duminică, 12 septembrie 2010

Cum Reactioneaza Lingaii Cand Le Este Luata Jucaria

Lingaii din Ligile Studentesti s-au invatat sa primeasca tot ce vor de la cine vor, doar pentru ca mimeaza reprezentarea studentilor. Cand cineva nu le da o gratuitate undeva instantaneu sar cu totii amenintand cu proteste. Adica noi, studentii care suntem bataia de joc atat a Universitatilor cat si a Ligilor Studentesti, se presupune ca ar trebui sa protestam atunci cand Lingaii nu isi primesc beneficiile.

De aceasta data jucaria ce le este luata din mana Lingailor este participarea la Adunarea Generala a Natiunilor Unite. Ce este asta? Cu ce ne ajuta pe noi? Cu absolut nimic. La fel cum nu ne-a ajutat nici deplasarea facuta de lingaii din UPT la Viena din acest an. Probabil ca pe multi dintre voi va mira ca in aceste timpuri in care la toate colturile auzim cuvantul "criza", o delegatie de Lingai s-a deplasat pe banii UPT la Viena. Avem mai jos si poza de grup din care nu lipseste Florin BODIN sau Mihai CATANA. Cine i-a ales pe participanti si pe ce considerente? Nu vom sti niciodata.

Daca va asteptati ca vreunul dintre cei din imaginea de mai sus sa va reprezinte in fata conducerii UPT, asteptarile voastre se vor prelungi pana undeva in jur de Pastele Cailor. Tot atunci ar fi de asteptat ca cineva din Conducerea UPT sa realizeze faptul ca Florin BODIN se afla intr-o incompetenta strigatoare la cer si toata adunatura de lingai din jurul lui nu au nici o legatura cu studentii.

Sa revenim la problema participarii la Adunarea Generala a Natiunilor Unite din acest an. Pentru ca Autoritatea Nationala Pentru Sport si Tineret a realizat faptul ca "reprezentantii studentilor" nu reprezinta, de fapt, pe nimeni, au hotarat ca in acest an nu le va mai fi permis Lingailor sa se aleaga ei intre ei pentru a participa la eveniment. Astfel, s-a trimis o notificatie Adunaturii de Tineri Parveniti pe care o puteti citi dand CLICK AICI, in care lucrurile erau puse cat de cat in logica lor normala. Adica institutia care finanteaza o deplasare isi asuma responsabilitatea selectarii celor care fac acea deplasare.

Iata ce spune ANST in acest document: "ANST se va asigura ca selectia candidatilor va fi facuta intr-un mod transparent si corect printr-o larga informare a tuturor tinerilor, facilitand in acest mod accesul echitabil si nediscriminatoriu la procesul de selectie".

Cine nu ar putea fi de acord cu un punct de vedere de bun simt precum cel exprimat mai sus? Evident ca Lingaii carora le sunt amenintate privilegiile. Brusc nu mai sunt ei cei care se autodesemneaza care sa mai faca o excursie gratis pe banii Ministerului. Lingailor nu le plac lucrurile facute conform unor reguli bine stabilite, pentru ca atunci risca sa le fie expusa incompetenta si impostura.

Avem deja si reactii disperate ale Lingailor vazuti in imposibilitatea de a-si mai aranja o excursie gratis si un update al CV-ului, spre exemplu pozitia Organizaţiei Studenţilor din Universitatea Babeş-Bolyai.


***Este de asteptat sa urmeze rand pe rand si alte strigate plangacioase si amenintari cu proteste. Cine sa protesteze? Sa protestam noi, studentii, din cauza ca lingaii ce pretind ca ne reprezinta nu isi mai primesc cadourile?

Raspunsul nostru la "problemele" reprezentantilor nostri il gasiti dand CLICK AICI.

84 de comentarii:

Anonim spunea...

Muie ligilor. Bine le-au facut.

Anonim spunea...

Mai idiotilor noi mergem cand vrem in strainatate pt. ca dl. Rector sprijina valoarea daca stiti ce-i aia si noi avem valoare. Voi sunteti niste nulitati, nimeni n-o sa va bage vreodata-n seama.

Anonim spunea...

:)) Aveti valoare! Voi si Adrian cacatul minune. Robu sprijina lingaii, care la randul lor ii sprijina pe el. Is curios cat de des trebuie sa te stergi de cacat la gura.

Prin comentariul asta ai demonstrat daca mai era nevoie ca habar nu aveti ce ii aia valoare. Altfel nu ati putea crede asa ceva. Si idiot esti tu cu ma-ta si cu tot neamu tau.

Anonim spunea...

Nu imi pasa de postarea asta. Pui te rog si anul acesta informatii despre intrarea la camine? adica orar, data, acte, preturi sau eu stiu. mersiiii!

Anonim spunea...

Noi n-avem valoare bai idiotule? N-ai tu bai, noi pe baza acestei valori vom merge in ce tara vrem cand vrem, ti-e clar? Boule!

Anonim spunea...

aveti o singura valoare bai cacat, si cea de FALSA REPREZENTARE A STUNDETILOR, tu ca persoana ai o valoare nula, poate chiar spre negativ, ai valoarea unui cacat un drum, nu ajuti pe nimeni numa ca mai puti pe la nasu unora din cand in cand prezentand discomfort

dbC spunea...

