vineri, 15 mai 2009

Promo UPT 2009

Ati auzit de Teleuniversitatea Timisoara? Daca raspunsul este "Nu", o sa va ajutam noi prezentandu-va cea mai noua productie a studiourilor "Tele U".



***Speram sa venim in intampinarea nevoii de informare a proaspetilor absolventi de liceu care inca mai cred in Mos Craciun, Alba ca Zapada si in Utilitatea (Prestigiul) unei Universitati Politehnice.

25 de comentarii:

Anonim spunea...

bag pula in ea cantina si in preturile de acolo.

apropo...azi au plecat muncitorii de prin camine ca firma de constructii nu si-a primit banii de ceva vreme.

cuptoarele cu microunde de la parterul caminului 14 primesc gratii anul asta? sau ne coacem in continuare?

Anonim spunea...

ce sa zici ca din 13 octombrie nu mai avem decat o baie la dispozitie. firma de kkt

Anonim spunea...

vai de mama ei de scoala, cum poate sa minta oare atat de mult omul asta???

sa NU veniti la politehnica, pt ca o sa ajungeti someri de lux!!!

multa bafta :))

Anonim spunea...

vai d ea "Politehnica"...se duce pe p**a in scurt timp...

adizzy spunea...

acuma serios...nu cred ca alte universitati stau mai bine...la toate cand termini iesi somer de lux si nu e de vina politehnica ca nu mai sunt joburi, ca nimeni nu mai angajeaza, ca sa poti o acuzi ca din cauza ei "somer de lux"..chiar nu vad legatura intre politehnica si someri adica e vina ficaruia ca a ales o facultate care nu te duce niciunde ..de camine si cantina sustin sunt varza!! bine ca am scapat..dar si caminele arata mai bine la noi ca la altii..se poate si mai rau serios..

adizzy spunea...

"ca sa poti SA o acuzi ca din cauza ei "somer de lux" " am uitat un sa

HiM spunea...

lasati-va de politehnica si mergeti la vest ca acolo sigur e mai bine... Sau nu? (Pentru inapti: acesta este un comentariu sarcastic)

JaguaR spunea...

Beeeeton :))))

Anonim spunea...

fratilor ideea este ca te poti pisa pe intreg sistemul educational. poli nu e alba ca zapada asa cum se afirma, uvt nu e nici ea mare brana pentru ca ambele sunt de fapt fabrici de diplome, fiecare facultate are interesul sa aibe cat mai multi studenti (= mai multi bani) = se iau note mai usor= seinvata mai putin=scade calitatea invatamantului. Un al doilea aspect ar fi profi care sunt complet depasiti, unii predau cursuri de nivelul anilor 70-80, altii nici macar nu au curs tiparit, etc etc, +poli e plina de bosorgi de 70 de ani care nu mai ies la pensie sa lasa si pe cei tineri sa avanseze. vasi si amar de rahatul asta de invatamant de performanta

Anonim spunea...

Au uitat de Ene. Cum se poate sa fi uitat de maretul Remus Ene!!! Nu mai vine nimeni la UPT daca nu stie de variabila auxiliara.

camelia spunea...

da chiar asa ... corp profesional de elita ?!?!? ho hooo...mai avem muuuult pana la asta.
Momentan asistentii sunt preocupati de afacerile proprii, laborantii se joaca pe telef cu touch screen, profii obositi ca de obicei ...
Sa spunem ca mai sunt vreo 5 exemplare de cadre didactice JOS PALARIA ! Si aceia se stiu ei probabil ;)
Calitatea se vede.

Anonim spunea...

http://www.antena3.ro/stiri/politica/ecaterina-andronescu-acuzata-de-incompatibilitate-alaturi-de-alti-trei-parlamentari_71777.html

Me spunea...

asta e versiunea CAM a promo'ului...? cre' ca astept DVD Rip'ul :))

Anonim spunea...

