marți, 29 septembrie 2009

Ne Mandrim Cu Istoria Noastra

Chiar daca nici unul dintre bobocii din 2009 nu a prins perioada regimului Ceausescu inainte de '89, Liga Mecanica face un demers laudabil. Precum ziarul "Jurnalul National" a reinviat o publicatie comunista "Scanteia", studentii reprezentanti de la Facultatea de Mecanica vor sa readuca aerul comunistoid in randurile bobocilor.

Astfel, sub indrumarea bravului student masterand Andrei Craciun, Liga de la Mecanica a editat un nou numar din Scânteia Studenţilor, sub denumirea de "Curier Studentesc".


***Felicitam pe acesta cale colectivul editorial care s-a ocupat de punerea in pagina a atator informatii utile noilor studenti din Facultatea de Mecanica si nu numai. Este de apreciat prefata semnata de catre Domnul Rector Robu in care ne prezinta realizarile avute in campul muncii, multumim deopotriva si cuvintelor de bine adresate de catre Andrei Craciun in calitatea sa de fruntas in lupta pentru reprezentarea studenteasca.

Acum ca am vazut cum arata o simulare a ceea ce ar fi fost o publicatie pentru studenti inainte de 1989, asteptam cu interes si varianta serioasa a "Ghidului Pentru Studenti" adecvata anului 2009.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Care masterand??? E doctorand... :)))) Cat despre curierul studentesc... Ar fi bun dak i-ar si ajuta pe studentii din anul 1... So... mai putine descrieri ale ligilor, k oricum pe aia nu-i intereseaza.

P.S.: Am auzit eu bine ca in timp c astia din anul 1 de la master se dau de ceasul mortii sa-si gaseasca loc in camin astia organizeaza karaoke???