Fututi rasa matii cu valoarea ta, mergi in tara vrei pe bani mei / restul studentiilor din UPT pt ca mata si tactu nu au bani sa te trimita din afara satului de unde esti, asa ca mai taci in plm cu valoarea ta de cacat da? Cand o sa faci ceva productiv atunci poti sa zici ca ai "valoare" , dar din moment ce stai la miloaga unei universitati, sa te trimita in afara tarii sa vezi si tu civilizatia anului 2010, esti praf. Dute laudate la familie, vecini, prieteni ca ai fost in tara X, i don`t give a shit, din partea mea si a tuturor nu esti decat un gaozar, refuzat de societate.

dbC spunea...

*mergi in ce tara vre. Scuze de greseala, graba asta...

dbC spunea...

Pentru tipu care intreba de cazare : pe 23 incep cazariile, iti trebuie copied dupa certificatu de nastere, buletin (parca) 2 poze tip buletin, taxa de camin pentru 1 luna + fondul de rulment ~ 50lei.

dbC spunea...

Tastatura matii....

Anonim spunea...

Nu stiti cand se afiseaza listele cu cazarile pentru cei din anul 1?

dbC spunea...

Acelasi lucru ce am zis mai sus cu cazarea si pt boboci

Anonim spunea...

Bai daca-ai avea valoare ai scrie corect, ia nu mai da vina pe tastatura analfabetule! Cretinule!
Si nu mai fa pe reprezentantu studentilor ca nu reprezinti pe nimeni cum ai vrea tu ai auzit ma? Singurii reprezentanti valabili suntem noi ligile si ma rog consilierii si senatorii. Clar? Boule!

Anonim spunea...

Bai ligist anonim. Tu tot vii pe aici si faci gura mare, dar cand vine vorba sa te intalnesti cu Dorin si altii, te tragi pe cur. Uite, hai sa ne intalnim noi cu tine la tine la liga, sa discutam un pic despre chestiile astea. Sa vedem si noi muritorii de rand cine e acest valoros reprezentant al nostru. Ce zici? Poate ne faci si o prezentare a ligii tale si a activitatilor voastre.

Anonim spunea...

de ce sa ma intalnesc cu tine? la ce facultate esti tu? daca nu esti la aia la care sunt eu de ce sa ma intalnesc cu tine? zi-mi aici unde esti si in ce an...si atunci o sa ne intalnim! eu unul vorbesc cu mai toti colegii mei din an si incerc sa le rezolv problemele... dar daca tu nu esti la faculta la care sunt eu de ce nu te duci la liga ta??!?! sau deja ai terminat si mai gasesti si tu o poza pe net si te dai cu parerea despre ea?

si nu mai urlati aici ca disperatii ca nu aveti de ce! sa va duceti si in alte centre universitare sa vedeti ce e acolo si dupa o sa va intoarceti aici de drag! BOILOR!

Anonim spunea...

Cine-s acesti "Dorin si altii"?

Anonim spunea...

asta cu Boule & Boilor sigur ii o pizda :))

Anonim spunea...

Cum cine is Dorin si altii? Nu v-a explicat proasta aia de la psiho ca exista doar Dorin si personalitatile lui multiple?

Pentru ligist:

Bai cretinule, de unde stii tu ca nu esti la aceeasi facultate cu mine? Zi tu unde esti, poftim si vedem dupaia. De ce sa te intalnesti cu mine? Pentru ca eu zic ca tu esti un cacat fara valoare si tu ar trebui sa imi demonstrezi contrariul. Dar nu poti si de aia te tragi pe cur.
Stii dece nu ma duc eu la liga mea? Pentru ca nu am absolut nicio problema pe care ar putea ei sa o rezolve! De aia nu ma duc. Plus ca tu te iei de toata lumea aici si ii injuri pe toti. Pai macar sa ai coaiele sa o faci fata in fata cu noi, indiferent cine suntem. Dar esti un loser care se ascunde in fata tastaturii si se da viteaz. Cunosc prea multi dinastia ca tine.

Anonim spunea...

Am intrebat: Cine-s acesti "Dorin si altii"? Mi se rapspunde: "Nu v-a explicat proasta aia de la psiho ca exista doar Dorin si personalitatile lui multiple?"
Nu mai inteleg nimic, deci "altii" sunt tot Dorin, a afirmat cineva de la psiho asta? Si daca da de ce cea ce a afirmat e numita "proasta aia de la psiho"? OK dar chiar daca "altii" nu exista cum zici tu bazandu-te pe verdictul nu stiu carei psiholoage, oricum ramane intrebarea: Cine-i Dorin?

Dorin spunea...

Eu is Dorin, ce plm iara vorbiti cu/despre mine fara sa fi zis sau facut nimic?

Pt detalii despre "intalnirea" despre care ati... vorbit (mai corect era v-ati injurat) vezi commenturile de aici: http://complextm.blogspot.com/2010/08/coincidente.html

Daca aveti ceva cu mine in particular daca nu ciocu' mic si pasu' des... injurati-va cat vreti intre voi.

Anonim spunea...

"Stii dece nu ma duc eu la liga mea? Pentru ca nu am absolut nicio problema pe care ar putea ei sa o rezolve! De aia nu ma duc." si atunci ce dracu tot zbieri pe aici? du-te la spital si rezolvati problemele, baiatule!

daca sunteti asa frustrati ziceti aici ce probleme ati avut voi si nu le-a rezolvat liga! hai sa aud!