Se vede dupa limbajul vostru ca sunteti niste prosti cum am si eu in an, reinmatriculati si mereu cu restante. Greseala d-lui Robu este ca va reinmatriculeaza nevazand ca sunteti nu numai prosti ci si mizerabili. Sa-ti denigrezi scoala de la care vrei sa obtii diploma este dovada de mare mizerie. Eu ma leg de voi cretinilor pt. ca spre deosebire de voi eu merg la scoala si vad si folosesc conditiile de care vorbeste dl. Robu si dotarea excelenta si cantina super si bazele sportive trasnet si caminele rezonabile chiar daca suntem cam inghesuiti in ele. Toata lumea vede toate astea numai voi nu care stati toata ziua prin baruri si cluburi neducandu-va mintea sa va tineti de scoala.

Anonim spunea...

Robu ii reinmatriculeaza pe aia doar pentru ca altfel Poli se duce de tot pe apa sambetei. De ce crezi ca nu se mai dau admiteri?

Esti cumva la calculatoare? Eu cred ca da. Crezi ca daca in anumite laboratoare din Poli avem calculatoare aia inseamna ca suntem dotati? Politehnica are mai multe facultati printre care si AC.

Camine rezonabile? Bai fratele meu, nu de mult le-am dotat cu cartele si camere video si tot se fura ca-n codru. Dar avem "cartele" si "camere" sa ne laudam...foarte buna si moderna investitia, doar utila nu prea este. In C14 la parter nu avem nici macar gratii la geam si nu poti lasa geamul deschis nici noaptea si nici cat esti plecat din camera. Probabil e un efort financiar urias si lucrul asta.

Crezi ca aia care merg prin baruri si discoteci merg sa manance la cantina? Neah...la 3F, la Pret mai poti admira si niste cururi la acelasi pret. Tu ai fost pe la cantina cand niste piure de cartofi era 0,5RON, sau niste cartofi prajiti 1RON? Probabil nu. Daca ai fi fost atunci ai fi stiut si tu de ce unii urla pe aici.

Anonim spunea...

Nici mie nu-mi convine ca nu se pun gratii la parter dar cu cartofii cunosc problema, lucrurile s-au rezolvat de indata ce a fost sesizat dl. Robu care le-a interzis alora de la cantina sa mai cumpere cartofii gata curatati (si parca si taiati, nu mai tin minte) de la Metro si i-a obligat sa-i ia prin licitatie neprocesati.

Anonim spunea...

Eu sunt mandru ca sunt student la UPT unde s-au format atatia oameni valorosi atat mai demult cat si in ultimii ani. Intamplator am prieteni care deja au terminat si stiu ce locuri de munca si-au gasit si asta numai pt. ca au absolvit aceasta scoala. Si mi-au si spus ca fac fata fara probleme, unele lucruri ce li se cer stiindu-le din scoala iar altele invatandu-le fara dificultati pe baza pregatirii obtinute in scoala. Voi care denigrati scoala va dovediti cretini sau constienti ca nu veti termina niciodata aceasta scoala (deci tot cretini) si prin urmare nu-i veti obtine diploma, deci nu va intereseaza imaginea ei.
DOMNUL ROBU SPUNE IN SPOT ADEVARUL ADEVARAT, STIUT DE TOATA LUMEA CARE A CALCAT IN POLITEHNICA SAU A TRECUT MACAR PE LANGA POLITEHNICA.

Anonim spunea...

vad ca treaba s-a rezolvat. acum avem cartofi cu 3,3RON...de la 1RON :D

Dorin spunea...

pt anonimul din 27 mai, ora 00:53, am un citat pt tine din Parazitii:

"Mandru ca un sef de stat, prezidand un cacat"

cam asa ii si mandria ca ai terminat UPT (sau a ta ca student al ei). Si acuma un pic de informare:
nu intereseaza pe nici un angajotor ce scoala ai terminat, ci cat stii. Mai mult, tot ce inveti in Poli util ii cum sa faci mai multe lucruri deodata indiferent cat de inutile ti se par, cum sa faci fata stresului si nervilor si cel mai important, cum sa faci fata prostiei din jurul tau. Prostie reprezentata de majoritatea oamenilor ca tine care nu stiu pe ce lume traiesc.

