vineri, 25 septembrie 2009

Alta Sansa La Cazari Pentru Master Anul 1

Din cauza numarului limitat de locuri in camine nu s-au acoperit cerererile de cazare din partea studentilor de la master.

Mai exista o solutie: depuneti cat mai repede o cerere la serviciul social (caminul 4) in care sa mentionati facultatea, anul X master si faptul ca doriti un loc de cazare (chiar daca sunteti pe listele de rezerve).

Raspunsul la cereri se vor publica in data de 30 septembrie.


***Va dorim mult succes in "rezolvarea" unui loc in camin.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Eu as renunta la master! Ar trebui sa faca toti la fel cei care nu au locuri in camin. Sa nu mai aibe programe de masterat! Pai eu de-aia am dat la master, pt camin... Retardatii naibii!!! Corupti imputiti!
Robu acu e senator ... il doare in pix...

Anonim spunea...

pe listele afisate sunt in jur de 300 de oameni...unde is restul locurilor pana la 600?

Anonim spunea...

numai pt cei de la mecanica sunt cam peste 150 de locuri...si restul facultatilor au celalalta jumatate pana la 300.. frumos, nu?

Dorin spunea...

Pt anonimul din 25 septembrie 2009 20:10, daca TU ai venit la master pentru camin nu inseamna ca toti or dat la master din acelasi motiv.

Situatia nu ii foarte corecta asa-i, sunt retardati si corupti (da' lucrul asta il stiai din anu' I) si pe Robu l-o durut in pix probabil intotdeauna, dar daca ai venit la master numai si numai pt camin, lasa-te... cu sa fara tine (chiar si fara cei care nu au primit camin) tot o sa ramana programele de masterat.