duminică, 24 octombrie 2010

Cine Pe Cine Ia La Intrebari?

Marti 28.10.2010 vor avea loc alegeri pentru a se alege Seful de Camin in 14C.


Atentie la componenta "Comisiei de interviu": Catalin IAPA, Andrei COCALARLA, Andrei STANUS si Sergiu MARUSCA. Doar unul dintre acestia locuieste intr-un camin din Complexul Studentesc Timisoara, dar cu toate acestea au nesimtirea de a lua la intrebari un student care vrea sa fie sef de camin.


***Cum se poate intampla acest lucru? La fel de bine cum se pot intampla si celelalte multe alte nesimtiri in UPT cu care, probabil, deja v-ati obisnuit.

Unde s-a mai vazut ca niste lingai care nu reprezinta pe nimeni sa fie intr-o "comisie" unde sa intervieveze niste studenti care vor avea de cateva zeci de ori mai multe voturi in spate decat ei?

Toate acestea se intampla sub aripa "Domnului" Rector ROBU, care tine in brate adunatura de lingai cu care isi rezolva treburile murdare legate de studenti. Nimeni nu poate sa explice, intr-un mod care sa nu jigneasca inteligenta unui copil de clasa a 4-a, cum o adunatura de lingai fara nici o legatura cu Complexul Studentesc poate sa ii reprezinte pe studentii cazati in Camine. Si aceasta e doar una din anomaliile care domnesc in UPT fara ca cineva din Conducerea Universitatii sa ia vreo masura.

6 comentarii:

Anonim spunea...

Comisia trebe sa fie impartiala. DUUUH !

Anonim spunea...

COMISIA TREBE SA AIBA IDEE DESPRE CE E VORBA CA SA FIE IN STARE SA INTERVIEVEZE PE CINEVA. DUUH! RETARDATULE DE MAI SUS!

Anonim spunea...

Andrei Stanus a.k.a. Miguel este sef de palier in caminul 21.
Cred ca ar trebui sa te interesezi inainte de a comenta pe grup, sau mai bine sa te duci in baie sa continui faiantarea ca un retardat social ce esti

Anonim spunea...

Miguel =))

Anonim spunea...

Nu mi se pare corect ceea ce face Robu dar noi suntem vinovati ca lam votat .

Anonim spunea...

Stim cu totii de ce a intrat Robu in politica , pentru ciolan ca pe gratis nu ar fi facuto . Imi pare rau ca trebuie sa zicdar este foarte slab si din punct de vedere ca dascal si ca politician . Cea mai mare greseala fac cei care ii mai voteaza PNL .