sâmbătă, 23 mai 2009

Prezentare Speciala Ani Terminali

16 comentarii:

Anonim spunea...

deci sa mor eu sunt niste hoti!! numa sa traga bani de pe noi prin orice mijloc gasesc! acu cateva saptamani era 100 ron, acuma e 150 !! as zice ceva de mamele lor dar nu vreau sa fiu vulgar! sa le dea Dumnezeu ca de bani pe care ii dau eu pe restantze sa isi cumpere numa medicamente !!

x spunea...

si flori pt mormant...


ca si o completare pt ceea ce a scris anonimul de mai sus.


Oameni de cacat intr`o tzara de cacat. in curand,ADIO romania!

Dorin spunea...

daca ati ajuns la prezentarea a X-a (cel mai optimist a 4-a, dar sincer sunt sigur ca majoritatea materilor vor fi de anu2 sau 3) nu aveti dreptul sa va plangeti, parerea mea.

3 prezentari ar trebui sa fie suficient pt oricine cu un minim de interes sa ia un examen... indiferent de programul lui sau de utilitatea materiei.

Anonim spunea...

dorine sa sugi pula de nesimtit si nenorocit ce esti tocilaru dracu'.
nu stii cum sta situatia la unele facultati asa ca nu o mai strange in buci. pa

Dorin spunea...

Comentariul de mai sus "emana inteligenta"... nici nu ma mir ca nu ti-ai luat examenele, ma mir ca ai ajuns in an terminal.

Daca se poate intr-un limbaj uman, fara referiri la calitati personale pe care nu ai de unde sa le stii, explica-mi tu anonimule, "cum sta situatia la unele facultati" alta decat a mea (pe care oricum nu cred ca o stii, desi ai putea-o afla daca-mi citesti alte comentarii anterioare).

Anonim spunea...

Dorine lasa in pace toti looseri care vor facultate. Ca nu si-au luat examenele pana acum arata:
1 nu ii intereseaza scoala
2 nu au intelect dezvoltat
3 daca 1 si 2 sunt adevarate si respectivii nu se stiu descurca ==> 4 sunt fuckig retarded
din cele 4 enuntate de mai sus rezulta ca nu au ce cauta sa arda gazul la facultate, mai bine lucreza si is vad de treaba.
Looserilor pe vremuri trebuia sa fi integralist la sfarsit de an ca sa treci ce plm ! daca nici la a n+1 prezentare nu va descurcati mergeti la taiat frunze la broaste

Anonim spunea...

pt anonimul de mai sus:

Taie tu frunze ma muie, intr-o tara de cacat. Eu prefer sa traiesc cum trebuie in strainatate, decat sa fiu sclavul astora din tm dupa ce tremin politehnica pulii.


ia-te de mana cu "dorel" si luati aceeasi pula in gura.

cius

Anonim spunea...

pentru muie de mai sus

nu tara e de kkt ci conducatorii. esti un looser cu logica de cimpnzeu oparit.
hai sictir ! si succes la bulaneala pe dincolo

Anonim spunea...

Chiar ma mir daca anonimi care se plang de costul prezentari a 4-a sunt tot aceia care zic ca faculta nu te invatza nimik

BTW comparati costul de la prezentarea a 4-a cu costul de a ramane un an in exstensi

adizzy spunea...

detinatorule de blog....ti se par ok injuraturile de aici? ce blog e asta? mahala? scrii foarte inteligent si educat in posturile tale nu ar fi rau sa iei atitudine fata de astfel de persoane..nu e ok sa nu iti poti exprima parerea si sa fi injurat de neamuri si etc...mai bine opresti comentarile decat pe langa informarea ce o oferi sa ne oferi si asa comentari..blogul e ok, sunt informata prin el,dar comentarile unor anonimi, nici curaj nu au sa isi puna numele...

Anonim spunea...

Inainte sa va plangeti ca dati o gramada de bani pe restante, ganditi-va ca prin alte tari exista 2 prezentari, dupa care esti exmatriculat fara drept de reinmatriculare. Daca va dadeati interesul pentru examene la vremea lor, 3 prezentari ar fi fost suficiente pentru a promova (se promoveaza cu nota 5, nu va cere nimeni sa luati 9 si 10). Daca nu va intereseaza, dati banul.

Anonim spunea...

Nu inteleg cum poate tine dl. Robu asemenea studenti in Politehnica. E clar ca taxa de 150 lei / proba e taxa pe prostie, dar citind acest blog imi dau seama ca prostia e mult mai mare, ar trebuie taxata cu macar 500 lei / proba! Sa plece dracu din UPT toti cretinii care nefiind in stare sa invete nimic denigreaza, ca asta-i treaba mai simpla, faculta care-a facut atatia oameni mari si care ne va da si mie si colegilor mei seriosi care muncim, diploma.

Anonim spunea...

te pisi pe ea diploma "viitorule inginer".
las-o in masa de treaba nu vezi ca nu mai tine? esti din vreo li[n]ga? date-n mamicuta ta atunci.

Anonim spunea...

pentru baiatul cu amicii lui seriosi: mergi si zii la Robu sa nu mai accepte toti cretinii la Poli ca sa nu mai aiba ce da afara.

Anonim spunea...

Cretinilor plecati dracului in alta tara si lasati-ne in pace !!!
Sper sa nu luati in veci diploma !!! Ne faceti pe toti de rusine.

Dorin spunea...

Daca pleaca cretinii in alta tara clar ne fac de rusine. Lasa-i in tara ca intotdeauna avem nevoie de gunoieri, femei de servici sau maturatori de strada.

Cat despre acceptatul cretinilor in UPT... mai stii ce se zicea de Poli: intra cine vrea, iese cine poate

Acuma o deveni: intra cine vrea, iese cine poate si cine pupa...