joi, 1 octombrie 2009

Partidul Te Vrea Prezent

Va mai aduceti aminte vremurile in care Universitatea era Universitate, Invatamantul era Invatamant, iar Politica era separata de acestea? Va mai aduceti aminte sau nu, acele vremuri sunt de mult trecute.Sa ne imaginam acum un angajat al unei firme care pe la amiaza are o intalnire importanta si fara nici o legatura cu job-ul pentru care ia bani de la firma care l-a angajat. Credeti ca ar putea pleca atat de usor de la munca pentru a-si rezolva propriile interese, dat fiind si faptul ca nu este prima data cand se intampla?

Ca sa fim mai apropiati ca si asemanare cu cazul la care facem referire, sa ne imaginam un angajat cu 3 joburi dintre care doua la aceeasi firma, care pleaca intr-o zi la ora 12:00 sa isi rezolve cu totul alte treburi decat cele pentru care este angajat. Poate sa existe asa ceva? La o firma particulara nu, insa la firma numita "Statul Roman" se poate orice.


***Comentariile sunt de prisos.

11 comentarii:

Anonim spunea...

deja se strang semnaturi pentru crin antonescu prin camine. :)

Anonim spunea...

tara de cacat, robu de cacat, sa ma pis pe ei.

Anonim spunea...

in anii precedenti, chiar si cand se tineau cursurile Java, ne povestea mai mult despre fotbal decat despre
public static void main

Anonim spunea...

Si la AC la fel ... =))

Anonim spunea...

pacat de Robu ca e marioneta :( Macar el e singurul care chiar a facut ceva..

Anonim spunea...

putea trimite un asistent sa faca cursul de Java. pe pariu ca stia Java mai bine:). Cand faci multe cocomitent de fapt nu faci nimic. Acesta e si cazul d-lui Robu, vrea sa fie si senator, rector, profesor, dar din pacate nu o sa faca nimic. Nu vad compatibile functiile de rector si senator, nu sunt de acord cu cumulul de functii mai ales in sectorul bugetar.

Anonim spunea...

se vede clar ca voi aveti ceva cu rectorul, cu partidul din care face parte.. etc

poate sunteti si voi dintr+un partid, sau ma insel eu?

oricum, sunteti niste mizerabili, ma mir ca nu v-a umflat nimeni maselele pana acum

Dorin spunea...

pentru anonimul din 07 octombrie 2009 17:27:

De ce ne-ar umfla careva maselele (nu stiu cum ar putea asa ceva, dar fie cum spui tu) pentru ca avem o parere?

Nu trebuie sa fi dintr-un partid ca sa iti dai seama ca sa fi rector si senator nu ii numai imposibil de facut, ci e si o incompatibilitate enorma intre functii.

Nu e normal sa iei 50000+ RON pe luna din banii statului, deci si ai celor care lucreaza (altundeva decat la stat), si sa nu stii nici macar ce se intampla in institutia pe care o conduci. Daca e o fractiune din omul ridicat in slavi de toti lingaii, nu cred ca ar fi de acord de modul in care se desfasoara cazarile, mizeria din complex, dezorganizarea din universitate (vezi inscrieri, reinmatriculari, orar etc) si alte partii negative pe care le vedem in fiecare zi.

Daca stie ce se intampla si e de acord sau nu face nimic pentru indreptarea situatiei inseamna ca e la fel de jegos ca ceilalti din ierarhiei universitatii si chiar de la conducerea tarii, din politica. Deci cu nimic mai bun, deci e complet justificat sa avem ceva cu el.

Daca e parerea ta ca cineva trebuie sa ne "umfle maselele" pentru ce credem (pentru sunt sigur ca nu doar eu cred asta), te invit sa incerci sa ni le umfli tu. Poti incepe sa incerci cu mine, daca asta ii singura ta metoda de a-ti impune parerea, in loc sa incerci cu argumente.

PS: nu am 100 de personalitati, nu sunt autorul blogului, nu sunt membru al nici unui partid politic si cu atat mai putin "pitic pedelist" sau orice alt fel de pitic.

Anonim spunea...

Sa vedeti ce repetitii se faceau inainte de spectacol...ce mai, ca pe 23 august. Ca sa ai acces la spectacol trebuia sa fii pe ceva lista. Iar la plecare Robu a cerut listele cu cei din Poli care au fost pe-acolo.

Show penibil frate. La fel ca la americani, la fel ca pe 23 august. Asta e capitalismul. Si culmea, lumea chiar ii crede.

PS: Sunt ferm convins ca la fel e si prin alte parti din Romania. Si de-aia ar trebui sa ne gandim daca vrem sa mai facem parte din mascarada asta de doi bani!

Anonim spunea...

Voi aia care il "periati" zilnic pe Maria Sa prof. dr. ing. sen. rector etc. Robu, care a dat dispozitia ca cei din anul 1 sa stea 6 in camera, cei de la master sa stea 5 meritati un sut in poponet. Vai voua lingailor si membri de partid de conjunctura ce sunteti ! o sa primiti felgme cum n-ati vazut in viata voastra. Apropo o sa fac tot posibilul ca sa fac reclama adevarata pentru UPT !. Asa cum am recomandat acesta universitate cunostintelor in anii trecuti tot asa UPT o sa piarda stundeti. Spre deosebire de ali ani am mai multa putere si dorinta de a se afla adevarul despre aceasta fabrica de diplome. Pacat de oamenii deosebiti care inca mai lucreaza in UPT.

Anonim spunea...

Fratilor am fost student incepand cu anul 2000.Nu aveti idee cum era atunci in poli si cat de mult a facut Robu.Gresiti ca-l criticati.