vineri, 10 iulie 2009

Sa Aveti O Vacanta Placuta

45 de comentarii:

Anonim spunea...

F tare frate...eu vreu sa il vad pe ala care mai imi arata un rector de universitate care face treaba asta cu studentii sau ce or fi ei acolo pe marginea baziunlui. bravo nene

Anonim spunea...

Super tare omu asta, nu-mi inchipuiam ca poate canta asa fain, il stiam doar mare fotbalist ca l-am vazut la TV dand goluri cu calcaiul si din plonjon cu capul si-am auzit ca a jucat meciuri demonstrative cu Hagi si cu alti fotbalisti profesionisti. Asa ca zic si eu: bravo nene!

Anonim spunea...

Si mie-mi place cum canta, e intr-adevar foarte bun dar cred ca nu prea cadreaza cu functiile lui sa cante pt. gagici in costum de baie chiar daca sunt studente sau cu atat mai mult cu cat sunt studente!

Anonim spunea...

...si canta la bazin. Oare la Casa Studentilor ce o sa faca?:D Ooopss...am uitat aia urmeaza a fi daramata. Nu-i nimic ne mutam la bazin la Poli!!!

Anonim spunea...

Dl. Robu este pur si simplu fenomenal. L-am avut prof si explica excelent si vorbeste foarte frumos, fascinant de-a dreptul despre diverse lucruri la fiecare curs dar acum vad ca stie sa si cante super-super fain. Abia astept sa-l am din nou profesor la anu' (poate-i ducem o chitara la curs si-l convingem sa ne cante, ar fi tare, nu?).

Unknown spunea...

Acest video a fost facut acum un an in cadru proiectului "Reception Weekend" organizat de catre AIESEC.
Culmea e ca nimeni nu aminteste acest lucru doar ca filmu e preluat de pe youtube. Cel mai naspa e ca nimeni nu intreaba daca are voie sa il publice (apar si eu in el). Bine noi(AIESEC) l-am pus pe youtube, totusi...

In ce priveste pe Robu canta super ok. Daca aveti ore cu el e super usor sa il convingeti sa cante la chitara il rugati si o sa accepte din prima :)

Anonim spunea...

nici nu imi poate trece prin cap ce titlu i-ai dat tu la filmulet pe youtube. de gasit nu l-am gasit chiar daca am cautat dupa toate cuvintele posibile.

Anonim spunea...

Aveti un rector rarisim, politehnistilor. Eu aflu ba una ba alta despre el de la o prietena care-i este studenta la AC si numai de bine, acum auzindu-l si cum canta imi dau seama ca intr-adevar tipul e supertare. Eu ii stiu site-ul personal www.nicolaerobu.ro si am vazut acolo niste filmulete in care joaca fotbal in primul in sala si am auzit ca cel ce-i paseaza e Hagi (e aratat de la spate dar seamana, ar putea fi) iar in al doilea pe terenul ala fain al Politehnicii. Nu inteleg de ce nu-si posteaza si un filmulet cantand, de exemplu chiar asta ca-i fain.

Dorin spunea...

Comentarile (aproape toate, adica in afara de unu') parca sunt luate de la sectiunea "hai sa-l pupam in cur pe Robu".

Ba, sa-si faca treaba intai si dupa aia sa cante la chitara. Dupa principiu "tara arde si baba se piaptana" asa si asta: Complexu' devine o mare Shaormerie, calitatea profesorilor si a studentilor se scufunda ca bolovanu si asta canta la chitara sau joaca fotbal. Si ce-i mai tare, ca toti tampitii il aplauda. Daca ii asa de bun la fotbal sa se fi facut fotbalist, daca canta asa de bine sa fi fost artist, daca vrea politica sa ramana numa in politica... da' daca se da rector sa-si faca treaba si dupa aia hobby-uri.

Anonim spunea...

Ha, ha, ha! Ce tare esti Dorine. Pai daca ai fi student la Poli ai fi vazut si-ai vedea ca Robu chiar si-a facut treaba de rector cu varf si-ndesat. Numai orbii nu vad cum arata facultatile UPT si pe dinauntru si pe dinafara si ce dotari s-au facut de cand e Robu rector si ce bazin de inot si teren de fotbal si pista de alergare si parc si ce biblioteca este in constructie. Sa deduc ca esti orb? Ce vezi tu rau ca pe langa faptul ca omu' e performer adevarat ca profesor si rector mai si canta si joaca fotbal de relaxare?
P.S. Ca politician nu stiu cat e de bun, ramane de vazut da' cum adica sa ramana numai cu politica? Doar nu doar pt. ca asa vrea muschii tai?

Dorin spunea...

Pt ca ai postat ca anonim o sa iti spun "Muie". Asa ca, ba Muie, unu la mana ce dotari? in laboratoare alea de le tin ca bibelourile pe masa, de nu are voie nimeni sa le atinga? sau te referi la...

Da' ce plm ma mai chinui eu degeaba, ba Muie, mai citeste o data ce am scris poate te lamuresti, si mai citeste o data ce ai scris tu sa vezi ca te exprimi ca ala din filmuletu' cu "Taran in Spania". Dar vai, ce dotari, dar vai ce pista... dar vai cum sa-l mai pup in cur pe asta... Ba Muie, de-si facea ala treaba de rector jumate din cat il pupi tu in cur, nu mirosea a shaorma la mine in camera de la bodegile astea din Complex si nu isi bateau joc de la femeia de servici la profi toata lumea de studenti cum vroia in scoala asta.