Anonim spunea...

Scuze Dorine ca am mentionat numele tau. Vroiam doar sa fac referire la intalnirea despre care ati vorbit la alt post si de la care s-au eschivat lingaii. Nu am avut alte intentii.

Pentru simplul fapt ca eu nu am probleme pe care sa le poata rezolva liga, nu inseamna ca ceea ce fac cei din ligi e ok. Sunteti niste lingai si profitori. Si daca ar fi sa ma iau si dupa comentariile pe care le-am vazut pe blogu asta, multi sunt si retardati.

Anonim spunea...

Auzi "domnule" Dorin, eu sunt "proasta aia de la psiho" cum imi zici tu idiot nesimtit si prost- crescut ce esti. Desi mi-am propus sa nu iau in seama blogul asta penibil pana la urma am cedat insistentelor prietenului meu. Atata vreau sa spun: da, ti-am facut portretul psihologic si ai iesit rau de tot, asa rau ca din motive de deontologie nu-l fac cunoscut oricat insisti (vorba vine ca insisti, ca de fapt psiholoaga din mine simte de la o posta ca de fapt nu vrei). Eu te las in pace dar lasa-ma si tu ca daca ma enervezi facandu-ma proasta poate trec peste deontologie si te fac de rasul tuturor, auzit-ai? Si iti fac o recomandare: nu mai tot posta ba ca anonim ba cu diverse nume cum ai facut si in discutia asta ca pe mine nu ma pacalesti, macar atata curaj ai sa te semnezi cu pseudonimul dorin care chiar se potriveste unui tampit, cel putin mie intotdeauna numele dorin mi-a sunat a nume de fraier deci e ideal pt. tine.

Anonim spunea...

Gagico esti tare! Il invidiez pe prietenul tau! Daca devii libera da de stire eu sar imediat.

unumic spunea...

Bah fata...esti vai de tine. Cine dracu ti-a dat diploma aia, pfff. Doar te faci de cacao singura. As vrea sa-ti vad/vezi fata cand o sa vezi cati "dorini" sunt pe aici :)))

Nu sunt dorin! spunea...

Doamne cat esti de retardata... Inca stau sa ma gandesc daca e amuzant sau tragic... Eu te-am facut proasta (de fapt ma-ta, daca tot e sa o luam asa), nu Dorin. Si uite ca iar imi dai dreptate.

Iti dai seama cat esti de idioata si cretina sa te iei de UN NUME?!?! Ti-as mai spune eu multe, dar nu nu intra nimic in capul tau si in loc sa imi raspunzi mie, iar te iei de Dorin. Poti sa publici ce vrei tu, pentru ca e o prostie fara margini si asta o stiu toti cei care urmaresc blogul asta. (Mai putin unii lingai care oricum traiesc in lumea lor.) Nu ai facut niciun profil nimanui fa! Nu mai tot vorbi prostii.

Anonim spunea...

atat timp cat stergi comentariile unora sa le sugi pula la toti carora le faci asta! cu cat stergi mai multe cu atat sugi mai mult pula! sa te vad!

Anonim spunea...

Tipo de la psiho, pune fato si o poza de-a ta pe undeva, sper ca si arati la fel de bine cum pari de isteata. Si las-o dracu de deontologie si publica portretul ala sa ne distram un pic!

An[T]onim spunea...

Fara sa pun linkuri la "Happy Fish"
Vreau alti Lingai...Altfel..

Anonim spunea...

stiti ce ii mai trist (pt cei contra) ? ca oricum celor din ligi li se rupe pula de comentarile voastre si asta care are blogu isi creste viitorul business (care vi-ati bagat nasu putin prin domeniul internetului veti sti despre ce vorbesc) strangand cititori ca noi toti, care comentam pur si simplu degeaba :))

Nu sunt dorin! spunea...

Sunt convins ca li se rupe. Cunoscand unele persoane din ligi, pot sa iti garantez ca majoritatii dintre ei nu li se rupe. Mai mult, au ajuns si unele persoane de pe la rectorat sa fie deranjate de ce se scrie aici. Crede-ma.

De ce crezi ca apar astia care fac spume la gura pe aici in apararea ligilor? Pentru ca ii deranjeaza foarte tare. Era totul frumos inainte cand nu era nimeni sa le scoata in evidenta marlaniile, iar acum cand vede toata lumea cu ce se ocupa, se simt un pic amenintati. Spun un pic, pentru ca ei oricum nu depind de studenti si nu au nimic de-a face cu ei, deci nu au ce sa le faca.

Anonim spunea...

Pt. Dorin care nu e Dorin: ESTI UN CRETIN!

PSIHOLOAGA_2 spunea...

Vad ca dorinii anonimi au intrat intr-o disputa inclestata. Cred ca ar putea duce la crearea unei noi personalitati feminine care sa-i inpece.Inca nu sunt sigura, astrele nu spun nimik si inca mai am restante la materia alalata cu datu-n bob.

Nu sunt dorin! spunea...

Nu, de fapt ala esti tu. Nu te mai caracteriza pe aici ca stim cum esti.

What? spunea...

@anonim 16 septembrie 2010, 18:04

What? Daca Dorin nu e Dorin atunci cine e? si cu cine vorbesti? Dupa logica ta Dorin nu e nimeni... deci tu ai reusit sa faci pe nimeni cretin cu Caps Lock apasat.