Acuma inainte sa incepi tu sa zici ca is de fapt un cretin care nu termina scoala si am 1000 de restante, iti zic eu ca mai am doar licenta de dat si am printre cele mai mari medii din anul meu, si termin dupa 4 ani facultatea, exact cand trebuie adica.

La cum iei apararea lu' Robu sigur esti ceva pupincurist care daca nu ii deja angajat, spera sa prinda o slujba de secretara/curva-regimentului pe la rectorat, ca altfel nu ar avea nici o sansa in viata reala. Tot ce zice Robu in spotu ala is abureli... nu vreau sa trec prin toate tampeniile ca deja or fost rasdicutate si ar tine oricum prea mult.

Anonim spunea...

dupa limbaj sigur a terminat de vreo 10 ani cel putin, si acum lucreaza la Poli.

Anonim spunea...

Oricum reclama e spiritul comertului. Invatamantul a ajuns un business si Poli se conformeaza.

Anonim spunea...

Pt. Dorin:
Daca tot spui ca scoala asta nu te-nvata nimic atunci de ce dracu ai stat 4 ani prin ea si ai mai si luat numai note mari cum spui tu? De ce nu te-ai angajat fara studii superioare sau de ce nu te-ai transferat la o scoala prin care se trece fluierand cum sunt majoritatea din Romania (si cum in nici un cz UPT nu e)? Nu-ti dai seama cat de contradictoriu esti? Se vede de la o posta ca tot ce sustii tu pe-aici este rodul frustrarilor tale iar dupa cum te legi de Liga ETC cred ca n-ai putut ajunge sau poate-ai ajuns dar nu te-ai putut mentine sef pe-acolo sau prin COSPOL (adversitatea fata de Bodin...). In concluzie: nu noi care vedem scoala noastra pozitiv (cam asa cum o prezinta dl. Robu, pt. ca asa este!) avem o problema ci tu, frustratule, viitorule ratat sigur.

Anonim spunea...

Daca tu crezi ca nu se poate "fluiera" prin Poli intreaba-l pe Craciun. El stie sa "fluiere" in toate gamele. Si vai de capul meu cati "morcovi" (de-aia maro la culoare) a mancat ca sa poata "fluiera" cat mai frumos si mai bine.

Asa vorbesti de Ligi de parca ar fi cele mai ravnite job-uri de pe planeta, de parca fiecare dintre noi ne-am dori sa ajungem odata acolo. Mi-ar fi rusine sa stau "capra" asa cum stai tu.

Cat despre diploma un lucru e sigur: daca lucrezi in IT nu prea ai nevoie de diploma. Stii cine face ca diploma sa nu mai aiba atata valoare? Cei care o dau la tot prostul, cei care vor cantitate si nu calitate. Asa e sistemul la noi. Si tu, impreuna cu alti colegi de breasla, il "vopsiti" in continuare. Macar un lucru e sigur: cand o fie la pamant, o sa fie un cacat "colorat " frumos cu aspect de prajitura.

Sunt tari in Europa asta (mult mai mici ca Romania), in care termenul de "Universitate proasta" si "Universitate buna" nu exista. Pentru ei exista "Universitate" si atat. Oare de ce?

Dorin spunea...

Pt anonimul din 29 mai 2009, ora 01:44 :

Unde m-am contrazis? ca eu nu m-am prins...

Am spus ca nu se invata nimic util (a se citi util) in facultatea asta, si nu puteam sa stiu ca nu se invata nimic util daca: nu mergeam la scoala si nu lucram in domeniu. Ca tot vine vorba, sunt angajat din anul 3 si lucrez in domeniul in care m-am specializat, deci nu o sa fiu "viitor ratat".