Poli nu ii o cladire frumoasa si o baza sportiva dotata, ba Muie ba, ii o UNIVERSITATE. Adica un loc in care vin STUDENTII (adica eu, tu si toti restu' din camine si nu numai) sa devina ingineri, sa faca ceva util in lumea asta, nu sa isi bata joc de studenti o fosila de prof care crede ca stie tot si nu stie nici cum il cheama fara buletin sau o secretara cu 4 clase ca nu are ea chef de lucru si nici sa stea in camine infecte in care toate reparatiile se fac pe jumatate si cu studentii in camera in timpul anului universitar.

Acuma intelegi, ma Muie, de ce zic ca nu ii asa de mirific Robu ca rector si de ce zic sa lase hobby-urile si politica pe cand isi termina treaba de rector (termina = face cum trebe, pana la capat)?

Me spunea...

:)) esti nebun dorine...daca o fi sa se faca vreun partid in viitor cu oameni tineri...jur ca va trebui sa fi in el :D
din pacate sunt tot mai putini ca tine.
totusi parerea mea e ca robu e om bun si s-a descurcat onorabil. nu e cazul nici pe departe sa fie ridicat in slavi la modul asta...aia e clar...da' omu e ok si cred ca vrea numai bine. din pacate am impresia ca cei de sub el sunt niste oameni de nimic si d'aia lucrurile nu sunt in totalitate cum ar trebui sa fie.

Dorin spunea...

Merci, me, da' nu cred ca eu o sa pot face parte din vreun partid vreodata.

In schimb is multumit ca cineva m-o inteles. Nu am zis ca Robu nu ar fi facut nimic, am zis ca mai sunt foarte multe de facut, si in momentu asta Robu nu cred ca pune functia de rector pe primu loc.

Anonim spunea...

Esti cel mai mare las din lumea asta Dorine! Un amic ce te cunoaste mi-a spus ca de fapt tu esti un pitic pdl-ist ceea ce e credibil, daca analizam preocuparea ta bolnava de a-l vorbi de rau pe Robu. Cine spune nu ca Robu n-a facut nimic ci ca Robu n-a facut lucruri extraordinare in Politehnica e ridicol cand toate aceste lucruri se vad cu ochiul liber in primul rand de catre studenti dar chiar si de catre cetatenii simpli ai Timisoarei. Eu am un prieten la pdl si stiu ca acolo se discuta criticarea lui Robu pe web pt. ca pnl cu Robu sef a crescut mult si continua sa creasca vartos si s-a creat panica in pdl. Tot de la acel prieten mai stiu si ca in pnl au intrat sute de studenti de cand e Robu presedinte, el ii atrage ca un magnet si cica are ca obiectiv declarat sa aduca in pnl 2000 de studenti.

Cat priveste daca Robu e in continuare bun rector, iarasi vede toata lumea ca e nu bun ci f.f. bun!

Anonim spunea...

Hei frate de mai devreme, si eu sunt fan de-al lui Robu dar nu-s de acord cu luatul asta tare al celor ce nu-l agreeaza. Lasa-i in plata Domnului ca se fac singuri de ras sustinand diverse aberatii, nu-i fa tu lasi si mai stiu eu cum.

Dorin spunea...

pentru anonimu' din 18 iulie 2009 12:59:
- 1 la mana, nu am zis ca nu o facut nimic, am zis ca mai are de facut multe lucruri
- 2 la mana nu sunt PDL-ist, nu am votat de multa vreme cu nimeni pt ca nu exista culoare politica in tara asta (si daca as fi nu ar fi treaba ta)
- 3 la mana am 1,87 m si 95 de kg, nu ma simt prea pitic, deci nu ai cum sa ma confunzi cu Boc, dar daca ai chef sa ma vezi si sa-mi spui in fata, vara asta stau in caminu' 9, dupa ora 8 seara putem sa ne intalnim unde vrei tu. Adresa de mail ii rebound11@gmail.com daca vrei sa aranjam ceva.
- 4 la mana, pe ma-ta si pe tac-tu ii faci lasi, ca ei te-or facut pe tine las. Eu macar nu postez cu anonim, pun numele meu real.

Anonim spunea...

Bai fraiere de Dorin cand am spus pitic nu ma refeream la inaltimea ta fizica ci politica in pdl. Oricum se vede ce-ti poate capul si din provocarea la bataie cu care vii. Nu-ti raspund nu ca mi-ar fi frica de tine cu tot gabaritul cu care te lauzi (care nu stiu daca e real, o sa-l intreb pe prietenul care te cunoaste) dar eu prefer sa lupt cu vorba daca am cu cine. Cu tine-i cam greu, ai o minte jalnica.

Dorin spunea...

Spune-mi te rog numele prietenului care ma cunoaste, macar sa stiu cine imi face reclama... cat despre bataie, nu am zis sau insinuat nimic de asa ceva, am zis sa vorbim, mai exact sa imi spui toate parerile in fata.

Pe de alta parte, am spus clar ca nu sunt "om politic", cu atat mai putin "pitic pdl-ist", nu imi place politica, cu atat mai putin cea din Romania. Ti-am dat mai sus adresa de mail, daca ai o problema cu mine trecem in particular si vb acolo... sau de preferat fata in fata. Te rog nu mai fa presupuneri fara sa ma cunosti.

Fara jigniri de acuma te rog. Si daca ai ceva sa-mi zici, spune pe mail te rog.

Anonim spunea...

Pt. Dorin: Vezi ca daca vrei poti vorbi si civilizat? Tot civilizat iti spun ca nu sunt interesat sa comunic cu tine pe e-mail, eu ce am de zis zic aici si pt. tine si in general.

Anonim spunea...

