marți, 21 septembrie 2010

Cateva Scurte De Inceput De Sfarsit De Vacanta

- S-au afisat tarifele pentru cazarea in camin: sunt la fel ca si anul trecut. Ne asteptam sa deschisa gura vreun ligau care sa ne spuna ca totul se datoreaza lor.

- S-au afisat listele cu studentii de anul 1 Master care au loc in camin. Ca si anul trecut sunt putini, ca si anul trecut vor exista re-re-redistribuiri in urma carora fiecare va avea un loc intr-o camera. De ce nu se pot da toate locurile de-odata? Pentru ca si-ar lua "Doamnele de la Social" si "Domnii de la Rectorat" painea de la gura. Au cu totii nevoie de locuri pe care sa le dea pe spaga/relatii/cunostinte/etc.

- Si in acest an se va sta 5 si 6 in camere care in mod normal sunt de 4 studenti. Totusi, in mod paradoxal, se gasesc locuri si pentru studenti de la alte Universitati. De ce? Pentru ca asa a stabilit Conducerea UPT in complicitate cu Lingaii din Ligile Studentesti si in total dispret fata de noi.

- Daca va era dor de gandacii din camin puteti sa fiti linistiti. O sa gasiti cel putin cati ati lasat. Probabil vor fi mai bronzati - a trecut, totusi, o vara si peste ei.

- Lingaii din Ligi au inceput deja sa faca coada la Rectorat si Social cu cereri "Domnule Rector, Subsemnatu' Lingau va rog a-mi aproba cazarea in camin chiar daca in mod normal nu aveam nici o sansa de a obtine asa ceva. In plus, pentru ca v-am slujit bine, solicit sa stau n-1 in camera si de preferat in camin de 2." Cu toate aceste, tot ei vor fi primii care sa spuna ca nu e nici o problema ca se depasesc cu mult capacitatile normale de cazare in camine. E si normal sa nu-ti pese atata timp cat nu te afecteaza.

- Sunt de asteptat campanii "anti-coruptie la cazare", dar care sa fie indreptate tot spre studenti. Adica spre cei care isi duc traiul de pe o zi pe alta si sunt inghesuiti 6 intr-o camera. Adevaratii manevrari cu salarii de zeci sau sute de milioane de lei + spagile aferente vor ramane la fel de intangibili. De ce? Pentru ca isi permit si le permitem.

- Toate problemele vor fi uitate cu ocazia "Serilor Studentesti" din Cluburile timisorene care ii asteapta pe studenti cum isi asteapta dependentul de droguri doza. Pana la urma ce mai conteaza ca stai 6 in camera atata timp cat ai unde sa te distrezi bine? Ignoranta e litera de lege printre tinerii de astazi, sau cum spune francezul cand vrea sa se dea neamt: "ignorance is bless".


***Succese nebanuite si numere de ordine cat mai mici la cozi.

29 de comentarii:

Doinitsa Blog spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

*ignorance is bliss.
Daca tot ai pretentii ca pui punctul pe i, macar invata sa scrii ..

Looky spunea...

Stai linistita, Doinitsa.
Cu timpul ajungi sa te cunosti cu gandacii. O data stabilite niste reguli, nu se vor mai urca pe tine noaptea [vor dormi pe partea lor de perna].

Anonim spunea...

Aici nu sunt problema doar lingaii. Parca vad ca o sa fie coada la Staicu si Robu la rectorat cu pliculetele.

Anonim spunea...

Greu trebuie sa-ti fie "Dorine" cu frustrarile tale. Vad ca a doua noapte la rand ai avut insomnii postand la ora 3.00. Du-te omule la medic!

unumic spunea...

Bah, nu mai lasati psihoticii sa comenteze aici :))) Tanti de la psiho, pe astia nu ii vezi? Ooopss, nu cred ca ai cum, pentru ca si tu te comporti la fel.

Coruptia in romanistan e la ordinea zilei, la fel ca gandacii si sobolanii din camine. Aaa, vezi ca ai uitat sa scrii de sobolani si shaormariile ce au aparut de anul trecut pana acum.

Doinitsa Blog spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Piani spunea...

:)) Postarea asta mi-a mers la inima. Realitatea afisata atat de curat ca lacrima 8->

Anonim spunea...

as vrea sa aflu o parere despre caminul 7 , cum este ?

Anonim spunea...

Donitsa unde am stat eu erau gandacii foarte sociabili. imparteam totul de la banala masa pana la pat, wc. Din fericire singurul loc fara gandaci era frigiderul..cata prietenie s-a legat intre noi..acum ca stau in chirie si nu am gandaci scriu aceste randuri ca sa ramana in istorie pentru generatiile viitoare din UPT: "Bah gandacii astia nu sunt ai nostrii, ci ai copiilor si nepotilor nostrii in vecii vecilor" -asa e in UPT se face dezinsectie, gandacii se inmultesc

Doinitsa Blog spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

pt cei cu precazare mai trebuie nr de ordin?sau intram direct

Anonim spunea...

Dorin esti cel mai penal om, cat de rau trebuie sa arati sa refuzi sa-ti dai poza si cat de parsiv sa dai un link unde cica ea ar fi si cand colo la acel link sa gasesti o broasca. Las-o dracu de treaba, nu-mi spune iar ca-i de vina tehnologia sau ca nu stiu eu sa folosesc compul.

Anonim spunea...

=)) Asta ultimu e genial. Nu frate, nu e de vina tehnologia si nici ca nu stii tu sa folosesti compu. E altceva. =))

adrian spunea...

cine nu stie sa foloseasca calculatoru, o sa fie ceva gratis de la eta2u, poata asa o sa reusesti sa dai si tu 1 click, poate 2 sa vezi si tu ceea ce alti nu au reusit. ca sa citez 'mama ei de tehnologie' + 'mama lui de click' :|

p.s. mai multe incercari, mai multe sanse de reusita ;)

Dorin spunea...