Anonim spunea...

Logic: dorin = what? (deci inclusiv what? = CRETIN)

Anonim spunea...

What? nu e dorin mai oameni buni ca dorin e el tampit dar nu intr-atata incat sa-si aleaga asa pseudonim, What? asta e de-a dreptul nebun, tare-as vrea sa aflu si parerea psiholoagei aleia care-l enerveaza pe dorin ca i-a facut portretul psiho si-i cam spune "ciocu mic ca altfel iti public portretul psiho".

unumic spunea...

Psiholoaga aia e habarnista. Habar n-are ce e ala "portret" si ca ala nu ai cum sa il faci dupa niste comment-uri pe un blog. Si in al doilea rand si-a dat cu firma in cap cand a zis ca noi toti suntem "Dorin".

Fa proasto, daca o sa te babardeasca "Dorin" vreodata, atunci sa va numi posta :)))

Anonim spunea...

Te-am prins dorine e clar ca unumic esti tu acum ii dau dreptate psiholoagei. Mi-ar placea ca ea sa posteze mai des ca le zice bine. Sau macar sa-si puna prietenul sa posteze ca dupa cate-am vazut el reda bine ce spune ea cand discuta ei intre ei.

Anonim spunea...

Hai bai ca-i tare, adica dorin, unumic, what, ala de zice ca nu-i dorin si anonimii care intr-adevar cam seamana la stil sunt una si aceeasi persoana care de fapt nu-i dorin? Lamariti-va dracu o data ca nu mai intelege nimeni nimic. La un moment unu dintr-o liga a propus o intalnire, de ce nu are "dorin" sau "dorin care nu-i dorin" sau cum dracu vreti sa-i spun astuia multiplu curajul sa mearga la-ntalnire? As veni si eu chiar daca n-am treaba cu liga dar sunt totusi reprezentant ca sef de palier, poate "dorin" sau "dorin care nu-i dorin" e mai mare ca functie ca mine desi nu rezulta c-ar fi reprezentant.

unumic spunea...

Pai nu vezi ca se trag pe cur lingaii?

Anonim spunea...

Cum de ce n-are curajul?
Nu-i clar raspunsul? ALA MULTIPLU E LAS! (ati inteles ce-am vrut sa spun, nu las, ci las, cum dracu sa scriu romaneste sa-teleaga tot prostu adica si what si etc. etc.?)

unumic spunea...

Mha fratilor voi ori aveti orbu' gainii ori nu vreti sa vedeti, dar cred ca mai degraba a doua parte. Cu cateva posturi in urma si eu, Dorin, si Kre si care or mai fi fost au zis ca VOR ( da bah, nu sunt una si aceeasi persoana cu Dorin). Doar ca lingaii s-au tras pe cur.

Si nu ma mai faceti Dorin, da? Eu sunt profesor grevist :)))

Dorin spunea...

In continuare refuz sa cred ca pot exista pe lumea asta oameni atat de prosti, nu cred ca exista un cuvant care sa descrie prostia afisata pe aici de unii anonimi si psihologi anonimi, dar de fiecare data realitatea ma contrazice.

O sa spun pe scurt ce am de zis:
- daca vreti sa ma intalniti spuneti UNDE si CAND.

"La Liga" nu e un loc foarte precis... "La Liga AC de la parterul corpului A Electro" ar fi un exemplu bun de descriere a locatiei (nu am citat pe nimeni am dat un exemplu ipotetic... parca vad ca o sa imi spuneti acuma ca am facut eu o invitatie)

"Oricand", dupa cum am vazut probabil nu numai eu, este din nou prea vag... nici macar programul de 2 ore la cardurile Euro<26 - il voi da ca exemplu de cum se stabileste data unei intalniri: "Miercuri, intre 14:00-16:00" - nu a fost respectat si ala era exact (pt intalnire bineinteles ar trebui specificat si care miercuri - din nou e un exemplu aleator nu o data concreta)

- prima chestie am mai spus-o dar repetitia e mama invataturii zice o vorba. A 2-a chestie, daca vreti sa imi spuneti ceva, sa imi faceti "portret psihologic", sa ma injurati, sa ma bateti sau orice altceva aveti un mare avantaj: stiti cum arat, cum ma cheama si la ce facultate si in ce an sunt... aveti chiar si adresa mea de email nu poate fi asa de greu. Ce nu pricep ii de ce is las? ce mai vreti sa va dau? scan cu buletin, diploma de inginer si contract de munca?

In schimb eu ce as putea sa fac ca sa va spun ceva... pun un comentariu pe aici. Comentariu la care voi cum raspundeti? de parca ati avea 5 ani si ati fi sub media de inteligenta pt varsta aia (parca vad raspunsuri de genu' "ce ba ca eram destept la 5 ani si acuma is tot asa de destept"... sincer va cred in stare).

Dupa cum a zis si unumic: vreau sa vad fata in fata ce intelegeti voi prin reprezentare studenteasca si ce faceti in directia aia si vreau sa vad daca si fara monitor in fata aveti acelasi tupeu. Spuneti odata clar UNDE si CAND si cel putin eu voi fi acolo, pana atunci nu pot sa fac decat sa astept sa inceapa scoala si daca chiar o sa ma roada curiozitatea o sa merg sa pun intrebarile astea pe la sedii de ligi... dar o sa am grija sa va explic si cine-i lasu' in situatia aia pana va iese pe nas.