Incredibil cum toti care nu sunt in totalitate de acord cu ce se intampla in Poli sunt facuti pedelist-o-pesedisti. Numa politica stiti, si atat. Nici nu-i de mirare ca acolo sus pe primul loc sunt razboaiele personale si apoi prostimea. Va urez sa muriti de cald la parter in caminele de 2.

Anonim spunea...

Nu pretinde nimeni ca in UPT totu-i perfect dar noi care interactionam cu conducerea universitatii stim bine ca aceasta chiar este de partea studentilor si e preocupata de calitatea scolii si de conditii cat mai bune de invatatura, cazare, masa si sport. Cand au fost lucruri negative noi le-am prezentat d-lui rector si el a fost intotdeauna de partea noastra. Noi stim cat munceste acest om pt. scoala si nu ne explicam decat politic faptul ca de cand a intrat in politica apar tot felul de neadevaruri la adresa lui cum este si acesta ca nu s-ar mai ocupa de scoala sau ca n-a facut mare lucru pt. scoala.
SA RENOVEZI ZECI DE CLADIRI, SA SCHIMBI MOBILIERUL IN ZECI DE CLADIRI, SA ECHIPEZI LA STANDARDE MONDIALE PESTE 300 DE LABORATOARE, SA FACI AMFITEATRE SUPER DE SUTE DE LOCURI,BAZIN DE INOT, BAZE SPORTIVE, PARC SI ATATEA ALTELE IN DOAR 4 ANI ESTE UNIC IN ISTORIA POLITEHNICII SI IN TARA (STIU CE VORBESC CA AM VIZITAT TOATE UNIVERSITATILE IMPORTANTE DIN ROMANIA). ASA CA EU NU POT SPUNE DECAT: DL. ROBU E CEL MAI TARE RECTOR, CHIAR DACA PRIN ASTA MA ADAUG SI PE MINE PE LISTA NEAGRA A ACESTUI "DORIN".

Dorin spunea...

Nu o sa intri pe nici o lista neagra, esti primul care i-ai luat apararea domnului Robu fara sa faci pe nimeni "las", "fraier","pitic pedelist" sau mai stiu eu cum. Si am si o presimtire ca ai inteles si un pic din ce am vrut sa spun, dar nu tot.

Nu am vrut nici un moment sa neg sau sa ii diminuez meritele pentru ce o facut, nu zic ca imi displace pista de la baza 1 sau bazinul de la baza 2 (nu intru in detalii de organizare defectuoasa a accesului la aceste facilitati, pentru ca s-au corectat intre timp foarte mult), zic doar ca nu sunt 100% meritele lui toate realizarile enumerate de pupincuristii de mai sus.

O sa incep cu banii pentru tot ce se spune ca a facut acest rector pentru noi, ca nu putea face nimic fara bani. Din cate stiu poli primeste bani de la stat in functie de numarul de studenti, care creste de la an la an. Cand am dat eu admiterea numarul de locuri era cel mai mare de pana atunci. Alta sursa de bani sunt taxele de scolarizare si cele pt examene (prezentarile de la a 3-a incolo), si sunt foarte multi restantieri si se aproba foarte multe (stupid de multe) prezentari. Din cate tin minte studenti platesc taxa de stat in camin. Alta sursa de venit ar fi anumite parteneriate cu niste firme, care practic sponsorizeaza universitatea pentru reclama pe banii care altfel i-ar fi dat la buget prin taxe si impozite. Deci sursele de bani sunt multe, nu cred ca da rectoratul din buzunarul propriu (eventual mai baga ceva in el), unde mai pui ca fiind universitate de stat nu plateste nici impozite (cel putin nu toate).

Ca am stabilit de unde vin banii, sa vedem pe ce se duc. Caminele au fost renovate... am auzit cazuri de cazut tencuiala de pe peretii caminelor proaspat renovate (caminu 19 mai exact), asta dupa ce lucrarile au durat mai mult decat era necesar. Desi caminele erau inchise vara (pana anul acesta), cateva imbunatatiri au fost aduse cu studenti in camere in timpul anului universitar (termopane, dulapuri...) si au cauzat pe alocuri mai multe distrugeri decat imbunatatiri (uitati-va la gaurile in podea lasate de muncitorii ce au scos dulapurile vechi de exemplu... mai sunt si multe altele). Unele lucrari nu au fost terminate (baile din caminul 14), altele nu au fost incepute (baile din caminul 9). Eu am prins si tranzitia laboratoare vechi-laboratoare noi si daca in cele vechi macar puteam pune mana sa facem ceva, in cele noi nu aveam voie sa atingem aparatele pentru ca "le puteam strica". In traducere, ne luau de tampiti, ori pentru ca aia suntem pentru ei, nu viitori ingineri, ori pt ca nici ei nu stiau cum se folosesc aparatele.

Asta a fost si cu cheltuitu' (foarte pe scurt... se mai pot adauga mii de detalii, poate chiar si parti bune vreo 2-3), acum sa vedem cate din astea sunt meritele domnului Robu. Banii de la buget veneau si daca nu era el, parteneriatele cu diverse firme au fost facute de alti profesori, in cea mai mare parte (aproape toate adica). Deci el a adus din total foarte putini bani (bine ca a adus, 1 punct in plus pentru el, -50 pt pupincuristii care zic ca el o facut tot).

Dorin spunea...

Lucrarile din complex si facultati, multe inutile (bancutele de pe aleile din complex, care pe langa ca sunt in plus in unele locuri, au luat din banii ce puteau fi folositi sa curete complexu de shaormerii si aurolaci) si multe facute prost sau neterminate. Asta pe langa faptul ca nu a venit niciodata sa vada in ce intra banii universitatii aduce +1 punct pentru intentie, -1 punct pentru realizare si -50 puncte pentru pupincuristii care din nou spun ca complexul e asa de frumos datorita lui Robu.

