joi, 10 septembrie 2009

GRATUIT: Cuvantul Preferat In Ligi

***Intrebarea care se pune este: ce activitati lucrative a intreprins ANOSR in asa fel incat sa isi permita sa "faca cinste" cu o saptamana la Predeal pentru Lingaii AC?
Studentilor simpli de cate ori li s-a oferit o excursie gratuita undeva? Dar probabil fiecare gratuitate isi are pretul ei: sa pupi in fund, sa te prefaci, sa joci teatru ieftin, sa pretinzi sa reprezinti studentii cand de fapt iti reprezinti propriile interese si propriul CV.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Doamne cate greseli gramaticale in mailul ala ... Bai cetateni studenti ce va ocupati de ligi , invatati si voi odata limba asta romaneasca ca nu e greu deloc !!!

phantasma spunea...

de-a dreptul scarbos...mai scarbos decat "limbajul" folosit este aerul de superioritate pe care-l emana acest mesaj.

Mishu spunea...

Ba, eu cred ca blogul se numeste complex ca aveti un complex la modul general...a fost vreunul la o intalnire ANOSR sa vada concret ce se face acolo????

Anonim spunea...

mai eu tot nu inteleg care e faza, se pare ca tu asta cu blogu sau drek va stie poate ca vis mai multi, 2 sau 3 nu va dat astia de la liga si voua cate o felie din tortul lor sau de ce drek ii tot pupati mai in cur atata.
da alta treaba nu aveti?
chiar astea sunt adevaratele voastre probleme?
e adevarat ca ligile au cam intrat la apa, da ma voi prea se pare ca tintiti la felia lor de tort, si sti ce denota asta ca nu vis mai buni ca ei!

Anonim spunea...

tot io, complectare: chiar credeti ca astea sunt adevaratele probleme ale studentilor?