vineri, 23 octombrie 2009

Daca Nu E Chef, Sa Facem Un Chef

Probabil ca si e-mailurile voastre sunt pline de gunoaie aruncate din partea cate unui membru de liga prin care sunteti anuntati de chefuri, seri studentesti, party-uri, etc. Cand vine vorba de implicare serioasa in chestiuni importante pentru studenti, cheful nu mai este atat de prezent din partea unora.

O sa aveti privilegiul sa cititi in cele ce urmeaza niste schimburi de replici emblematice pentru cum vad unii reprezentanti ai nostri lucrurile.

O invitam in scena pe Manuela Millim, fosta vicepresedinta a Ligii AC, actualmente ceva si ea prin Liga:


From: manuela_millim@yahoo.com

"hello,
doar o intrebare: joia asta avem chef de sedintza? facem sedintza?
nu de alta, dar sa nu venim degeaba pana akolo si sa facem ca saptamana trecuta :-s :(

imi pare rau ca am ajuns sa scriu un asemenea mail pe COSPol, dar sunt foarte dezamagita de ultima sedintza si de atitudinea si implicarea noastra in rezolvarea problemelor din complex.

Manu"

Urmeaza la scurt timp replica Presedintelui Ligii Chimie, un punct de vedere ceva mai responsabil:

From: milotinalex@yahoo.com

"Implicare si chef de sedinta a fost din partea unora. Ce-i drept nu s-a materializat nimic. Pe mine m-a deranjat ca am stabilit sa ne intalnim Sambata , iar cei care trebuiau sa vina isi aveau telefoanele inchise ori nu au venit deloc. Cine are chef de sedinta Joi vine, cine nu e problema lor.
Eu o sa vin si desi am de pregatit un eveniment pentru joi la ora 21, o sa stau."

In mod evident, din orice discutie nu putea lipsi Mihai Catana, Presedintele Ligii de la Mecanica, cum nici in jurul rahatului (aliment) nu lipsesc mustele. El nu ezita sa puna piciorul in prag ca un demn urmas al celui care a fost Florin Bodin, fost "reprezentant al studentilor", actualmente angajat la Rectoratul UPT (ce ironie):

From: mihai03_ro@yahoo.com

"Da da da..........

va multumesc pentru remarcile sarcastice, m-au amuzat enorm, insa ce nu ma amuza, este faptul ca desi eu am fost cel care nu a avut chef de sedinta, nici unul dintre cei cu "chef" nu a venit cu nimic concret de discutat.

imi pare foarte rau sa va spun dar lucrurile nu mai pot continua asa...nu va multumiti sa veniti la sedinta cu capul gol. ganditi si voi cate ceva din ce trebuie discutat, puneti pe grup idei, ca lumea sa poata discuta respectivele probleme si in organizatia de unde vin......... .samd

nu va mai multumiti cu faptul ca sunt cateva persoane care sa traga de voi ca atunci pierdem timpul de pomana.

c ya"

Domnisoara Millim nu se lasa cu una cu doua si are curajul sa ii raspunda lui Mihai Catana, care din tonul mesajului parea a-i fi ceva sef:

From: manuela_millim@yahoo.com

"imi pare rau, dar te rog sa vii sa vezi agenda mea, sa vezi cate aveam pregatite pentru sedintza de joi. aveam multe de discutat, aveam ordine de zi si am si tras de voi....

adevarul e ca in afara de karaoke (de care tragem cativa...) nu stiu ce se face concret in COSPol....

in fine, nu mai continui mail-urile astea ca nu are sens...va rog doar sa va ganditi bine si la ce a zis mihai si daca vreti sa mai facem ceva in COSPol, haideti sa fim responsabili!

Manu"


Pentru ca a avut inconstienta sa nu taca umila, Manuela Millim este pusa la punct scurt de catre Mihai Catana:

From: mihai03_ro@yahoo.com

"bla bla bla......... vorbe si atat. daca aveai asa multe dc nu le-ai pus in discutie.... ...asta nu mai e vina mea. cine ti-e de vina ca u nu poti sa ii faci pe oameni sa te asculte si sa le expui ce ai de zic.....scuza- ma.

bye"


***Acestia sunt ai nostri reprezentanti si acestea sunt activitatile lor. Ca sa citez chiar dintr-o voce importanta citata mai sus: "in afara de karaoke nu stiu ce se face concret in CosPol". Daca acest lucru era scris pe acest Blog, automat era privit ca o rautate gratuita venita din frustrari. Daca e spus chiar de cineva din ligi, ce inseamna?
Unde au loc discutiile acestea? Chiar pe grupul cospol_tm, adica acolo unde nu au acces studentii din motive care pana acum ne scapau, dar pe care le-am inteles pana la urma: mizeria din Ligi e bine sa fie tinuta sub pres, departe de publicul larg.

8 comentarii:

Anonim spunea...

cospol astia = adunatura de cretini.

Anonim spunea...

Cooperativa de Oligofreni Schizofrenici Pupincuristi a Organizatiilor de Lingai Timisoara. Raspunzator pentru asta este robul lui Dumnezeu , Maria Sa Rectorul Profesor Doctor Injiner Nicolae Robu, Senator de Timis prin voia lui Dumnezeu si a celor ce l-au propulsat ca o marioneta sa fie sef peste toate. Amin

Anonim spunea...

Nici in unele ligi nu se face nimic in afara de baluri,karaoke si carduri. De fapt ligile nu prea mai fac nimic. In afara poate de AC cu Iswintul lor si mecanica cu ZTS, despre care stie toata lumea in ce constau. Asta e realitatea.

Anonim spunea...

Nici ei nu stiu ce sa faca decat sa piara timpul.. ideile lor sunt pur si simplu apa de ploaie.. nu a venit o idee geniala de la ei..... NICIODATA!

Anonim spunea...

chestia e ca din 2004 de cand robu e rector a avut grija ca sa existe in realitate o liga mare si puternica -lsfmt celelalte fiind satelitii acesteia. In felul acesta se face una cu pamantul reprezentarea intereselor studentilor. ultimul protest studentesc a avut loc prin 2004 cand s-a impus taxa de 25 ron pe a 3a prezentare. atunci nea' robu le-a inchis gura la toti desi inca mai erau reprezentanti de valoare ! consider ca anul 2004 e anul de ingropare a adevaratelor ligi cu adevaratii cnducatori, ce a urmat dupa stiti si voi : bodin, craciun, furdui, etc printre acestia au mai supravietuit dar pentru scurt timp groapa, stanea, farcas de la ET- oameni ce au avut coloana vertebrala (parerea mea). imi place ca se organizeaza iswint, zts, etc, etc dar sa nu uitam ca liga este un fel de sindicat al studentilor si in nici un caz SEFI ! daca umva au aere de sefi sa-i luati in pula pe toti, sefii se aleg nu sunt numiti de orice sula-verde angajat la rectorat. Anul acesta este al 7 lea pentru mine in UPT si ultimul in care mai recomand aceasta universitate cuiva. o sa le recomand in schimb UBB Cluj, Politehnica Bucuresti, sau AI CUZA Iasi, ADIO UPT si un praz verde !

Anonim spunea...

pentru "Anonim 24 octombrie 2009 01:20". bun moment ca sa amintim cine erau prin ligi in 2004, oameni cu voce si caracter ... eu stiu de Voda de la LigaAc. de cine altii mai stiti?

Anonim spunea...

Dar oare chefurile care sunt organizate de unii si altii in salile de lectura nu va deranjeaza?

Unknown spunea...

muie liga