miercuri, 6 octombrie 2010

CICS - Sau Cum Sa Inventezi Un Departament Pentru Un Lingau

In Universitatea Politehnica din Timisoara, ca in orice alta institutie publica ce paraziteaza banii romanilor care muncesc cu adevarat, e la moda angajarea cunostintelor, rudelor, pilelor, obligatiilor, etc.

"Centrul de Informare si Consiliere a Studentilor te invita sa iei parte la prezentarea activitatilor sale, miercuri, 6 octombrie 2010, la ora 20,00 - in Amfiteatrul Traian Vuia - 150 - din Facultatea de Mecanica (et 1 - cladirea noua)."

Daca nu stiti inca despre ce este vorba cu acest centru de informare gasiti cateva informatii AICI.
Raportarile de productie de pe vremea comunismului, cand totul se tripla pe hartie in timp ce realitatea era dezolanta, sunt amatorisme pe langa puterea de inventie de acum. Totala inutilitate si inactivitate a CICS-ului se transforma din cateva vorbe intr-un fenomen spectaculos. Gasim AICI insirate o serie intreaga de presupuse activitati intreprinse in beneficiul studentilor. Oricine este in UPT de macar un an isi poate da seama ca se minte in stil mare.

Tupeul merge pana intr-acolo incat activitati destinate exclusiv Lingailor din Ligi la care nu au acces studentii simpli gen "Forumul reprezentantilor studentilor din Timisoara", "Excursii de informare sau de voluntariat pentru studenti", "Excursie de informare la institutiile Uninii Europene", "Traininguri, seminarii, workshopuri" sunt expuse ca succese ale CICS-ului.

Asadar, Bodin Florin va invita la o intalnire unde sa va impartaseasca realizarile departamentului creeat pentru ca el sa isi gaseasca un loc de munca. Bodin Florin este un eminent absolvent al Facultatii de Mecanica in 5+1 ani (a fost nevoit sa intre in extensie pentru a-si termina studiile), care dupa ce s-a chinuit sa finalizeze Ciclul Licenta brusc a devenit intr-atat de competent incat sa faca si Doctoratul. Ce valoare mai poate avea un Doctorat la UPT cand astfel de oameni incompetenti sunt admisi cu lejeritate doar pentru ca au servit interesele Sefilor?


***Peste cativa ani cine va mai stii toate acestea? Sau pe cine va mai interesa? Ceea ce va ramane cert este titlul de Doctor Inginer cu care se va putea mandri un individ ale carui singure merite au fost ca a stiut mereu fundul cui sa il pupe.

Ne mai miram ca suntem inconjurati de imbecili notorii acoperiti de diplome si titulaturi? Repetentul de astazi poate fi recunoscut maine de catre UPT ca specialist in domeniu si atestat ca atare.

3 comentarii:

unumic spunea...

Acolo in lista personalului avem cumva si presupusul psiholog de serviciu ce face meserie pe comment-uri? Hai si la mai mare :))

Anonim spunea...

Ce de angajati! Si ne miram unde sunt banii. Cati studenti cer consiliere de la un serviciu condus de un repetent? Penibil!

Anonim spunea...

Cum va permiteti sa jigniti un om ca Florin, ce ne-a condus liga atatia an si a adus-o asa de sus?
Sunteti niste cretini, asta daca nu a fost doar dorin, cu o alta identitate
Muistilor