Asta a fost pe scurt ce vroiam sa spun, cu completarea ca mi se pare ca un om nu poate indeplini si functia de rector si cea de om politic in paralel cu succes si ca daca s-a apucat de ceva (sa fie rector si sa faca toate lucrurile bune pe care le-a inceput) sa stea concentrat pe ele pana le si termina. Nu cred ca cu toate responsabilitatile pe care le are, ar avea timp si de fotbal, cantat la chitara sau alte activitati de genul acesta... la unii ne e greu cu scoala in paralel cu serviciu.

Mai am de comentat o replica a anonimului caruia ii raspund, cea cu "standarde mondiale". Poate ca Poli Timisoara sta bine la nivel national, dar crede-ma nu ai habar ce inseamna un campus la nivel mondial. Camine cu camere de 30 de metri patrati in care stau 6 studenti nu gasesti decat in Romania. Camine fara bucatarie sau cu retea de internet atat de proasta din nou doar in Romania. Cantina mai scumpa ca un fast-food sau chiar unele restaurante, tot numai in Romania. Nu am vazut campusuri straine decat in Irlanda (personal) și în Franta si Austria prin prieteni si colegi, si crede-ma ca nu numai ca nu se compara, dar poti sa ajungi sa te scarbeasca situatia de aici.

Imi pare rau pentru romanul scris, dar trebuia sa spun ce am de zis, ca sa nu mai tin in mine. Va rog pentru orice fel de atacuri la persoana mea, faceti-le in particular, aveti adresa de email, in rest adresati-va topicului blogului fara injurii sau jigniri.

Anonim spunea...

Sunt tare curios cum va reactiona lumea in toamna la cresterea taxelor :) Va iesi cineva in strada sa le bata obrazul?

Anonim spunea...

Total gresit Dorine (in fine, aproape total...). Se vede ca nu esti student reprezentant, de aia nu cunosti lucrurile. Pai dupa nr. de studenti se obtin doar banii de salarii si de fapt acesi bani nici pt. asta nu ajung. Tot ce s-a facut pt. modernizare e pe bani atrasi de Robu nu de altii prin ideile lui, stiu asta sigur, stiu si ca el a urmarit personal si cum decurge procesul de innoire a dotarii si s-a enervat cu toti anchilozatii care nu vroiau sa renunte la vechituri, cum a urmarit si lucrarile de constructii tocandu-si nervii cu toti constructorii care se stie ca sunt cei mai neseriosi lucratori.

Si parteneriatele cu companiile sunt tot de Robu incheiate iti spun sigur si el le convinge sa sustina UPT cu aparatura ca cea folosita de ele, dar ce s-a primit de la firma e f.f. putin fata de ce s-a cumparat de UPT pe banii atrasi de Robu (repet, cu stiinta lui de a atrage bani si nu pe nr. de studenti).

De chestia cu cantatul la chitara si jucatul fotbal te legi degeaba ca doar nu-nseamna ca o face toata ziua iar din cand in cand are tot dreptul s-o faca doar pana la urma e si el om, nu? Oricum ce vede toata lumea este ca Robu face lucruri deosebite pt. UPT si chiar nu vad care-i problema daca in paralel mai face si politica. Cine sa faca politica, numai cretinii, el macar e destept, chiar sclipitor.

Unde sunt de acord cu tine e la calitatea unor lucrari, ai dreptate ca unele lucruri sunt facute prost dar iarasi trebuie sa-ti spun ca stiu ca nu Robu e responsabil el tocmai ca a intervenit intotdeauna energic pt. a se corecta, ne-a cerut noua reprezentantilor sa semnalam tot ce nu-i in regula spunandu-ne ca pe noi se bazeaza si chiar ne-a bagat serios in seama.

Dorin spunea...

Deci tu imi spui urmatoarele:
- Robu e un super-om care poate fi in 20 de locuri deodata si rezolva si problemele tarii si ale politehnicii si el aduce toti banii in universitate, restu profilor, decanilor sefilor de departament nu fac nimic.
- ori bugetul e foarte mic de la stat, ori sunt platiti prea bine profesorii ("dupa nr. de studenti se obtin doar banii de salarii si de fapt acesi bani nici pt. asta nu ajung")
- e un geniu care are numai idei geniale si nu greseste niciodata, si va baga in seama si pe voi "reprezentantii" (cine v-o fi ales reprezentanti nu stiu ca nu tin minte vreun scrutin)
- si mai mult, pe langa toate cele 3 slujbe, pe care le face perfect, si cantitatea enorma de munca necesara, mai are timp de fotbal si de chitara.

Bravo lui. daca ce imi spui tu ii adevarat, atunci voi, reprezentantii sunteti de vina ca nu i-ati comunicat situatia reala a starii lucrurilor, si pe langa asta trebuie dizolvate decanatele, si departamentele, ca si-asa nu fac nimic face Robu tot, profesorii doar sa predea si atat (sau poate face si el asta, ca si-asa el o renovat toate laboratoarele ca stie el absolut toate specializarile din universitate deci nu sunt necesari si altii), si sa le scadem la toti salarile ca se pare ca bugetu nu le acopera nici pe alea.

Nici eu nu cred toti profi cand spun ca ei or adus o firma sau alta in sa sponsorizeze Poli, dar ce sustii tu ii absolut absurd. Robu face tot altii nimic.

