vineri, 18 septembrie 2009

Noutati Cazari In Caminele Din Complex UPT


Cazarile pentru caminele din UPT incep in 24.09.2009.

Taxe pentru camin:

- Anul I: 90 lei pentru caminele din gr 1 (Caminele 1, 2, 4, 7, 2MV) si 95 lei pentru caminele din gr 2 (Caminele 19, 20, 21, 22, 8, 9, 11, 14, 1MV) + 35 lei Fond Extrabugetar de Dezvoltare

- Anii II - IV cu precazare: 90 lei pi caminele din gr 1(Caminele 1, 2, 4, 7, 2MV) si 95 lei pt caminele din gr 2 (Caminele 19, 20, 21, 22, 8, 9, 11, 14, 1MV)

- Anii II - IV fara precazare (pe baza unei solicitari, dupa ce se cazeaza toti cei care au precazare): 90 lei pentru caminele din gr 1 (Caminele 1, 2, 4, 7, 2MV) si 95 lei pentru caminele din gr 2 (Caminele 19, 20, 21, 22, 8, 9, 11, 14, 1MV) + 70 lei Fond Extrabugetar de Dezvoltare

- Anul I master: 95 lei pentru caminele din gr 2 + 35 lei Fond Extrabugetar de Dezvoltare

- Anul II master cu precazare: 95 lei pentru caminele din gr 2

Pentru master exista un numar de maxim 600 de locuri rezervate. Acestea vor fi distribuite in ordinea mediilor de admitere, pe baza de cerere.


***Nu stim daca au existat negocieri intre Conducerea UPT si Reprezentantii nostri (Ligile Studentesti) cu privire la aceste Taxe. Sigur este, insa, ca Rectoratul UPT si-a angajat purtator de cuvant in persoana lui Mihai Catana (unica sursa a acestor informatii).

S-au pompat bani frumosi in realizarea unei inutilitati de site a "Centrului de Informare si Consiliere a Studentilor" avand unicul scop de a motiva existenta inca unui salariat in Rectoratul UPT in persoana lui Florin Bodin. Acolo, pe acel site, ar fi locul normal in care ar trebui sa gasim astfel de informatii. Si da, ele sa fie imediat preluate de catre Ligi si popularizate.

Ligile Studentesti s-au transformat, insa, din organizatii care ar trebui sa reprezinte studentii, in organizatii ce reprezinta Conducerea UPT in relatia cu studentii. Oricat ne-am fi obisnuit cu aceasta stare de fapt este evident ca traim intr-o anormalitate.

11 comentarii:

phantasma spunea...

cum sa se scumpeasca atat de mult de la 1 an la altu`?
nu-s normali

Dorin spunea...

Nu candideaza Robu la Presedentie... ca altfel erau gratis si primeai bonus un buletin de vot gata stampilat... plus ca asa pot da vina pe criza si pe actuala putere.

Daca propaganda nu se poate, merge si anti-propaganda la altii :)

Anonim spunea...

Acu o sa vina cei din ligi si o sa va atentioneze ca 5 ani la rand preturile au ramas constante: de la de 4/5x pretul altor facultati acum 5 ani la 2x pretul altor facultati acum.

Dar noi avem multe camine si dam loc la oricine.

Anonim spunea...

deci acestea reprezinta taxele lunare pentru caminele respective, sau e doar o taxa pe care o platim la cazare?

Dorin spunea...

In afara de fondul "extrabugetar" restul sunt taxe lunare...

Anonim spunea...

mda s-a scumpit , nu mai e 85, e 95 ron pt categoria in care intra 19 20 21 22.. etc

Anonim spunea...

Daca va intereseaza (dar nu va intereseaza totu-i prefacatorie, pe voi va intereseaza doar sa faceti politica) au avut loc consultari, Serviciul social a vrut majorari mult mai mari dar dl. Robu a fost nemultumit de intentiile Socialului si a spus ca va analiza el datele problemei si va majora cu cat mai putin posibil. Asta s-a si intamplat, comentariile de aici sunt chiar de rea intentie (ele apartin de fapt unui singur om dupa cum oricine-si poate da seama). Sa nu uitam ca de cand e dl. Robu rector preturile la camine au fost date chiar in jos cand s-a putut nici vorba sa fie cum "spun" acea persoana despre care prietena unuia ce a postat pe-aici a afirmat ca are probleme psihice.

catana spunea...

amice, esti idiot si gata.

deci, spune-i lu domnutu robu ca ma cac pe el si pe tot neamu lui de hoti.

hai papapapapaa

Anonim spunea...

Daca Robu nu are un cuvant de spus in Poli atunci cine? Nu-mi ziceti ca el nu stie ce se intampla la social...de la spaga pana la preturi, cantina, etc.

Anonim spunea...

Pt. autorul comentariului din 19 septembrie 2009 18:10 -Eu sunt cel cu prietena psiholoaga si sa stii ca intre timp ea mi-a mai spus o multime de lucruri din ce in ce mai evidente dar nu-mi da voie sa le postez ca zice ca-i chestie de deontologie... Oricum intelegi tu...

Anonim spunea...

Tu esti purtatorul de cuvant al prietenei tale? Prietena ta stie sa foloseasca o tastatura daca tot are ceva de zis?