miercuri, 30 septembrie 2009

Cine Minte si Dezinformeaza?

Sacul cu dezinformari din presa pare-se a fi fara fund. Noua aberatie slobozita merge pe trendul acestor zile, adica preturile camerelor din caminele studentesti. Nu pretul in acceptiunea lui de spaga, ci pretul oficial pe care fiecare student trebuie sa il dea lunar pentru a fi cazat in facilitatile oferite de catre universitati.

Publicatia care emite prostia este "Libertatea", citand-o pe nimeni alta decat Vicepresedinta PR a ANOSR (Adunatura de Ligi Studentesti printre care si cele din Timisoara) Fit Cristina. Nu am inteles daca domnisoara a vrut doar sa fie bagata in seama si ne mai avand loc la pagina 5 a turnat cu prostii la o pagina oarecare, sau ea intr-adevar este atat de pro[a]st[a]...informata.

Iata lista de tarife practicate, chipurile, de centrele universitare din tara:Sa comparam preturile date de catre ANOSR ca fiind la UPT, cu cele comunicate oficial de catre Rectoratul Universitatii:
***Poate ne explica domnisoara Fizz Cristina unde vede ea tariful de 120 lei/luna pentru caminele de 2 persoane (8C, 9C, 11C, 14C). Ce credibilitate mai pot avea "reprezentantii studentilor" cand ei nu sunt in stare nici macar sa transmita celor interesati niste simple cifre?
Bomboana de pe coliva, Fizz Cristina ne anunta bucuroasa sa o sa apara "in ziare" legat de situatia caminelor. Va dati seama ce prostii a indrugat si cu aceasta ocazie. Exemplu de seriozitate din partea presupusilor "reprezentanti ai studentilor", dar si din partea presei tot mai lipsita de profesionalism.

LATER EDIT: Cand credeam ca ANOSR au spus toate aberatiile care puteau fi spuse, ne uimesc din nou. In urma unui "studiu", saracutii de ei au ajuns la concluzia halucinanta ca un student cheltuieste lunar 1.400 RON. Pe langa lipsa de bun simt elementar pe care trebuie sa o ai ca sa poti emite astfel de prostii, autointitulatii "reprezentanti ai nostri" ne demonstreaza si cat de extrasi de realitate sunt ei. Sau poate vor sa impresioneze si nu stiu cum.
Noi sustinem ideea ca Fit (sau Fizz) Cristina sa pozeze in calitate de "fata de la pagina 5", pentru a iesi astfel in evidenta cumva.

2 comentarii:

Anonim spunea...

2 locuri cu baie in camera... da da da da daaaa =)) si penthouse la etaju' 5

Kre spunea...

Chiar, si mai mare ii aberatia cu 4-5 locuri in camera si baie pe palier si 2 locuri cu baie in camera. Ii ceva nou in complex si nu stiu? G-urile? wtf?!?