marți, 20 octombrie 2009

Negociem Si Noi Ceva?

Sa facem putina liniste pentru ca urmeaza sa vorbeasca un mare reprezentant al tuturor studentilor:

" Dragilor,
Pe usa caminului 22 am vazut afisata taxa lunara!
DE CE E 105 RON? Are cineva idee? In contextul in care s-a negociat cu totul altceva! Iar daca tanti isi permite sa faca abuzuri de astea, va sfatuiesc sa o luati la palme cel putin in fata directorului administrativ daca nu in fata rectorului!

Va recomand sa incercati maine sa vedeti ce-i cu foaia aia!
O seara faina,
Andrei "


***La prima vedere putem spune cu mana pe inima: Super Atitudine, Andrei! La a doua incercare, insa, vederea ne este blocata de containerul rosu din fata Caminului 22, camin in care Andrei a observat o foaie lipita pe o usa, lucru care l-a revoltat din cale-afara.

De ce aceasta atitudine? Probabil din cauza "meciurilor" avute de catre Andrei (Craciun) si CosPol cu administratoarea Caminului 22 legate de ocuparea abuziva de catre acestia a salii de lectura de la parter.

Ne mai atrage atentia o formulare: "s-a negociat cu totul altceva". S-a negociat? De catre cine? Ce? Sa intelegem ca Ligile Studentesti au negociat in numele nostru cresterea taxei pentru cazarea in camin?

Asadar, revolta lui Andrei Craciun nu venea in urma sumei de 105 RON afisata in caminul 22, problema era, de fapt, ca nu a fost negociata cu ei.

8 comentarii:

Anonim spunea...

muie andrei craciun , muie ligi , muie robu , muie poli .

de la un inginer somer.

Anonim spunea...

Daca tu ai trait in pestera pana acum si nu stiai ca studentii cu anumite functii pot negocia foarte multe cu conducerea upt... Nu mai stiu daca e senator sau nu Craciun, dar are ceva functie care ii permite accesul la tot felul de sedinte la rectorat. Probabil ca in una dintre ele s-a negociat si asta. Si probabil a negociat ca marirea taxelor de camin sa fie mai mica decat o doreau initial cei din conducere. Si da, Craciun si ligile negociaza in numele studentilor, deci fa ceva daca nu iti convine si nu te mai mira atat.
Mai informeaza-te si tu ca prea te agiti ca o maimuta turbata de cate ori afli ceva ce ar fi trebuit sa stii de mult.

studentu sarac spunea...

anonimul de la 19, sa sugi pula ba labare

Anonim spunea...

Nu mai sfatui lumea sa faca tot ce faci tu, ca nu suntem toti la fel. Unii mai avem si creier.

Anonim spunea...

Afisele respective erau de la cazari, deci nu pentru luna octombrie. L-a luat de ochi pe Andrei suma "nenegociata" si nu a mai vazut data anuntului.

Anonim spunea...

*nu pentru luna noiembrie, ci pentru luna octombrie. Am gresit din graba la comentariul precedent.

Anonim spunea...

ma orice ar fi ligile nu mai au nici o putere pentru ca sunt conduse de lingai. adio oameni cu demnitate, pentru un post la tele-u sau pe la ciop pupi fundul rectorului, ca deh nu da bani de la el ci de la buget. rusine !

Anonim spunea...

Suma de 105 lei era pt luna octombrie plus 3 zile din luna septembrie.Poate facem o strangere de fonduri pt cei care au nevoi de ochelari pt nu a mai aparea probleme de genul pe la "conducerea U.P.T."