Parerea mea despre ligi si Bodin si nu numai vine din observatie nu din frustrare: cred ca sunt paraziti pt UPT, asta e parerea mea.

Mai mult daca vrei sa iti impui o parere nu argumenta cu "pt. ca asa este!" ca in clasa a 2-a si nu mai ataca persoanele care indraznesc sa aibe alta parere.

Acuma sa iti zic si de ce nu m-am transferat la o alta facultate: pt ca nu sunt clarvazator sa vad dinainte ca ce ma invata in scoala e inutil (a trebuit sa trec prin ea si sa vad ce se cere in lumea reala ca sa imi dau seama) si pentru ca exista exceptii in facultate profesori si studenti (de-i poti numara pe degete ce-i drept) care isi fac datoria si predau ce trebuie, respectiv dau un anumit renume universitatii in afara ei.

Inca un lucru vreau sa iti zic, exista 2 moduri in care poti trece fluierand si prin Poli... din care unu necesita un minim efort intelectual... deci poate prea mult pt "sefii si sefutzi din ligi":
1. sa ai bunavointa sa inveti cat de cat ce ti se preda (chiar daca 99% e nefolositor mai departe) si asa scapi de prezentarea a 2-a sau a 3-a si iti ramane mult mai mult timp liber.
2. sa stii unde sa pupi si cui sa dai cate ceva, sa stii cu cine sa te "inhaiti" si poti primi orice "recompensa" iti pot oferii respectivii (tabere, locuri in camin, note, credite si alte avantaje cel mai probabil nemeritate).

La final, daca mai aveti tupeul sa ma faceti in toate felurile macar nu postati anonim, si-asa sunteti tari in fata monitorului, macar fiti tari cu numele vostru. Sunt doar vreo 2-3 Dorini in ETc anul 4, daca nu stiti deja exact cine sunt, puteti afla relativ usor... mi-ar placea sa stiu si eu cu cine stau de vorba/cine ma injura, ca nu-s gay si nu imi place nimic "pe la spate", nici chiar sa fiu vorbit.

Alexandru S. spunea...

Nu toate universitatile din tara stau asa bine in privinta dotarilor.
Exista multe dintre aparatele necesare unui proces de invatamant la domeniul "inginerie". Nu 100 % nicidecum, dar diversitatea nu lasa de dorit.
Din pacate Poli sufera de ceea ce sufera tot invatamantul romanesc. Un numar alarmant de cadre didactice predau fiecare in stilul lor, haotic si inegal. Conform regulamentului, absolut toate materiile trebuie sa aiba aceeasi linie de predare. Situatia actuala este ca nici un proces de evaluare la vreo materie nu urmareste de fapt nimic. Deci total pe langa.
Varsta la fel isi pune amprenta in mod dezastruos asupra procesului de invatamant. Multe dintre cadrele didactice nu au o pregatire adecvata, iar materia predata este de cele mai multe ori depasita sau inutila. Ca dovada avem si un poll facut candva pe blogul asta referitor la calitatea procesului de predare. Cred ca reflecta cel mai clar parerea studentilor, dintre toate metodele de sondaj existente.
Nerespectarea regulilor privind predarea materiei mai trage in jos calitatea, care deja a ajuns slaba.
Nu in ultimul rand, interesele profesorilor se regasesc foarte des in stilul lor de predare, iar nepotismul aduce de cele mai multe ori regrese.
Orarele de multe ori sunt facute "ca sa fie". Nu cred ca este cineva care sa nu fi fost nevoit sa mearga la un profesor pentru o anumita problema si sa constate ca acesta nu respecta sub nici o forma orarul afisat. Sau ca nu respecta nici bunele maniere. O alta dovada in sensul asta ar fi dezorganizarea existenta in toate facultatile la inceput de an.