sâmbătă, 26 septembrie 2009

Surprizele Anonimatului

Pentru a vedea ca avem persoane reprezentative care urmaresc acest blog si nu ezita sa fie si active in unele dispute legate de articolele postate, va prezentam in cele ce urmeaza un astfel de exemplu. Nu vrem ca prin acest demers sa ii indepartam pe admiratorii secreti din Rectoratul UPT, insa ne-am bucura daca ar gandi mai mult in favoarea studentilor decat in favoarea lor.

Avem in imaginile de mai jos comentarii (15 septembrie 10:04 si 19 septembrie 18:10) in stilul binecunoscut al multor altora:Avem si IP-ul de la care s-au facut aceste comentarii (193.226.8.117):Si mai avem, totodata, informatii despre acest IP:
***Delicat moment pentru remarcabilul nostru comentator anonim. Ii transmitem salutari, pe aceasta cale, si spor la treaba in continuare. Probabil ca de cand s-a angajat Florin Bodin la Rectoratul UPT au inceput sa fie salarizate si activitatile gen comentat pe bloguri, pe langa activitatea de facut nimic.

7 comentarii:

Unknown spunea...

Macar bine ca citesc blogul si afla unele din nemultumiriile stundetiilor.Pacat insa ca nu se si ocupa de ele. Oricum acest blog este de mii de ori mai bun decat toate toolurile de la COSpol care ar trebuii sa informeze despre chestii ce intereseaza studentul.

Anonim spunea...

Incredibil cu ce se ocupa membrii ligilor. Sunt exact ca nae caminonagiu, ce posteza pe marginea tuturor articolelor din Ev Zilei.
Si ei ca si nae sunt gica contra.
Sarcina lor este sa denigreze pe unii si sa hiperbolizeze meritele altora. Acestia sunt viitorii catindatzi la alegerile locale si parlamentare. Alta generatie de politicieni de nota 5!
De vina sunteti voi cei buni, care nu vreti sa va implicati. Imediat ce incepe scoala sunt racolati prietenii celor din liga, veniti din liceele lor si uite asa se perpetueaza mediocritatea.

Radu spunea...

Daca UPT ar avea un site bun precfum blogul tau ar fi macar in top 20 :) Intr-o universitatea cu 10 facultati nu exista o retea informatica ca ei de la social sa aiba idee ce e la facultati&rectorat si viceversa. Listele cu caminele inca se trimit de la faculta la social :) si astea se intampla avand atatia prof.dr.ing pe la AC. GISC-ul practic nu exista :), halal upt

Anonim spunea...

Daca am fi fost o faculta de limbi straine atunci probabil am fi apelat ca ceva firma sa puna un sistem informatic la punct. Dar suntem POLI futui, ar trebui sa fie introduse niste teme pentru proiectele de diploma care sa faca asa ceva.

Dorin spunea...

Dar site-ul Politehnicii este un proiect de diploma... de nota 10 inca :))

Anonim spunea...

Ma distreaza ca intra cu IE pe blog. Nu au auzit de altceva.

Anonim spunea...

Nu stiu cati ati fost la vreo intalnire cu rectorul...dar sincer, exprimarea din comentariu este exact ca a lui Robu...poate ma insel eu.... sau poate cineva (aka Bodin) l-a imitat pe rector...