Ar trebui sa ii dam un costum de Superman, ca poate sa fie si rector si senator si sa le faca absolut perfect pe amandoua, si in acelasi timp sa aibe timp liber pentru fotbal si chitara. Stiu ce inseamna sa faci 2 lucruri deodata, care nu depind de altii si tot ii greu, da' sa faci 2 chestii total dependente de toti prostii din jur si sa iasa bine, ii imposibil. Ce spui tu eu nu pot sa cred, si nimeni care gandeste nu ar putea sa creada. Poate are intentia si faca astea si e ajutat si reuseste o parte (cu exceptiile enumerate mai sus), tot respectul, dar de aici pana la rector perfect + senator ideal + timp liber ii cale lunga.

Inca o data, nu ma opun la ce o facut, nu vreau sa ii neg meritele, vreau doar sa se inteleaga ca mai sunt multe de facut, si o sa fie greu chiar si daca nu ar fi si senator, daramite asa, si ca critica face mai mult bine in final decat pupincurismu'.

Pari un om cu care se poate discuta, de pe partea cealalta a baricadei, decat sa umplem pagini aici mai bine am vorbi undeva unde sa putem in timp rezonabil sa ajungem la un punct comun (fata in fata, suc, cafea, bere...), pentru ca din cate imi dau seama eu nu sunt suficient de informat si "reprezentantii" nu au o vedere clara de ansamblu.

Anonim spunea...

Pt. Dorin: Nu vreau sa monopolizam noi doi acest blog dar ceva tot vreau sa-ti mai spun: nu te intrebi de ce in UPT s-au facut atatea iar in alte universitati mult mai putin in aceiasi perioada de timp sau de ce in UPT cu aceiasi profi s-au facut mult mai putine lucruri cand era alt rector? Logica te conduce vrei-nu vrei la concluzia ca Robu e intr-adevar cel mai bun Rector din Romania cum este si considerat de multa lume (cred ca ti-am mai spus c-am fost in multe universitati si peste tot e cunoscut si vorbit laudativ). Daca vrei sa fii mai informat uita-te pe site-ul UPT pe raportul lui Robu pe primul lui mandat de rector (2004-2008) pe care ni l-a prezentat in Senat si ai acolo toate datele inclusiv ce-a promis si ce-a facut si comparatia cu 2003 si evolutia in 2004-2008.

Eu n-am spus ca Robu e Superman dar vazand cat munceste el in comparatie cu alti profi si cu diversi sefi de la facultati sau din rectorat si cat suflet pune crede-ma ca nu vad nimic imposibil sa fie bun si ca rector si ca senator in acelasi timp (chestia cu cantatu si jucatu fotbal credeam c-am lamurit-o, omu' nu are cum sa faca asta toata ziua, poate doar atat cat sa-si intretina puterea de munca).

Nu zic neaparat nu propunerii de a ne intalni sa discutam direct, mai ramane de vazut.

Anonim spunea...

Toate lucrurile se imput atunci cand imbini politica cu invatamantul. E si mai grav atunci cand o gloata de reprezentanti din oficiu/colegi de partid vin pe aici si dau drumul discursurilor pupincurist-o-comuniste fara nicio limita.

Ar fi fain sa vedem si noi o lista cu problemele semnalate de "reprezentanti". Am impresia ca voi nu scrieti ce trebuie acolo.

Anonim spunea...

Eu cred ca e cazul sa-l lasam pe Robu in treaba lui, cine vrea detalii despre el le poate gasi si pe site-ul upt unde are rapoartele de activitate cu tot ce-a facut si pe site-ul lui (www.nicolaerobu.com) si pe wikipedia. Hai sa vorbim noi despre problemele noastre ca de exemplu despre cazarea peste vara in caminele upt.

Anonim spunea...

Aaaa...deci o luam iar de la 0 cu tot ce inseamna camine, "cantina", etc.? Cred ca s-au discutat de atatea ori incat nu mai merita amintite. Si in final ce s-a facut?...mai nimic! Degeaba aveti voi o problema, pentru ei nu e decat "problema voastra" si atat.

Anonim spunea...

Ce vreti ma' cu cazarea peste vara in caminele UPT, acum sunt deschise toate, tot nu-i bine? Ia vedeti UVT si UMF cate au lasat deschise?

Anonim spunea...

gandaci?...PLIN!!!

Anonim spunea...

Cel mai de kkt lucru in complexul studentesc sunt bodegile si shaormeriile kre se iau la intrecere kre e mai infecta.In multe kmine nu se poate dormi din cauza bodegilor kre stau deschise pana la 5 dimineata.Cel putin galagie k aia de la kminu 9 eu nu cred k mai exista undeva pe planeta asta.Si ma Dorine,stii ce?Dupa scandalu kre a fost pe toate posturile tv legat de shaormerii,studentii tot stau la coada sa cumpere,patronii de bodegi din complex se imbogatesc pe zi ce trece,da studentii se plang k e galagie si nush ce,da tot ei se duc si isi baga toti banii akolo... no comment...tara asta e intoarsa pe dos...n-are rost sa-ti bati capu.

Anonim spunea...

Robu e tehnic == null. Studentii domniei sale vor intelege de ce. Cautati pe ned dupa opera sa stiintifica, lucrari publicate, conferinte, etc.
E un mare adept al nepotismului (fiul e angajat in facultate) - nu stiu cat e de capabil dar chestia e discutabila. De ce nu l-a trimis in strainatate la un doctorat ca sa mai camufleze chestia?
Are suspect de multe functii fiind platit pentru toate (senator, rector, sef PNL).
Si cu toate acestae, in etern sa transhumanta intre TM si B mai are timp sa tina cursuri...
Exraordinar om... Face atatea lucruri deodata si le face si bine.
Un fost aproape student (adica am treut la C numai sa nu-l am profesor din anul 3 incolo ca mi se parea jalnic personajul alturi de aghiotantii sai)

Anonim spunea...

