sâmbătă, 12 septembrie 2009

Propuneri Modificari Regulament UPT

Zilele trecute va aduceam la cunostinta un schimb de replici care a avut loc pe un grup al studentilor din UPT. Reactia in urma lui nu s-a lasat mult asteptata, semn ca lucrurile se pot schimba in bine daca se doreste acest lucru.


Regulamentul actual in gasiti AICI (este primul Regulament de pe pagina). Daca aveti propuneri de schimbare a actualului regulament, nu ezitati si completati formularul de mai jos. Sau dand CLICK AICI.



























8 comentarii:

Dorin spunea...

Am 2 intrebari legate de acest formular:

1. La care din regulamentele de pe prima pagina (http://www.upt.ro/regulamPDI.php) am voie sa aduc amendamente? Daca se poate la mai multe sau toate, cum aleg cel care este destinatia amendamentului?

2. Exista un link spre site-ul original al acelui formular? deoarece browser-ul da warning-uri de XSS (Cross-Site Scripting) si blocheaza trimiterea propunerilor.

Chiar as vrea sa propun niste modificari, in speranta ca generatiile urmatoare nu vor avea parte de o asemenea bataie de joc cum am avut noi.

Anonim spunea...

vreau doar sa-ti reamintesc ca si Departamentul de Comunicare si Limbi Straine(DCLS) face parte din cadrul UPT. Ar fi fost doar corect sa figureze in lista.

Anonim spunea...

nu cred ca era suficient loc sa treci toate departamentele din Poli :)

Anonim spunea...

da cine esti tu ma de poti schimba si regulamentu?
sau esti vrun profesor din poli?

Anonim spunea...

da...exact, profesor grevist :))))

Anonim spunea...

Daaa, Daaa grevist si psihopat, agent PDL,stim cliseul ce ni-l arunca in ochi fostii si probabil actualii lingai.

Macav-ar pamantu sa va mance!

Anonim spunea...

revolutia, complextmblogspot, nustiuc13, dorin, etc etc samd etc aaa am uitat ceva FRUSTRATUL sau sunteti cumva 2 si nu stim noi

Anonim spunea...

care voi? tu si prietenul tau invizibil?