@anonim, 22 septembrie 2010, 23:23:

In primul rand, ai gresit articolul, linkurile le-am dat aici (pe la un comentariu spre final, cam al 65-70-lea).

In al 2-lea rand exista 3 explicatii pentru care tu vezi broaste cand dai click pe linkuri:
- varianta fericita pt tine: esti mai prost ca mouse-ul si ai dat click aiurea.
- varianta trista pt tine: ai orbit un pic de la laba si cand ai intrat pe un site ne-porno pe net ti s-o parut ca vezi broaste.
- varianta foarte trista pt tine: ai ceva dereglari pe creier... piticii si pasarelele din capu' tau nu isi mai fac datoria si vezi broaste pe monitor, inorogi verzi pe pereti, pe ma-ta subiect de stiri la ora 5 (asta s-ar putea sa nu fie vedenie) s.a.m.d.

O sa mai dau o data linkurile ca poate acuma le nimeresti (si mai imi face lumea si trafic):

Pagina DeviantArt

Poza cu mine

Anonim spunea...

http://www.youtube.com/watch?v=P5HxiYDxM1w

Anonim spunea...

Nu-nteleg de ce-ti bati joc de noi cu link-urile tale ca nu cred sa fie calculatorul meu de vina. Si-acum imi apare tot o broasca la link-ul ala dar pare a fi alta decat data trecuta. Ai putea fi mai serios. Si-acum a aparut o broasca si la ala de-si zice adrian. Ce dracu-i cu-atatea broaste?

Anonim spunea...

Bai ala care vezi broaste pe Doinitsa nu o vezi tot ca broasca?

Anonim spunea...

Cred ca si pe ma-sa o vede tot broasca =))

Anonim spunea...

Nu vad broaste peste tot daca spuneti ca vad sunteti idioti eu vad broaste doar unde a facut cineva o smecherie (probabil Dorin ca cica-i electronist) ca n-am mai patit asta. Vad broaste la link-ul lui Dorin (numit poza cu mine), la Adrian si intr-adevar la Doinitsa dar nu-i fata de vina mai ales ca-i basarabeanca.

Anonim spunea...

Si la ma-ta. Si la ma-ta vezi tot broaste. Ca ma-ta e tot o broasca. Si nu e nimeni de vina decat ea. Ca doar ea a avut proasta inspiratie de a te concepe.

Dorin spunea...

Nu vad legatura intre virusii pe care ii ai tu pe comp si electronica mea... azi-maine o sa zici ca vezi le pe testoasele ninja prin centrul Timisoarei si tot eu o sa fiu de vina ca is electronist :))

Anonim spunea...

Mi-ar fi placut sa vad un bou la anonimul din 25 septembrie 2010, ora 02:58 care vorbeste urat de mama ca el e clar bou dar nu vad. In schimb continui sa vad broaste la link-ul lui Dorin, la Adrian si la Doinitsa si acum a aparut o broasca si la anonimul din 23 septembrie 2010 ora 01:06.

Anonim spunea...

Daca chiar vrei sa vezi un bou, uita-te in oglinda.

Anonim spunea...

De ce ma,tu patesti asta si-mi spui din proprie experienta?

Anonim spunea...

vin si eu dupa luni de zile inapoi in 22 si constat niste schimbari , ok , hai sa zicem ca in bine si totul arata ok

intru in camera si cu stupoare constat ca o disparut ditamai mocheta
(ce a mai fost lasata o vara pe langa asta) , pana si mopul , matura , carpa si niste domestos , prelungitoare , cablu utp (vreo 20m) ce le-am lasat aici cumparate impreuna cu colegii de camera.
bah trebuia sa golim , da , dar daca tot aici revin de ce sa mai duc si alea cu mine .
nu inteleg care pula mea nu o avut loc de ele , pana si carpele cu care stergeam prin camera au disparut , evident , ca ii plin de jeg si gandaci si asa mai departe (vreo 50-60 de lei toate) , congelatorul cand l-am deschis era inghetat complet (deschizi usa si dai de un perete de gheata , nu gluma)
ce penal in pula mea , noi cica trebuia sa predam camera curata sa isi bata pula altii de locul nostru de odihna

bravo conducere ca ati lasat camere deschise , desteptilor , ce pula mea ati avut in cap mah ?

Student spunea...

Am patit-o si eu tot asa, de-atunci las sub cheie in sala de lectura(C4 se poate).
Prietena in c5 la fel au disparut toate astea dar au aparut inca 6 scaune in camera, mucuri de tigara si pamant/ciment prin camera...in cazul ei cred ca muncitorii si-au facut loc de fumat acolo.
PS:si medicina are probleme cu gandacii

Anonim spunea...

@Anonimul 26 septembrie 2010, 20:34

Eu nu stiu de ce te mai miri ca a disparut totul?

La noi anul trecut la etajul 4, tot in 22C ne-au furat vreo 2 mopuri & n sticle cu detergent de vase (pe care le lasam pe modul). In prezent ne tinem in camera tot ce tine de curatenie: matura, foraj, map, galeata.

Am venit sa-mi iau camera, chiar joi, in prima zi de cazari. Bineinteles ca toate usile erau larg deschise (cica pt ca au zugravit/stropit de gandaci). Stiti cu totii ce oribil arata camerele. Acum, dupa ce ne-am pus noi si-am zugravit-o, arata mai ok.

Am ramas totusi impresionat ca au decorat pe fiecare etaj holurile cu flori. In fine, nu ca ar tine mult, la ce "buna" e administratoare... probabil ca se vor ofili toate :))