Anonim spunea...

Ligistii e prosti ca de obicei.

Dorin spunea...

PS: As prefera ca UNDE sa fie in Timisoara si CAND sa nu fie in weekend ca o sa fiu plecat acasa (deci nu in Timisoara)... asta in ipoteza fericita ca o sa fie un UNDE si CAND... si va rog fara faze de gradinita de genu': "tocmai vroiam sa zic sa ne intalnim maine dar se pare ca esti las pana la urma" sau in acelasi stil.

Kre spunea...

si, dupa cum ziceam si eu anterior, ar fi ideal ca acel CAND sa fie mai spre apusul soarelui, la sau dupa ora 19, sa pot ajunge si eu de la locul de munca... Daca nu, dupa cum bine o zis Dorin, asteptam pana incepe anul universitar si umblam din liga-n liga, in ideea ca putem gasi pe cineva dispus la o discutie normala cu argumente si contra-argumente printre voi.

Un sfarsit de saptamana cat mai placut tuturor!

P.S. Scuze ca n-am folosit diacritice, am scris de pe mobil si deobicei apar probleme cu encodarea.

Anonim spunea...

Exact asta-i adevarul, iata si un lucru adevarat scris de frustratul multiplicat si las: da, eu chiar eram destept la 5 ani si acuma sunt tot asa de destept. Iar tu erai prost la 5 ani si acum esti tot la fel.
Toate smecheriile astea cu weekend-ul, cu lucrul pana la 7 seara sunt dovezi de lasitate. Asa ca da-te dracu de idiot ca a discuta cu tine e pierdere de vreme pt. toti eventual cu exceptia psiholoagei.

unumic spunea...

Buaaa, deci cat de laş tre sa fii sa ai un job la care stai pana la 6 seara???...si asta de multe ori e cel mai bun caz :)))

Anonim spunea...

Esti las si tampit de aia trebuie sa stai asa mult la lucru ca daca-ai fi destept ti-ai termina treaba mai repede.

reprezentantu spunea...

Ba dute-n mortii ma-tii de cretin asta de la liga. Sa o futem toti pe desteapta aia de ma-ta intr-un gangbang. Ma pis pe tine ba fraiere si o sa iti rup capu cand te prind. Retardatu pizdii ma-tii. Iti dau eu tie numa liga si reprezentare pana iti iese pe nas cacat cu ochi ce esti.

reprezentantu spunea...

Ca tot veni vorba de lasi... Bai oligofrenule, cine e las ma? Nu vezi ca ti frica si sa zici la ce facultate esti? Ca sa nu mai zic ca vorbesti aici in numele ligilor, dar nu specifici care liga o reprezinti. Tu esti singurul las de pe aici si daca stau sa ma gandesc, ai noroc ca esti las. Nu vreau sa ma gandesc ce iti fac cand aflu cine esti.

Anonim spunea...

Pai ce ii de remarcat ca dupa ce ca au mers gratis si alesi cum au vrut ei si-au luat cu ei si prietenele(in dreapta lui Mihai blonda si in dreapta lui Bodin mirifica Janeta, pt necunoscatori miloaga care se milogeste pt note ca na are nama 10 ca ii combinata cu un mare bascula in UPT) ele oare ce cautau ?

Anonim spunea...

Cum adica nu spun eu la ce faculta sunt? Asa prost stai si cu memoria bai frustratule? Am spus de nu stiu cate ori ca sunt la Kinetoterapie. Sau nu de mine-ai zis? Oricum esti prost gagiule. Si ti-o spune unu care nu te cunoaste numa pe baza a ce citesc pe-aici. Eu spun doar ca esti prost dar daca o psiholoaga spune ca ai probleme la cap ca indirect de fapt ea asta a spus e vai de tine.

reprezentantu spunea...

=)) Auzi si la asta kinetoterapie... Si atunci ce pula mea te bagi tu in discutie cand e vorba de ligile de la poli?

Anonim spunea...

Eu recunosc ca mi-e frica de unu care spune-n gura mare "Nu vreau sa ma gandesc ce iti fac cand aflu cine esti". Ca fata am fost invatata de parinti sa fiu prudenta ca e plina lumea de nebuni si sa nu ma pun cu ei. Ma mir ca tipa de la psiho nu ne-a avertizat ca tipul asta care se ia de toata lumea e si periculos ca poate fi violent chiar fizic. Oricum eu nu vreau sa cunosc astfel de oameni si cred ca nici alte fete.

Anonim spunea...

Uite si la asta de la liga! Acuma ti frica! Zici ba ca esti de la kineto, ba ca esti fata! :)) De fapt esti o fraiera cu gura mare care se da una si alta si acum cand devine serioasa treaba te dai fatuca inocenta si recunosti ce stiam toti de mult timp. De asta nu vroiai tu sa te intalnesti cu nimeni fata in fata.

unumic spunea...

Buaaa, sa stii ca e plina lumea de nebuni. Stii unde ajung fetele de la psiho dupa ce termina faculta? Se angajeaza pe HR si apoi ele angajeaza "nebuni" ca noi :))))

Anonim spunea...

