luni, 7 septembrie 2009

Probleme cu Parcarea?

Vacanta de Vara este o placere pentru studentii posesori de masini din Complexul Studentesc (care si raman peste vara in camine), pentru ca au la dispozitie locuri de parcare la discretie.

Zilele acestea, o prezenta mai putin obisnuita si-a facut aparitia in parcarea din fata Caminului 22C printre masinile de acolo. Marca este una destul de unica "AMBAX", iar modelul unul la fel de exotic pentru o prezenta intr-o parcare de masini "CARNE SI PREPARATE DIN CARNE".
Este greu de spus ce este mai deranjant:

1. nesimtirea unora de a pune o baraca rosie intr-o parcare din Complexul Studentesc si de a concepe ca pot face si "comert" astfel

2. ticalosia altora de a permite acest lucru (presupunem ca cineva si-a dat acordul pentru asta, ca nu suntem inca in Vestul Salbatic)

3. pasivitatea criminala a reprezentantilor nostri, care nu vor face nimic in aceasta privire (cum, de altfel, nu au facut nimic nici cu jegurile de saormarii din cealalta parte de complex)

4. Din ciclul "haz de necaz": faptul ca cel care a parcat containerul rosu nu a avut nici macar bunul simt sa ocupe doar un singur loc de parcare

***Daca pana acum doar Caminele 8, 9, 11 si 14 din Complexul Studentesc au fost bataia de joc a tuturor saormarilor afaceristi, a venit acum vremea si celeilalte parti de Complex.

Din partea Universitatii de Medicina nu ne asteptam sa ia vreo atitudine, mizeria din tabla rosie fiind parcata in spatele caminului 6, pentru ca atat Akoma cat si celelalte 2 magazine isi desfasoara afacerile in camine apartinand Medicinei. In mod sigur Conducerea Universitatii nu e straina de asta si multi si-au umplut buzunarele in urma gazduirii in interiorul unor camine studentesti a unor afaceri private. Nesimtirea e la rang de virtute in randul unora care mai pretind si respect pentru ca sunt "profesori universitari".

8 comentarii:

Anonim spunea...

le-as da foc la toti inclusiv responsabililor administrativi ai complexului

Anonim spunea...

vai mama lor.. bine ca m-am mutat draq din complexu ala de kkt

Anonim spunea...

Cum naiba sa ia atitudine astia de la Medicina cand mumia de Dragulescu o tine sus si tare, la fel ca tata Robu, ca "In Medicina nu dai spaga!" :)) Sunt de rasul lumii toti.

In Medicina s-a dezvoltat o noua afacere: intermedierea spagii pe scara larga. Se fac mii de euro pe sesiune.

Anonim spunea...

Vrei sa zici: zeci de mii, sau chiar sute de mii de euro ;-)

Anonim spunea...

Eu cunosc doar un intermediar mai mic, ce nu face chiar zecii de mii pe sesiune :D

alexander spunea...

nu va legati de medicina, au fete faine, ti se taie picioarele de la ele :D

Anonim spunea...

Cel mai bine ar fi sa declaram Tinutul Complexului si Autoguvernarea studenteasca!!!!

Sa ne facem legile noastre si sa le aplicam!!!!

Me spunea...

Legi sunt. Bunul simt lipseste.