai si calcai in picioare mai tare pentru ca majoritatea asta sunt, ceea ce zici tu in posturile tale (si fa-ti publicitate mai multa ca sigur pana la urma o sa se stranga indeajuns de multa lume sa le infunde gura "lingailor" si sa le arate ce ar trebui sa faca.
Singura mea dejamagire, e ca organizatiile, si "partidele" studentesti si politice nu-si mai vad lungul nasului si in loc sa faca 80% din activitati pentru a "dresa" profesorii si "a ajuta" studentul in multe lui neajunsuri ... si 20% sa traga si pentru ei, e exact invers ceea ce e cruda realitate in ca**tul asta de tara in care traim.
M-am distrat foarte tare citind posturile.... macar a fost entertaining!