sâmbătă, 4 iulie 2009

"Profesionalism"

De organizarea desemnarii Admnistratorilor de Retea Internet din caminele complexului studentesc s-a ocupat nimeni altul decat Catana Mihai, presedintele ligii de la Mecanica. De ce? Pentru ca nu putea rata aceasta ocazie sa iasa in fata si sa dovedeasca odata in plus ca nu e bun de nimic.

Ca sa fie sigur de inutilitatea desemnarii a facut tot posibilul ca actiunea sa se intample cat mai tarziu. Am ajuns, astfel, la sfarsit de an universitar cand majoritatea studentilor sunt acasa sa fim anuntati ca se cauta Administratori in camine. Cui se mai adreseaza acest anunt? De ce acest lucru nu s-a intamplat cu cel putin 1 luna inainte?

Ne putem gandi ca, probabil pentru a face lucrurile foarte bine si cu profesionalism, Catana Mihai a avut nevoie de o perioada mai lunga de timp. O personalitate cum este el nu isi permite sa organizeze ceva intr-un alt mod decat perfect. In sprijinul acestor presupuneri avem imaginea de mai jos:Astfel, observam cu stupoare formularea "Buletinele de Vot". Poate ne spune Catana Mihai la ce se refera acele buletine, daca tot s-a trecut la sfarsitul paginii cu litere de o schioapa ca sa stie lumea cine a fost eminenta cenusie care a emis un astfel de anunt.


***Felicitam pe aceasta cale Conducerea UPT pentru persoanele competente alese sau auto-alese sa organizeze diverse actiuni. Sa nu ne mai miram ca ajung Sefi de Paliere persoane care nu au nici o legatura cu studentii sau ca locurile din tabere abia se ocupa.
Putem sa dormim linistiti, Catana Mihai si Ligile Studentesti vegheaza pentru noi.

3 comentarii:

Anonim spunea...

la ce dracu trebuie buletine de vot mai? doamne cate incompetenta!!!!!!
zi cospol si trage apa. pacat ca au ajuns oltenii la putere! iapa, catana, vilcea, craciun samd

Anonim spunea...

Hai Oltenia!!!!!!

Anonim spunea...

Ne-au invadat oltenii!
Fireati ai dracu!