Anonimul din 04 august 2009 20:12, esti cel mai jalnic dintre toti comentatorii de pe acest blog, precis esti un slabist la scoala picat de Robu care nici macar n-ai fost la cursurile lui sa vezi cum preda si ce cultura are. Pai cum crezi tu fraiere ca un om fara pile ce provine de la tara dintr-o familie de tarani putea ajunge cel mai tanar profesor universitar din tara, cel mai tanar prorector si cel mai tanar rector fara valoare profesionala? Intra ba pe Wikipedia si poti gasi urmatoarele:

"Rezultate
* Lucrări publicate: 71 (din care: 13 au apărut în străinătate, 11 sunt cotate ISI, INSPEC, etc., 5 sunt cărţi cu ISBN)
* Programe de calculator înregistrate: 1
* Brevete de invenţie: 2
* Fonduri atrase: milioane de lei pe programe guvernamentale şi în relaţia cu terţi şi peste 17 milioane euro pe programe europene"

Dar valoarea lui e si mai vizibila cand intri in contact direct cu el. Ceea ce unu de teapa ta ... probabil nu poate face traind prea jos(nic) ca sa se poata intersecta cu unu ca Robu.

Unknown spunea...

Din ce spuneți voi aici, Robu este un veritabil zeu între oameni. De ce nu porniți o religie? Și apoi să vă dați foc! Sacrificiul vostru va contribui la îmbunătățirea colecției de gene a umanității iar nivelul gândirii critice va crește simțitor în România.

Până atunci, puteți încerca să vă tratați într-un grup de oameni care vă seamănă. "Bună! Mă chiamă Bebe și sunt un pupincurist anonim. Nu mă pot abține să scriu mesaje de laudă penibile la adresa marilor noștri conducători și pentru că sunt totuși om și mi-e rușine de ce scriu, nu mă semnez niciodată." Asta e valabil și pentru criticii frustrați. Internetul nu trebuie să fie o ușă de toaletă în gară unde fiecare retardat își spune opinia fără să o argumenteze și fără să o semneze.

Cât despre subiectul postului - Robu la chitară - oricât m-aș chinui, nu pot să înțeleg de ce sunteți atât de impresionați?! Nu ați mai văzut om cântând la chitară? Mai ieșiți din mizeriile de bodegi complex! Știu, e tentant când ai mai multe localuri decât cămine (mulțumim, preamărite conducător), dar faceți un efort. Întâmplător am fost la bazin în seara aceea. Încercam să înot, dar eram mai ocupat să îi ocolesc pe studenții fericiți că au acum un loc în care să se bălăcească liniștiți la capătul culoarelor/să se spele într-o cadă mai mare decât au acasă de unde vin, pentru că ei oricum nu înțeleg care e treaba cu dușurile înainte de a intra în bazin. Omul nu e nici talentat și nici original. Este cel mult previzibil. Auzindu-l cântând, mă așteptam să continue cu Wish You Were Here. Și surpriză, chiar asta a cântat apoi.

Respect Dorine.

Anonim spunea...

Esti tare, Vlad. Sau Dorin. Sau mai stiu eu cum te numesti din cand in cand nereusind sa ascunzi ca de fapt esti una si aceeasi persoana, jalnic activist pdl. Ar fi bine daca ai spune din cand in cand si adevaruri. Eu am mai scris pe-aici si nu intotdeauna de partea lui Robu dar recunosc ca de cele mai multe ori. Pt. ca il cunosc si stiu ca e super si ca prof si ca rector si ca OM. Acum ce vina are el ca exista localuri in Complex? Eu am participat cand eram in liga la discutii cu primarul, prefectul, seful politiei si o multime de altii unde singurul rector prezent era Robu si stiu cat de impotriva acestei situatii era. Poate n-ai observat ca Guliver a disparut din spatiul UPT de indata ce i-a expirat contractul semnat de rectorul de dinaintea lui Robu si ca nici pana acum spatiul nu s-a ocupat, se vorbeste pt. ca Robu vrea acolo o librarie si nimeni nu vine la licitatie sa o faca (sau cel putin n-a venit pana acum desi se tot repeta licitatia de vreun an). Poate n-ai observat ca in nici un camin al UPT nu exista spatii comerciale ca la celelalte universitati si ca toate terasele, barurile si gogoseriile si ce-or mai fi sunt pe terenul Primariei nicidecum al UPT.
In privinta cantatului din cate-am citit eu pe acest blog nimeni nu sustine ca Robu e la nivelul profesionistilor dar cati rectori sau putem spune chiar cati studenti pot face asta cum o face el. Tu spui ca era previzibil ca a cantat Wish You Were Here, da, l-am auzit si eu cantand asta si alte peste 10 piese supertari dupa un meci de fotbal cu studentii in care a dat o gramada de goluri (pe deasupra si spectaculoase) dar cati rectori au auzit macar de Wish You Were Here ?
Asadar amice cei ce-l laudam pe Robu nu suntem in nici un caz pupincuristi ci oameni corecti care-l cunoastem nu frustrati ca tine care probabil nici nu reusesti sa ajungi in preajma lui ca daca-ai ajunge ti-ar disparea frustrarea si n-ai mai executa sarcinile de la pdl sa te tot iei de el.

P.S. Imi dau seama ca era corect sa spun nu "frustrarea" ci "una dintre frustrari" pt. ca e limpede ca esti un tip macinat de frustrari.

Anonim spunea...

Ce te obosesti frate (ultimul) sa te contrazici cu Dorin, Vlad sau cum se da ca-l cheama individul asta ca ai dreptate ca-i unu si acelasi? Spune-i bre sec: Robu e cel mai bun prof, cel mai bun rector, e apropiat de studenti si tine la noi ca d-aia-i spunem "tata Robu", canta fain si joaca bine fotbal. Iti place, bine. Nu-ti place, iarasi bine. Care-i problema?