Mai tu esti complet dus cu pluta, am sustinut eu ca sunt de la Kinetoterapie? Ma confunzi boule (iata ca desi nu-mi place limbajul asta jignitor cu tine ma scap si eu desi am fost educata sa fiu finuta), eu sunt cea care a postat pe 16 septembrie 2010 ora 01:28. Altcineva e de la Kinetoterapie si cred ca nici nu e fata sau poate e cine stie.

Contracandidatul spunea...

Apai fa posteaza numa cu PSHIHOLOAGA_1 sau PSIHOLOAGA_2
ca sa te stim sa te deosebim de dorin.

PS:nu-mi vine sa cred ca discutam intre intelectuali aici cu astia de la masaj.
Du-te ba si fa-ti masteru in acupunctura si lasa-ne pe noi aici sa dezbatem problemele poli ca pe noi barim ne privesc.

Anonim spunea...

Mai voi nu-ntelegeti ca eu nu-s nici psiholoaga nici ala de la Kinetoterapie, ce dracu? Daca vreti sa stiti eu sunt studenta la Limbi dar la Poli la Departament nu la Vest.

Dorin spunea...

Pentru ca auto-numitii reprezentanti (mai mult sau mai putin anonimi) nu sunt in stare sa faca o invitatie completa la o discutie, o voi face eu:
CAND:
- vineri, 24 Septembrie 2010, la 7 seara (19:00 ca sa fie limpede pt toata lumea) - sa poata veni oricine vrea
UNDE:
- tinand cont ca e prognozata vreme buna as zice pe terasa din fata de la Tequila, sa se poata bea si o bere/un suc. Vom unii mese dupa necesitati si spatiu disponibil. In caz de aglomerare (slabe sanse zic eu) ne mutam in un local din zona (ca avem de unde alege).
CINE E INVITAT:
- oricine vrea sa vina... eu personal vreau doar sa aflu ce inseamna si in ce consta reprezentarea studenteasca de la un reprezentant (poate pana acum am inteles eu gresit). Ca bonus as vrea sa vad si cati viteji se-arata sa ma faca in toate felurile fata-n fata, chiar as vrea sa vad cine ma face las, impotent si s.a.m.d. si cine imi face portrete psihologice. Alt bonus ar fi ca poate imi intalnesc si alte "personalitati" pt ca pe cateva le cunosc deja.

Mai vreau sa mentionez si ca o sa astept maxim 15 minute dupa ora 7 (daca astept singur, daca nu discutam cati om fi)... poza o aveti daca ma recunoasteti nu ezitati sa va prezentati. De asemenea voi inregistra doar audio (daca este cazul) ca sa nu fie discutii ca cutare a spus sau nu ceva. NU fac o invitatie la bataie sau cearta, ci discutie, daca vreti sa ne injuram sau batem spuneti si o facem si aia pe terenurile din spatele terasei inainte sau dupa nu in aglomeratie. Va rog sa va aduceti la voi neuronii si argumentele, pentru ca discutii cu peretii pot sa am si acasa.

Astea fiind spuse ne vedem vineri in fata la Tequila.

Anonim spunea...

Fetelor eu va sfatuiesc sa nu va duceti ca e clar ca tipu asta-i periculos. Si ar fi bine sa nu-l bage-n seama nici baietii (adica sa nu-l bata) ca el trebuie tratat intr-un fel cu mila oricat de enervant ar fi ca e bolnav oricine-si poate da seama de asta.

Dorin spunea...

Mi s-ar parea extrem de comic daca nu ar fi tragic. Sunt facut las pentru ca nu vreau sa vorbesc fata in fata si cand demonstrez ca mi-i foarte comod si fata in fata devin "periculos"...

@anonimul din 20 septembrie 2010, 19:46:
Pe vremea lui Ceausescu ai fi fost un foarte bun propagandist/turnator/pupincurist, asa de bine stii sa rastalmacesti adevarul... cred ca erai ministru tanar. Serios acuma, tu te astepti ca cineva care are minim 2 neuroni sa te creada pe tine care postezi ca anonim si in principiu habar nu ai cine sunt si sa se sperie de mine care am numele complet, date de contact si multe alte informatii pe profil (printre care si un link numit My Web Page - tot pe profil - unde poti sa vezi si poza mea)? Sincer eu sper ca lumea ii mai desteapta de atata...

Ma repet, astept pe oricine vrea sa vina la o discutie nu la bataie sau cearta... in fete nu am dat niciodata si nu intentionez sa incep vreodata si nici nu mi-e frica ca "ma bat baietii", pentru ca in mare parte am convingerea ca nu posteaza pe aici animale, ci oameni.

Anonim spunea...

Mai dar tu esti nebun nebun, unde dracu ti-i poza? Tu crezi baschetbalistul ala? Hai sictir ca m-am saturat de tine. Mars jigodie!

Kre spunea...

:))

Cea mai tare replică pe ziua de azi, a anonimului de mai sus

:))

Mama ei de tehnologie şi cine inventat-o... şi clickurile şi netul ăsta...

:))

Dorin spunea...

Daca esti prost nu fa pe altcineva "jigodie", ca nu is ma-ta sa iti permit... in plus nici nu am vorbit urat, puteai sa zici ca nu ai gasit.

