sâmbătă, 9 octombrie 2010

Meniu Special Pe Baza de Cartela Pentru Studentii UPT

A trecut ceva timp de cand exista aceleasi discutii interminabile in legatura cu furtul organizat ce se desfasoara la vechea "Cantina Studenteasca UPT" din Complex, actualmente Restaurant Fast-Food. Cat de normal era ca preturile de la o Cantina apartinand unei universitati sustinuta din banii de la bugetul statului sa fie cel putin la fel de mari ca si la un oarecare Fast-Food particular? La aceasta intrebare doar Rectorul Robu si cu adunaturile de lingai milogi din Ligile Studentesti ar fi putut raspunde.

Cu ocazia acestui an si vazand, probabil, ca in curand la Cantina UPT nu ar mai fi mancat decat persoanele angajate acolo care la sfarsitul programului cara acasa cate 4 - 5 plase cu mancare, domnului Robu i s-a aprins un beculet. "Ce ar fi sa dam dovada de un minim bun simt si sa oferim studentilor nostri ceea ce ar fi trebuit sa le oferim de ani de zile?"

Si astfel a renascut "Meniul pe baza de cartela" care functiona cu ani buni in urma, inainte ca afaceristul Robu sa isi dea seama ca mancarea e o buna oportunitate de a jefui studentii.



***Sa speram ca nu va fi doar un praf in ochi aceasta "Super Oferta" si ca proasta organizare ce exista in UPT nu va transforma un lucru foarte benefic intr-o mizerie sinistra (cum ne-am obisnuit pana acum).

Nu trebuie sa fi mare savant ca sa realizezi ca oricine ar prefera sa manance un meniu complet la 10 LEI decat sa plateasca 6 LEI doar pentru un snitel la 3F. Totusi, mintile luminate cu lumanarea din UPT au ajuns la un momentdat la concluzia ca e vina studentilor ca renunta la a mai manca la Cantina, si in nici un caz nu e vina mancarii proaste de acolo sau a preturilor mari.

11 comentarii:

Ruxy M spunea...

binenteles ca nu e vina lor ca mancarea e proasta, sau ca se spunea inainte ca umbla fel de fel de ganganii prin bucataria lor de ti se face si greata sa te mai uiti inspre minunata cantina. Sunt curioasa la 10 lei ce cantitate substantiala de mancare se va pune in farfurie:)) probabil nici pe o masea nu va ajunge. Pont: la Lloyd in Centru, la restaurant Casa Bunicii (in Mihai Viteaza cum mergi spre Scart), la Rustic (sub Park Place) se mananca meniul zilei la 15-16lei mult si extrem de bun. In caz ca mancarea la cartela nu va fi grozava :P

Anonim spunea...

a fost cineva la cantina pana acum in legatura cu aceasta cartela?

n0b0dy spunea...

Poate ca au fost cativa si ... n-au mai supravietuit, ca sa comenteze :))

Anonim spunea...

din cate stiu abia de luni incepe vanzarea de cartele... deci informatia e proaspata :)

Anonim spunea...

Mancarea la Lloyd in centru e groaznica, servirea proasta. Mancarea la retro e mult prea scumpa pentru ce este, la greci e prea scump si prea congelat-incalzit, la Magic iti merg gandaci pe clatite, la roy nu are gust, ia 3f nu prea stii ce mananci iar la pret-a-manger e de-a dreptul periculos sa mananci. Macare buna este la Banatanu' (cand nu e inchis)si la cantina studenteasca. La cantina este si ieftina, insa doamnele de acolo fura rau, alegand sa nu bata pe casa prea multe comenzi. Cine e rebel poate sa bage plescavita si shawarma pana crapa. Recomand cantina, daca nu era Robu probabil ca si acum ar fi stat inchisa.

unumic spunea...

La cantina si portiile uneori sunt exagerat de mici, cantarul din dotare a prins paianjeni de cand nu mai e folosit. Toate astea pe langa vacile de acolo care fura in nestire.

Buna initiativa oricum!...la 6 ani de cand a fost scoasa :D

Gabi C. spunea...

nu mai vorbiti prostii, mancarea de la cantina e buna, incercati daca nu credeti(sau mai bine mancati o shaworma/plesca care ii preparata in conditii infecte :)) )

Anonim spunea...

http://www.ptcpays.0fees.net/

Anonim spunea...

incearca la hotel Roma, e buna si ieftina, 2 feluri 12 lei.

http://www.ptcpays.0fees.net/

Anonim spunea...

Lasati-o balta idiotilor cu criticile, eu mananc la cantina din anul I deci de 3 ani si e f. bine. Gusturile nu se discuta deci cine nu-i multumit sa mearga unde vrea ca doar suntem oameni liberi nu? Si eu am ajuns la aceeasi concluzie cu altii ca pe acest blog scrie un psihopat care e suparat pe UPT si pe Robu cine stie de ce si atunci critica si critica la nesfarsit, e clar ca un om sanatos la minte nu face asa ceva. Pai ce sa zica cei de la alte universitati daca noi ne plangem ca avem camine OK si obtii loc fara spaga, avem lab-uri super, baze sportive si scoala e serioasa nu ca pe la vecini, nimeni nu mi-a cerut mita si n-am auzit nici de la colegi sa mearga prin Poli cu asa ceva.

unumic spunea...

Tu cum i-ai spune unui om care a adunat toti doctoranzii si asistentii tineri din Poli la un loc, face lista de prezenta, si ii intreaba consternat: "Cum se poate ca in anul 2010 in Poli sa se mai dea SPAGA?"

Si culmea: a aflat acest lucru la ultima intalnire cu ligile!!!!!! Deci din 1989 pana acum ligile au dormit si el le-a cantat.

Bravo fratilor!