Anonim spunea...

Pai atunci sa vina Super Robu cu dezinsectia si pe la noi. Ca in Super Caminul meu e plin de gandaci si Super Administratoarea nu e in stare sa faca o dezinsectie. Asa e in Super POLI!

Dorin spunea...

O sa renunt pt cateva minute la buna mea crestere pt ca nici interlocutorii anonimi (cei pupincuristi) nu o au.

Voi fi direct, scurt si la obiect: bai creiere de gaina, spre deosebire de mintile voastre schizofrenice cu vise grandioase cum ca sunteti cineva important pe lumea asta, eu nu am multiple personalitati: numele meu este Dorin, nu Vlad, nu Ghoerghe, ci Dorin.

Nu sunt membru al nici unui partid politic (deci nici pedelist), nici nu voi fi vreodata (poate in Partidul Piratilor ca macar ei au un scop util) si nu ma intereseaza sa fac reclama negativa lui Robu ca am "ordine de la partid".

Parerea mea despre anonimii care il lauda si il perie pe Robu este:

"Sunteti niste nimicuri, probabil prima generatie incaltata crescuti la coada vacii de niste parinti care favorizati de regimul comunism au reusit sa stranga niste banuti sa va dea la facultate.

Il pupati in cur pe Robu pentru ca si el e la fel ca voi, prima generatie spalata si dusa la oras/scoala si daca el o reusit sa se impuna (ciudat, in acelasi an in care partidul din care face parte a ajuns la guvernare) poate daca va gudurati pe langa el o sa ajungeti si voi cineva.

Sunteti niste retarzi care va credeti geniali ca ati reusit in 7 ani sa terminati fofilandu-va printr-o scoala de balet care ar fi trebuit sa dureze 5. Ati intrat pe limbi in cur la doctorat si credeti ca cu titlu de doctor o sa fiti o persoana utila si importanta in societate. Ei bine, sunteti niste nimicuri, paraziti, mai inutili si deranjanti ca gandacii din camine. Probabil stiti acest lucru si v-il amintiti in fiecare zi cand va uitati in oglinda, dar prostia si fudulia nu va lasa sa il acceptati asa ca faceti tot posibilul sa il mascati.

Un exemplu de fudulie din partea persoanei la care aspirati (Robu pt cei mai lenti la creier) este pagina lui de pe Wikipedia. Ce pizda-mamei lui o facut asta asa de extraordinar sa aiba pagina dedicata in afara de o treaba buna (nu foarte buna, nici extraordinara, doar buna) in calitate de rector (nu profesor, ca e nul ca profesor si ca cadru universitar)? Sa-si faca blog pe care sa-l pupati in cur, da' sa nu umple site-urile informative cu cacaturi.

Dar poate nu el si-a facut pagina, ca nuare timp cu senatu', PNLu', Rectoratu, fotbalu' si chitara. Poate or facut-o niste lingai (un proiect de diploma, dizertatie sau doctorat, mai stii), oricum fudulia ii tot din partea lui ca inca mai exista pagina.

Daca voi credeti ca contati, sau ca ne (ma - ca nu pot vb in numele tuturora) impresionati cu laudele si atacurile astea de 2 bani, va inselati. Sunteti mai putin de 0. Mergeti inapoi la sat la vaci, oi, gaini sau porci si faceti ceva la care va pricepeti. Fiti utili si cunoasteti-va limitele, altfel tot retarzi grandomani paraziti pupincuristi si lingai sunteti. Si asta nu ar trebui sa fie o meserie (ras)platita."

PS: ghilimelele sunt ca sa ma puteti cita mai bine.

Unknown spunea...

Hai să gândim unpic logic. Dacă eu sunt în PDL, e clar ca lumina zilei că nu pot fi obiectiv și că prin definiție am o problemă cu Robu - așa ați zis voi. Păi asta înseamnă automat că cei din partidul(ele) "dușmane"/opuse PDL, au o părere opusă și deci pozitivă față de Robu - o părere ca și a voastră, triștii anonimi de pe aici. Utilizând raționamentul vostru, nu pot decât să constat că faceți parte dintr-un partid care îl agrează pe Robu - oops. Știți care e problema cu situația asta? Nici admirația voastră nu e obiectivă! Aș putea să fiu fascist și tot nu ar schimba cu nimic ce zic - în primul rând pentru că nu ai de unde să știi ce sunt, și în al doilea pentru că orice argumentație este de sine stătătoare și valoarea ei este aceeași, indiferent cine o formulează. Și nu, nu sunt ca voi. Nu am intrat în politică.