Daca dadeai click la mine pe nume te ducea la profilul de blogger. Acolo pe stanga aveai scris My Web Page, care era acest link:

http://rebound11.deviantart.com/

Daca acolo nu e destul de mare poza (poza mare e pe partea dreapta), uite aici chiar si creierul tau mic poata sa o perceapa:

http://rebound11.deviantart.com/#/d2x3ns9

Daca nici acuma nu e bine Dumnezeu cu mila ca esti irecuperabil.

Dorin spunea...

Vorba lui Kre, mama lui de tehnologie ... linkurile de mai sus sunt corecte, dar din pacate click-ul pe ele nu functioneaza (adica trebuie luate cu copy - paste) pentru ca am avut un moment Homer Simpson. Cum "errare humanum est" ma voi corecta aici:

Pagina DeviantArt

Poza cu mine

Acum si cel mai prost dintre pamanteni va putea sa afle cum arat... partea buna e ca voi avea multe vizite pe pagina.

Anonim spunea...

Cine dracu ar vrea sa te vada ca precis ti-ai pus o poza a vreunui nasol (tu fiind probabil supernasol) cum ai facut si la exemplarul tau Kre ca nici gusturile nu-ti sunt normale.

reprezentantu spunea...

Ba asta cu blogul! Bine ca mie stii sa imi stergi comnetariul, dar ii lasi pe inaptii astia sa comenteze! Tu nu vezi ca Dorin incearca de nu stiu cand sa se inteleaga cu ei si jegurile astea numa isi bat joc de el si il iau la misto?!?!

Bravo ba! Tine-o tot asa!

Dorin spunea...

@anonimi: intalniti-va cumva si faceti sa fiti de acord daca va intereseaza sau nu cum arat... de fapt daca nu vreti sa vedeti nu va uitati, oricum nu cred ca sunteti vreunu' Miss/Mister Univers asa ca abtineti-va. Mai mult, poate ati auzit de o vorba tradusa din latina prin "gusturile nu se discuta"... dar probabil la voi nu se aplica. Voi existati doar pentru ca mama prostilor e mereu gravida.

@reprezentantu: nu stiu ce ti-o cenzurat tie, dar la cum vorbesti daca ar fi blogu' meu as taia mai multe. Presupun ca intentia ta e de a ma apara, dar nici eu nu ii iau asa de in serios. Tot ce vreau de la ei ii un argument valid prin care isi sustin utilitatea lor ca "reprezentanti ai studentiilor"... adica vreau sa stiu ce inteleg ei prin expresia asta. Altfel zis eu recomand sa faci ce face orice om normal: exprimati parerea frumos, argumentat si civilizat legata de articol sau de un comentariu anterior si garantat nu o sa mai cenzureze nimeni nimic (asta daca ar fi cenzurat ceva si nu ai avut tu probleme cu netu').

Invitatia ramane deschisa pentru vineri, pana atunci nu voi mai raspunde decat la intrebari/jigniri/portrete psihologice/s.a. trimise pe mail sau GTalk, deja ma repet prea mult pe aici si o sa inceapa iara toti creieru' lucios sa creada ca chiar is interesanti.

reprezentantu spunea...

Cu cine merita sa vorbesc frumos, vorbesc cat se poate de frumos. Cu cine nu, nu.

Nu vroiam eu sa te apar pe tine, cat sa subliniez cat sunt de penibili cei cu care intamplator esti si tu in conflict (ca nu il iei in serios nu inseamna ca nu exista).

Ce mi-a fost mie cenzurat nu era cu nimic mai agresiv decat alte comentarii mai vechi, dimpotriva, asa ca nu de aia m-a cenzurat.

Incep sa cred ca acestui individ ii place la nebunie sa vada certuri pe aici si incep sa ma intreb daca nu cumva ne intarata intentionat impotriva ligilor. Parca prea se abtine sa comenteze si prea le permite sa continue in prostia lor.

Dorin spunea...

Eu is de acord ca autorul sa nu comenteze decat in cazuri extreme... el si-o spus deja parerea in postare. Mai mult ti se pare ca se poate vorbi civilizat pe aici? mai ales ca tolomacii cred ca autorul posteaza 99% din mesaje (to in afara de al lor adica). Eu nu il cunosc si nici nu o sa ma apuc sa ii fac "portret psihologic" comentez doar la obiectul postarii si dinaintea blogului asta incerc sa primesc un raspuns daca nu corect ideologic ci sincer la intrebarea pe care tot am pus-o pe aici. Cand il aflu ii las in amaru' lor de tot ca singur nu pot sa ii schimb si nici nu vreau... vreau doar ca oricine sa isi asume raspunderea pe ce fac si ce zic si sa se poarte in consecinta... adica vreau o lume cat mai corecta cu putinta. Poate de aia ma fac toti nebun pe aici :)) ca cred ca is prea idealist si prea putin realist, si nu pot sa accepte ca cineva poate sa fie de amandoua daca le echilibreaza.

PS: eu inca cred ca o fost o eroare a site-ului sau o tresarire a netului cand ai postat ... si mie mi s-o intamplat si nefiind vreo verificare facuta in momentul postarii daca il cenzura aparea macar o data pe site si disparea dupa.

Anonim spunea...

