duminică, 27 septembrie 2009

Comunicat Pentru Studentime - Autor Anonim

Pentru ca situatia cazarilor in cazul Anului 1 Master nu este una prea buna (peste 400 de cereri pentru cazare pe langa locurile oferite pana acum), Conducerea Universitatii "POLITEHNICA" din Timisoara a hotarat ca nu mai poate sta nepasatoare.

Astfel, in urma consultarilor cu factorii de decizie, a venit si solutia: emiterea unui comunicat de calmare a spiritelor."Criteriile de merit" despre care se vorbeste in randurile de mai sus ar trebui sa fie o sintagma interzisa chiar si ca rostire cand vine vorba de angajati UPT. Ce ar spune autorul anonim daca ar afla ca studenti de 8 si 9 sunt someri de lux, in timp ce studentii "cu rezultate slabe la invatatura" sunt ingineri si pe Cartea de Munca, nu doar pe Diploma? Si pana la urma parca toti sunt absolventi ai prestigioasei Universitati Politehnice din Timisoara. Nu ar trebui toti sa fie niste ingineri remarcabili?

Il anuntam pe aceasta cale pe autorul comunicatului de mai sus ca a gresit modalitatea de transmitere a ideilor sale. Modul corect in care trebuia facuta era printr-o cuvantare tinuta in balconul de la Opera, cu scurte intreruperi de linistire a audientei. Un bun exemplu ar fi discursul de mai jos:


***Chiar daca nu putem vedea IP-ul acestui comunicat si lipseste orice insemn oficial UPT, presupunem ca apartine cuiva din Conducerea Politehnicii. Pe aceasta cale tinem sa-i aducem aminte ca suntem in anul 2009, in caz ca a confundat timpul si timpurile.

Aviz proaspetilor studenti care au crezut in vorbele din Prezentarea UPT si au luat subtitrarea ca pe o simpla gluma.

9 comentarii:

Student "masterand" spunea...

sunt prosti aia ce mai dau la master.Au redus foarte mult nivelul poli ... Am terminat anu asta si pot zice ca doar la TS ce m-am stresat.Poli e interesata doar sa atraga cat mai multi studenti pt a suge cat mai multi bani de la statul nostru falimentar... Eu dc nu primesc loc in camin renunt la master. Mai bine ma angajez 2-3 ani si plec in strainatate si fac un master klumea acolo, ca aici oricum nu ai sanse de nimic. Mai nou in Poli si doctoratele se dau pe pile, ca ala a lu ala si cacaturi de genu.Foarte putini oameni de calitate la AC, unde am terminat si foarte multi inapti care nu te invata nimic... Noroc!:D
P.S.: Normal ca poli nu ii sustine pe inginerii ce au terminat aici pt ca e ocupata sa umple caminele cu studenti de la vest. Las' ca stau aia confortabil si ii inghesuim pe prosti. Ce universitate de cacat ...

Anonim spunea...

Știu... sună urât, dar ar trebui să invităm autorul comunicatului să ne SUGĂ PULA, nouă tuturor studenților de la master.

Dorin spunea...

Cred ca titlul trebuia sa fie "mesaj pt prostime"... ar trebui sa se faca un calcul simplu sa vedem cati din studentii (toti studentii) din ciclul de licenta + master incap in camine (fara a numara garsonierele la camine). Am o presimtire ca concluzia finala o sa fie ca de fapt in medie stau 2-3 studenti in camera de 4 (sau 5 mai nou)

Anonim spunea...

totusi anul asta au terminat 2 generatii..deci au plecat din camin mult mai multi decat in alti ani
Oare de ce nu sunt locuri pentru master?!

Anonim spunea...

Pentru ca aceleasi doua generatii au ramas pt master, plus cei de anul 1 care au prioritate.

Anonim spunea...

Ce cap sec anonimul de mai sus. Cum pula mea ba sa dea 2 generatii la master? Esti prost? La master au fost locuri cel mult cat pentru o generatie. Au iesit 2 generatii din upt anul asta, dar locuri la master nu au fost pentru toti.
Deci au iesit 2 generatii dintre care la master au fost locuri cel mult cat pentru o generatie si au mai intrat cei de anul 1. Na unde pula mea sunt restul locurilor din camine? Date pe pile si aprobari de la rectorat si social futui in gura!!

Anonim spunea...

E trist ... in tara asta daca nu ai pile, nu faci nimic!:| Fuck you Romania! Si Muie UPT!

Anonim spunea...

Mai prostule, din cate stiu eu acum sunt mai multe locuri la master decat anul trecut.

Anonim spunea...

pentru desteptul de mai sus: oare de ce sunt mai multe locuri la master anul acesta?