Ce nu vreți voi nicicum să înțelegeți e că m-am legat destul de puțin de Robu, și că vă critic mai mult pe voi. Voi cei care nu sunteți în stare să vă exprimați limpede și obiectiv ("standarde mondiale", "schimbat mobilier în zeci de clădiri", "ce bibliotecă", "cel mai bun rector"). În stilul ăsta discută vânzătoarele în piață despre ultima știre pe care au văzut-o la ProTV. Într-un stil ceva mai obiectiv pot să vă spun că:
* Nu există standardul pentru bazine "semiolimpic" așa cum putem citi (râzând) pe www.upt.ro - apropo, stilul de pe sit seamană izbitor de mult cu comentariile; ați contribuit cumva și acolo? -.
* Mobilierul în 8c a fost parțial schimbat dar asta nu e neapărat un lucru bun - noile rafturi sunt compartimentate atât de prost încât o hârtie A4 (standard în aproape toată Europa) nu mai încape. Dulapul nou este mai mic, compartimentat asimetric și cu un număr impar de rafturi (studenții stau câte 2 în cameră) dar sunt fericit că are încuietoare! Oglinda este acum mai mică și are o ramă de plastic chicioasă. Polița de porțelan este acum de plastic. Covorul s-a transformat în linoleum, iar becurile normale în tuburi fluorescente (incorect spus, neoane). Apropo, domnule responsabil cu renovarea căminelor, câte tuburi fluorescente aveți la dumneavoastră acasă, în camera de zi sau de lucru?! Toate astea aș fi avut plăcerea să le observ întâmplându-se sub ochii mei dacă aș fi stat în cămin semestrul care a trecut pentru că da, renovarea (cu zugravit și tot tacâmul) a avut loc cu studenții înauntru - logic, nu? Chestiile faine, de genul garaj pentru biciclete, s-au făcut din inițiativă locală - administrație și studenți.
* Biblioteca este departe de a fi gata deci este absurd să vorbim despre ea doar pentru că este mare.
* Cel mai bun rector la ce? Mă abțin cu greu de la speculații.

Și hai să vă mai critic puțin. Să presupunem că totul merge uns, Timișoara e o grădină și Politehnica o floare rară. Asta nu ar fi altceva decât o stare de normalitate! Singurul merit al lui Robu ar fi atunci că și-a făcut datoria, că a făcut ce era normal și firesc. Presupunând că ai un loc de muncă, nu îmi imaginez că există vreun om care să te laude pentru că te duci în fiecare zi la lucru și faci ceea ce trebuie să faci pentru banii pe care îi primești în schimb. De ce să îl lăudăm pe Robu? Și ca să închid paranteza, să nu uităm că Politehnica nu e o floare!

Habar nu am care sunt responsabilitățile lui Robu și de-asta evit să dau vina pe el pentru tot ce merge prost - adică aproape tot. Știu la fel de mult despre structura de conducere a Politehnicii cât știu SCS - adică nimic; și nu vă gândiți că am copiat - "standardele" au fost atât de ridicate încât am putut să învăț o mână de subiecte într-un timp foarte scurt și fără bătaie de cap (Pentru cei ce nu știu, SCS e baubaul telecomuicațiilor.. sau erau microundele? dracu mai știe. Mie mi s-au părut la fel de ușor de luat).

Și nu, nu sunt Dorin. M-am semnat cu contul Google, așa cum presupun că a făcut și Dorin. Aveți 3!(TREI) metode diferite să vă semnați. Asumați-vă responsabilitatea pentru aberațiile pe care le spuneți!

Anonim spunea...

Pt. Dorin=Vlad=etc. (ha, ha, ha):
Iti fac o marturisire: prietena mea este studenta la Psihologie si citindu-ti comentariile a tras concluzia ca frustrarile tale ti-au creat deja probleme psihice destul de grave. Asa ca ai grija de tine!

Dorin spunea...

Pt anonimul de mai sus: nu mai fi retard, da click pe numele meu (Dorin adica in caz ca nu te prinzi) si uita-te la profilul meu (care e public, pt ca spre deosebire de anonimii ciobani de pe aici eu nu-s las si imi asum raspunderea pt ce spun). Poti sa afli din profil tot ce iti trebe despre mine.

Inca 2 chestii mai vreau sa iti spun: du-te-n ma-ta (asta ca sa nu ma intind cu injuraturile pe care ti le doresc) pt "ha ha ha"-ul demn de un copil de clasa a 2-a la scoala pt handicapati mintal si ca psihologia este una dintre cele mai inutile stiinte (vb vine stiinta) de pe planeta asta si e de obicei practicata de tipi cu complexe de superioritate care de facut ceva util nu is in stare (adica cam ca lingaii si pupincuristii de aici numa mai complexati) sau de tipe care vor sa isi ascunda problemele lor mintale, in general de natura sexuala... adica alea mai curve.

Daca am eu vreo problema mintala ii treaba mea nu a curvei tale prietene (pe care o cheama Manuela probabil si e mana ta dreapta.. sau poate esti stangaci si o cheama Palmela?), si tot aici, daca eu am problema mintala voi (anonimii retarzi lingai pupincuristi complexati) sunteti in faza terminala (de-ar fi asa ce bine ar fi).

Asta e ultima parere a mea de la postarea aceasta ... noapte buna tuturor si toate respectele celor care vad mai departe de interese, care inca gandesc si mai au spirit critic si decenta sa isi argumenteze raspunsurile si sa dea un nume (fie el real sau porecla - aici ma refer la Septi, Me, Vlad si toti care or trecut un nume si un argument la comentariul lor).

Chaw

Anonim spunea...

Pt. Dorin=Vlad=etc.

Psihologia este inutila pt. cei cu probleme grave ca ale tale dar pt. altii s-a dovedit f. utila iar prietena mea are o gramada de studii de caz care arata clar lucrul acesta (poate ti-ar prinde bine sa te mai menajezi lasand dracu' pdl-ul ca si-asa in scurta vreme trece in opozitie si apoi... pe tobogan, ca prm-ul). Prietena mea iti recomanda sa dormi mai mult (de exemplu intre 22 si 8 chiar 10 daca tot e vacanta).

Anonim spunea...

Pt. Dorin = Vlad = comlexTM = etc.
Prietena mea (cea de la psihologie) ti-a citit mesajul precedent si zice ca faptul ca recunosti ca ai avea probleme psihice (afirmi "Daca am eu vreo problema mintala ii treaba mea") e totusi un semn ca nu e una chiar asa grava cum am spus eu. Deci nu mai denigra psihologia ca ea iti ofera o sansa...