Iar nu ti-ai gasit pastilele "Dorine" de-ai postat la 3.42?
Are dreptate cel ce a spus ca postand pe-aici ii facem rating proprietarului blogului care e evident "Dorin". Pun si eu o intrebare: e bine sa facem rating unui cretin ca asta care nu doarme noaptea de ciuda ca unii dintre noi reusim sa ajungem reprezentanti si sa si fim rasplatiti cu cate ceva pt. ce facem adica pt. VALOAREA noastra?
Raspunsul e clar, nu e bine. Deci haideti fratilor sa-l lasam pe "Dorin" sa vorbeasca singur sub diversele lui nume sa vedeti ce penibil ajunge acest blog al lui imediat. Singura care pierde din asta e psiholoaga. De fapt stai ca nici vorba ca ea sa piarda, poate dimpotriva va avea material de analiza si mai bun: cum poti purta dialoguri de unu singur.

roxana printzesa ardealului spunea...

VALOAREA TA dragule?!?! Cam asa suna nu ? http://www.youtube.com/watch?v=YLblMNVBEDM . Pai de ce nu ai spus scumpule pana acum ca esti asa valoros ?! Te primim cu dragoste in randurile manelistilor de top !

VT spunea...

Valorosule care esti tu valoros, prostia ta rafinata degenereaza pentru ca nu ti-ai luat bataie destula cand erai mic... nu-i nimic te ajutam noi!

Me spunea...

:)) da ba lingailor...si eu sunt Dorin si va dau multa muie. Muriti incet + in chinuri. Cand o sa va faceti mari si o sa fiti boschetari in toata regula puteti sa va mandriti ca ati luat o muie de la Dorin. Sa povestiti copiilor vostri handicapati in timp ce ii duceti spre scoala ajutatoare cum voi in tinerete erati fututi in gura de unu Dorin :))

adrian spunea...

'unde si cand' a trecut si doar 2 persoane au fost prezente...ar fi fost interesant...acum astept parerea lui dorin in legatura cu intalnirea ;)

adrian spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Dorin spunea...

Dupa cum s-a spus mai sus, a trecut seara de vineri am asteptat intre 7 si 7:40 (desi am zis ca astept un sfert de ora) si am fost doar eu si Adrian.

Pentru ca am fost doar noi 2, de acum inainte toate comentariile in care lingaii din ligi sau orice handicapat:

- ma fac "las", "idiot", "frustrat", "nebun" s.a.m.d. sau

- ataca pe oricine sub anonimat (adica ca "anonim"), fara argumentare sau baza a atacului sau

- explica de ce "reprezentantii" au "drepturi in plus" sau "valoare" sau mai stiu eu ce motive gasesc sa fie unsii lui Dumnezeu (care pentru unii ii chiar Robu)

toate aceste comentarii, sunt NULE cel putin pentru mine si as tinde sa cred ca si pentru oricine are 1-2 celule de materie cenusie in cap.

Acum incepe scoala si eu o sa aflu intr-un fel sau altul raspunsul pe care il cautam cand am facut invitatia la intalnire, pana atunci si chiar si dupa daca mai apare numele meu in vreun comentariu injurios raspunsul meu va fi un link spre acest comentariu (si unul probabil spre cel cu invitatia sa fie clar si pentru viitorii lingai mai lenti la creier care au probleme cu scroll-u' sau sunt mai prosti ca mouse-ul).

Anonim spunea...

Dorin -cel mai penibil las! N-ai fost niciunde idiotule mincinos! Daca-ai fi fost ai fi postat aici o poza a locului cu data, ora si minutul sa se vada ca tu ai fost si altcineva nu dar daca faceai asta in poza m-as fi vazut eu si n-ai vrut sa risti.

Dorin spunea...

Dupa cum am spus si mai sus toate comentariile ca acela al anonimului din 26 septembrie 2010, ora 22:01 sunt 0, in cazul de fata ca si anonimul.

@acelasi anonim: Ca sa iti dau un raspuns pe masura ta, tu cine plm erai, aurolacu' de sufla in punga in fata la Happy? pune tu o poza cu tine stand acolo daca esti asa de destept... macar tu stiai cum arat eu puteai sa vii sa imi spui in mortii ma-tii ca esti acolo.

Si inca o chestie "idiot mincinos" o faci pe ma-ta in timp ce suge pula pe Aradului, ca la cat te duce capu' probabil ca aia faci si tu in timpu liber... asta e, daca si bunica-tu si tac-tu is aceeasi persoana nu puteai sa iesi prea inteligent.

Avea dreptate reprezentantu' n-ai cu cine sa vorbesti ca sunteti mai prosti ca bolovanu'.

Anonim spunea...

Ala e acelasi lingau (proasta de la kineto, limbi sau mai stiu eu ce, probabil) care face tot ce poate sa te enerveze. Si da, ma-sa suge pula pe Aradului, si ea/el la fel. Sunt doua tarfe jegoase care au fost avortate pe lumea asta si nu reusesc sa isi inchida gaurile alea infecte si puturoase carora le zic "gura".

adrian spunea...

dupa cum spuneam si mai inainte, am fost doar 2 persoane (eu si Dorin), ce-i drept eu nu am facut legatura cu aurolacu pana la comentariul anonimului din 26 septembrie 2010, 22:01. pt acelasi anonim, nu vrei sa primesti pe adresa ta de arhicunoscut idiot, o poza in care iti da 'm..e'. era doar o intrebare :D.

concluzie de la intalnirea respectiva: nu ai fost prezent, oricine ai fi ;) asa ca te rog, hai sa incercam sa ne folosim putin si capu, nu trece direct la insulte, injurii etc.

o zi faina :)